Αυτός είναι ο άντρας με τους 48 πόντους – Ζει ανάμεσά μας και το… σέρνει [BINTEO]

Κοινοποίηση:
mexico

Ο 54χρονος μάλιστα θεωρείται ανάπηρος και ζει με επιδόματα.
Ο Ρομπέρτο Καμπρέρα, ένας 54χρονος από το Μεξικό, είναι -όπως όλα δείχνουν- ο άνδρας με το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο.
Πόσο έχει μετρηθεί; Στα 48 εκατοστά!

Όμως αυτή η… διαφορετικότητά του, την οποία απέκτησε χρησιμοποιώντας βάρη για να επιμηκύνει το πέος του, του δημιουργεί πολλά προβλήματα καθώς δεν μπορεί να βρει δουλειά.

«Δεν μπορώ να φορέσω μια φόρμα εργασίας όπως ο κόσμος και δεν μπορώ να γονατίσω. Δεν μπορώ να τρέξω και έτσι οι εταιρείες δεν με προτιμούν. Μου λένε ότι θα με καλέσουν όταν ψάχνω για δουλειά αλλά ποτέ δεν το κάνουν» δηλώνει ο 54χρονος που ελπίζει πλέον να βρει δουλειά στην βιομηχανία του πορνό στις ΗΠΑ ενώ για την ώρα ζει με επιδόματα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, που εκτιμούν ότι το μεγαλύτερο κομμάτι του πέους είναι τεντωμένο δέρμα, ο 54χρονος αντιμετωπίζει μια σειρά προβλημάτων υγείας, όπως συχνές ουρολοιμώξεις ενώ το βάρος του προκαλεί δυσφορία. Γι’ αυτό και του έχουν συστήσει επέμβαση προκειμένου να μειώσει το μέγεθος και να μπορέσει να κάνει παιδιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. αχαχαχαχαχα ρε σεις γραφετε ωραια,ξεραθηκα στα γελια

  2. Το λυπηρό γεγονός ότι καποιος – κάποιοι,κοροϊδεύουν έναν συνάνθρωπο με πρόβλημα υγείας,αναδεικνύει το πόσο απάνθρωποι και “μαύρη” είναι η ψυχή τους!!!! Προσέχετε μη τυχόν αντιμετωπίζετε και εσείς θέματα υγείας,και κάποιοι άλλοι να σας κοροϊδεύουν “ζωα”!!!!

  3. Είπα να μην μιλήσω…αλλά δεν αντέχω θα το πω!!! Μπορεί να είμαι ρατσίστρια να σιχαίνομαι αυτές τις παλιό ράτσες… μπορεί να ανήκω στην Αρεία φυλή και στον εθνικοσοσιαλισμό…αλλά αυτά τα τριτοκοσμικά σκουπίδια έχουν ένα καλό…έχουν τεράστιες μαλαμπέρδες όπως ο λεγάμενος και πραγματικά δεν κοιτούν εάν είσαι χοντρή κοντή ή άσχημη…σε βάζουν κάτω και σε πετάνε τα μπρίκια έξω!!! Όλες βολεύονται μαζί τους!!! Το κακό βέβαια με τους Αρειους ομοϊδεάτες μου είναι ότι δυστυχώς είναι μικροτσούτσουνοι ανέραστοι και η μόνη ασχολια τους είναι ο χιτλερ!!!

    1. Είπα να μην μιλήσω…αλλά δεν αντέχω θα το πω!!! ¨Έχετε κάνει το νουμί σας σαν το κάδο του πλυντηρίου και μετά όλες οι τσαπού σας φαίνονται μικρές. Έχω ένα λουκάνικο από το στρατό γέμισέ το με πριονίδι καβάλησέ το και χοροπήδα πάνω του, που ξέρεις μπορεί να νοιώσεις ολοκληρωμένη Χριστουγεννιάτικα.

  4. Ρε στειλτε τον στην βουλη τον ανθρωπο να «δουλεψει κουλουρι»
    Χαμενος παει εκει δεν ακουτε τι λεει;

  5. Ο μαλάκας μόνος του το τέντωσε και τον έκανε τόσο μεγάλο. Ναι όλο δέρμα είναι πετσί για τα τζάμια. Μόνο πούστηδες μπορεί να γαμήσει

    1. Κατσε να τεντωσω κι εγω τη δικια μου αφου ειναι τοσο ευκολο οπως λες,
      και μετα να στη φορεσω ουφο

Comments are closed.