Αυτός είναι ο μεγαλύτερος αδελφός του Κιμ Γιονγκ Ουν – Παραμερίστηκε από την εξουσία γιατί θεωρήθηκε “ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΣ” και είχε εμμονή με τον…! (βίντεο)

Κοινοποίηση:
jong-megalos

Ο μεγάλος αδερφός του Κιμ Γιονγκ Ουν και λάτρης του “δυτικού τρόπου ζωής”, εντοπίστηκε… σε συναυλία του Έρικ Κλάπτον στο Λονδίνο.

Ο 33χρονος Kim Jong-chol, που παραμερίστηκε από τον πατέρα του Kim Jong-il για ηγέτης της βόρειας Κορέας επειδή ήταν πολύ θηλυπρεπής, έχει εμμονή με τον μουσικό και έχει παρακολουθήσει συναυλίες του σε όλο τον κόσμο..

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό ενώ βρισκόταν στο Royal Albert Hall με την κοπέλα του μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον αδερφό του το 2011.

Με μοντέρνο κούρεμα και φορώντας δερμάτινο μπουφάν, t-shirt και γυαλιά ηλίου, ο Jong-Chol δεν φάνηκε να έχει μαζί του άντρες ασφαλείας.

Έχει παρακολουθήσει συναυλίες του ινδάλματός του Έρικ Κλάπτον στην Ασία και την Ευρώπη, ενώ τον έχει καλέσει να εμφανιστεί και στην Πιονγιάνγκ.

Είναι ένας από τους τρεις γιους του Kim Jong-il και ενώ ήταν φαβορί για τη διαδοχή του πατέρα τους, έχασε τον “θρόνο” από τον αδερφό του Kim Jong-un που είναι ο νεότερος από τα 3 αδέρφια.

Απολαμβάνει τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο και αγαπά τις δυτικές επιρροές, ενώ δεν έχει πολιτικές φιλοδοξίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: