Για τους λάτρεις του καφέ δεν υπάρχει χειρότερο από τον υπερβολικό πάγο που νερώνει τον καφέ μας. Ποιο είναι το κόλπο για να το αποφύγεις;
Εάν φτιάχνεις στο σπίτι καφέ, υπάρχει το απόλυτο τρικ για να τον απολαμβάνεις χωρίς να καταντάει σκέτο… καφέ νερό.
Φτιάχνεις κανονικά τον καφέ σου.
Γεμίζεις με αυτόν παγοθήκες και τον βάζεις στην κατάψυξη.
Την επόμενη φορά που θα φτιάξεις καφέ θα βάλεις μέσα τα παγάκια του καφέ.
Έτσι ο καφές σου θα παγώσει αλλά όταν λιώσουν τα παγάκια δεν θα… νερώσει!
dokari.gr