Αυτός απογοήτευσε στο φιλικό του Ολυμπιακού!

Κοινοποίηση:
olia-620x330

Αν και είναι

νέο πρόσωπο, που προορίζεται για ενδεκάδα στα προκριματικά, έδειξε κατώτερος των προσδοκιών χθες. Ποιοι τον …ακολούθησαν και ποιοι ξεχώρισαν;

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πολύ σημαντικό φιλικό του Ολυμπιακού με την Μπριζ, από το οποίο ο Βίκτορ Σάντσεθ έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τους παίκτες που έχει στο ρόστερ, αλλά και γι΄ αυτούς που πρέπει να έρθουν.
Οι Πειραιώτες ήταν σχετικά καλοί αμυντικά, αν και οι Βέλγοι απείλησαν ελάχιστα, ενώ όποτε χρειάστηκαν οι Καπίνο και Λεάλι έσωσαν την εστία τους. Στα χαφ το 4-3-3 δε δούλεψε καλά, ενώ επιθετικά δεν υπήρχε καθόλου δημιουργία.
Συγκεκριμένα, στη μεσαία γραμμή υπήρξε …συνωστισμός με την παρουσία τριών παικτών σε κοντινή απόσταση, ενώ στην επίθεση οι Ιντέγιε, Πουλίδο, Ντουρμάζ και Πάρντο δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν δύο-τρεις μεγάλες φάσεις ούτε φυσικά και να σκοράρουν. Ωστόσο, ο παίκτης που φάνηκε κατώτερος των προσδοκιών και σίγουρα απογοήτευσε ήταν ο Ντε Λα Μπέγια.
Ο Ισπανός μπακ ξεκίνησε βασικός, απόφαση που δείχνει ότι ο Σάντσεθ τον προορίζει για το αρχικό σχήμα στα παιχνίδια των προκριματικών αντί του Μαζουακού, όμως δεν κατάφερε να …μπει στα παπούτσια του Γάλλου μπακ. Ο Ντε Λα Μπέγια μπορεί να ήταν ορεξάτος, να έκανε κάποιες κούρσες, όμως σχεδόν καμία από τις σέντρες του δεν ήταν καλή. Δεν μπορούσε να βοηθήσει στην ανάπτυξη της ομάδας, ενώ και αμυντικά δε φάνηκε ιδιαίτερα σταθερός.
Εφόσον, λοιπόν, πουληθεί ο Μαζουακού, όπως ελπίζουν στο Λιμάνι και γι΄ αυτό δε θέλουν να τον δηλώσουν στη λίστα της Ευρώπης, τότε μάλλον οι Πειραιώτες θα πρέπει άμεσα να κινηθούν και για ακόμα μία μεταγραφή για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ντε Λα Μπέγια μαζί με τον Τσιμίκα δεν μπορούν να καλύψουν τη θέση και ο Ολυμπιακός χρειάζεται παίκτη που θα έρθει για να πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του…
Πηγή: sportdog.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: