ΑΥΤΟ είναι το νέο υπεροπλο των Ρώσων !(φωτο)

Κοινοποίηση:
rwsoi

Τρόμος στη Τουρκία

Ο νέος πύραυλος Cruise με την κωδική ονομασία «X-59MK2» είναι ένα φονικό υπερόλπλο των Ρωσικών δυνάμεων του στρατού, το οποίο αναμένεται να έρθει στο προσκήνιο το προσεχές διάστημα και να ταράξει τα νερά.

Ο εν λόγω πύραυλος θα ενσωματωθεί στο νέο ρωσικό μαχητικό «PAK FA», το οποίο ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο στην διεθνή σκηνή προσεχώς -η εμφάνιση του στο ευρύ κοινό για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε στην αμυντική έκθεση MAKS-2015- και πρόκειται για ένα από τα πιο μυστικά σχέδια ανάπτυξης πυραύλου από την ρωσική αμυντική βιομηχανία.

Ρώσοι ειδικοί, ανακοίνωσαν ότι ο συγκεκριμένος πύραυλος θα αποτελέσει το κύριο όπλο για τα τελευταίας τεχνολογίας για τα αεροσκάφη PAK FA και PAK DA. Ακόμα και στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρείας υπό την συντομογραφία X-59MK2 κρύβεται ένα πολύ διαφορετική οπλικό σύστημα.

Πάντως, παρά το πέπλο της μυστικότητας που έχει τυλίξει το νέο πύραυλο , κάποιες πληροφορίες σχετικά με το μέλλον του έγιναν γνωστές και αφορούν την τοποθέτηση του στο νέο αεροσκάφος 5ης γενιάς T-50.

Πρόκειται για ένα προηγμένο πύραυλο που θα μεταβάλει άρδην τις δυνατότητες της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας στο μέλλον.

Υπενθυμίζεται σχετικά με τους πυραύλους «Fire and forget», ότι παλαιότεροι πύραυλοι απαιτούσαν την πλήρη στόχευση του ραντάρ του αεροπλάνου μέχρις ότου ο πύραυλος χτυπήσει.

Στην σύγχρονη εποχή, οι πύραυλοι είναι σχεδόν όλοι τύπου fire-and-forget και επιπλέον είναι ανενεργοί μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο. Από τη στιγμή που ο πύραυλος ενεργοποιήσει το ραντάρ του, το αεροσκάφος δεν χρειάζεται να «βάφει» με το δικό του τον στόχο. Έτσι η αποτελεσματικότητα του πυραύλου αυξάνεται κατακόρυφα αφού ο χειριστής του στόχου δεν προλαβαίνει να αντιδράσει. Υπενθυμίζεται πως από το 1990 μέχρι σήμερα, η συντριπτική πλειοψηφία των αερομαχιών είναι εκτός οπτικής επαφής…

piravlossss

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: