Αναρωτιέστε ποιος είναι ο άνθρωπος που συμβούλεψε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να προσφέρει δωρεάν wi fi στους Έλληνες πολίτες; Ο λόγος για τον µηχανικό υπολογιστών ∆ηµήτρη Πτωχό, γνωστό στους νεοδηµοκρατικούς κύκλους ως «χάκερ του Μαξίµου» ή πιο επίσηµα ως επικεφαλής του Γραφείου Στρατηγικού και Ψηφιακού Σχεδιασµού του πρωθυπουργού.
Ο κ. Σαμαράς ποτέ δεν έκρυψε την αδυναμία του στο εν λόγω πρόσωπο αλλά ούτε και την απεριόριστη εκτίμηση του για τις ικανότητες του, όπως γράφουν τα Παραπολιτικά.
Ο 35χρονος άνδρας κατάγεται από τη Μεσσηνία, ενώ πάντα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις πολιτικές µάχες που έδωσε ο σηµερινός ένοικος του Μεγάρου Μαξίµου από το 2009 και µετά. Παράλληλα είχε αναλάβει τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του πρωθυπουργικού στρατηγείου με το µεγαλύτερο επίτευγµά του να είναι αναµφισβήτητα η άρτια οργανωµένη από τεχνικής άποψης σύσταση της πολυσυζητηµένης «Οµάδας Αλήθειας» της Ν.∆.
Το δωρεάν WiFi
Ο 35χρονος Μεσσήνιος ήταν ο «ιθύνων νους», που εκπόνησε και ήδη ξεκίνησε σταδιακά µε τη βοήθεια των συνεργατών του (και κυρίως του επίσης προερχόµενου από την ΟΝΝΕ∆ Γιώργου Λίταινα) την υλοποίηση ενός πολυδιάστατου σχεδίου, το οποίο προβλέπει κατά βάση την ανάπτυξη και επέκταση των σηµείων δωρεάν ασύρµατης πρόσβασης στο ∆ιαδίκτυο, καθώς και την εγκατάσταση ευρυζωνικών υπηρεσιών σε σχολεία, νοσοκοµεία, πανεπιστήµια και λεωφορεία.
Στην πρώτη περίπτωση, βασική πηγή χρηµατοδότησης είναι τα ευρωπαϊκά κονδύλια που είχαν εκταµιευθεί για το έργο «Ανάπτυξη δηµόσιων σηµείων ασύρµατης ευρυζωνικής πρόσβασης στο ∆ιαδίκτυο», το οποίο είχε εκπέσει στο παρελθόν.
ΓΙΑΠΗΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΕΓΙΟΠΑΙΔΟ…..ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΟ….
ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΤΣΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ WI-FI…ΕΔΩ ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ , ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ,ΘΑ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΒΟΓΙΑΝΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟ ΤΑΖΟΥΝ WI-FI…ΡΕ ΦΤΙΑΞΤΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ..
HACKER ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΑΣ .!.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΦΙΛΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ WIFI!!!!!!!!!!!!MAΣ
Μεσσηνιε δωρεαν πιτσες να εχεις στον λαο με τα ιδια σου τα χερια
ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΝ?????
ΑΠΟ ΤΗΝ «ΜΑΠΑ» ΦΑΙΝΕΤΑΙ AYTOΣ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ-ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΣ………
Κακό χρόνο να’ χει…
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΚΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ,????
ΣΛΟΥΡΠ-ΣΛΟΥΡΠ !!!!!!!
Χα, χα, χα …..
Μα τι κλυφτρόνια είναι αυτά που έχεις μαζέψει εκεί …κύριε Στεφανε ;;;;;;;;;
Ακούς εκεί …. “ο χάκερ του Μαξίμου”
Καλά δεν σας πληροφόρησα προ ήμερων (6 Νοε 2013) εδώ :
http://www.makeleio.gr/?p=24675
ότι η ιδέα του δωρεάν του wi-fi είναι του Van Rompuy ;;;
HEIL GAP (or mind the GAP)
Πως να μην του έχει απεριόριστη αδυναμία και εκτίμηση; Δημήτριος ΠΤΩΧΟΣ λέγεται ο άνθρωπος…. Αντιπροσωπεύει το όραμα του Σαμαρά για τον σύγχρονο έλληνα.
Αυτός είναι ; Από την φάτσα φαίνεται !!!
ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΗΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΑΔΟΥΛΕΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΡΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΚΑΡΕΤΑΔΕΣ