Αυτοί μέχρι και γραβάτα θα τον βάλουν να φοράει συνέχεια – Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου στέλνει στιλιστικό μήνυμα στον Τσίπρα

Κοινοποίηση:
tsipr4

Και οι στιλιστικές επιλογές του Αλέξη Τσίπρα στην επικαιρότητα

Την ελπίδα ότι σύντομα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα είναι σε μια κατάσταση που θα οδηγούσε στο να φορέσει γραβάτα, εξέφρασε ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου.

Ο Ξαβιέ Μπετέλ, θυμήθηκε προφανώς μια παλαιότερη δήλωση του Ελληνα Πρωθυπουργού ότι αν υπάρξει λύση για την Ελλάδα θα αλλάξει το dress code που υιοθετεί και θα φορέσει γραβάτα.

Ετσι προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ- Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου τόνισε ότι θα τον ευχαριστούσε ιδιαίτερα κάτι τέτοιο γιατί θα σήμαινε ότι «όλα πάνε καλά και πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο».

Αστειευόμενος πρόσφατα, ο Ζαν Κλώντ Γιούνκερ είχε προβάρει στον Ελληνα Πρωθυπουργό τη δική του γραβάτα, μπροστά στους φωτογράφους.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: