Αυτός ο “ψευτόμαγκας” έκανε το λάθος να τα βάλει με δάσκαλο πολεμικών τεχνών! ΔΕΙΤΕ τι έπαθε…

Κοινοποίηση:
polemikes-texnes

Αυτός ο τύπος άρχισε να μιλάει άσχημα σε… μία γυναίκα και να την προσβάλλει. Όμως στη συνέχεια, ένας άντρας έρχεται για να του δώσει ένα καλό μάθημα.

Για κακή του τύχη, αυτός ο άντρας έτυχε να είναι αθλητής πολεμικών τεχνών, ο οποίος με μία κίνηση τον έριξε στο έδαφος και τον ακινητοποίησε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. pause στο 0:08. Αν ήξερε ο μαύρος αυτοάμυνα τον είχε στείλει αδιάβαστο τον άλλον. Πολύ άτσαλα μπήκε και τυχερός που δεν τις έφαγε, αλλά τι να σου κάνει ο μαύρος αφού φαίνεται ότι δεν έχει τα προσόντα για να φέρει αντίσταση. Και αυτό εκμεταλεύτηκε ο άλλος. Μούφα.

  2. Δεν καταλαβαίνω κάποιοι γιατί είστε τόσο ευέξαπτοι,φίλε μάθε ότι το bjj είναι καθαρά παλαιστικό άθλημα αφενός κ αφετέρου δε να ενημερωσω ότι επειδή ακούστηκε κάτι για οκτάγωνα..στη Αμερική που είναι κορυφαίο το επίπεδο UFC οι αθλητές κάνουν φουλ bjj!!Τώρα,ο δρόμος είναι άλλη φάση σίγουρα!!!εγώ προτείνω να γνωρισετε όσοι θέλετε το Bjj, σε όλες τις ηλικίες,κάποιος περιορισμός στο θέμα ηλικίας δεν υπάρχει κ είναι ιδανικό για κάποιον που θέλει απλά να μάθει πέντε βασικά ή κ απλά θέλει να χάσει κάποια κιλά ή και να κατέβει σε πανελλήνια ή πανευρωπαϊκά κ.ο.κ!gracie barra greece ή σχολή στη Καλλιθέα!ή όπου αλλού εσείς επιλέξετε!! Θα σας αρέσει, πιστέψτε με!!!

  3. Εσεις μαγκες που τα ξερετε ολα και κανετε και χρονια bjjjjjjjj
    πηγαιντε σαν αυτον τον βλακα ετσι διπλα στον αλλον σε τσαμπουκα στο δρομο και μολις θα βγαλει το μαχαιρι θα σας σωσει ο αγιος gracie.Αλωστε ακομα και στα κλουβια τρωνε πολλες φαπες ολοι αυτοι απο παλαιστες και λοιπους strikers που τους πηραν χαμπαρι

  4. (No-Gi fight)
    Ωραίος ο BJJ και κάνει τα βασικά 1)πάει σε πτώση όπου εκεί είναι το πεδίο δράσεις του και 2)εξαναγκάζει τον αντίπαλο σε TAP OUT με πνιγμό.
    Ας είναι καλά ο Carlos and Hélio Gracie.

  5. Brazilian jiu jitsu το άθλημα που κάνω αρκετά χρόνια,ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε άμεση εμπλοκή με έμφαση το έδαφος.. Στραγγαλισμοι, πνιγμοι,εξαρθρώσεις!!αναπτύσσεται ταχύτατα σε όλο το κόσμο κ στη χώρα μας η εξέλιξή του κρίνεται άκρως ικανοποιητική!!!

  6. η σκηνή είναι πολύ παραπλανητική έτσι όπως την παρουσιάζεται.

    το να αγκαλιάσεις έναν άγνωστο είναι επικίνδυνο, προσπαθείς να μένεις όσο μακρυά γίνεται από τον άλλον και να τον χτυπάς.

    στην συγκεκριμένη περίπτωση ο άλλος ήξερε ότι ο μαυράκος είναι μπουχέσας και δεν έχει μαχαίρι πάνω του και τον αγκάλιασε.

    το κεφαλοκλείδωμα είναι πολύ πιο έγκυρος τρόπος για να ρίξεις κάποιον κάτω και να μην αγκαλιαστείτε σώμα με σώμα.

    1. Giorgos….Φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει κάνει ποτέ πολεμικές τέχνες….

      1. φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει δει “μαυροζωνάδες” και “ντανάδες” να τρώνε ανελέητο ξύλο με κάτι τέτοιες τακτικές.

        ο αντίπαλος ήταν βουτυρομπεμπές και τον έπαιρνε να μπει έτσι. τον είδες οτι όταν έπεσε κάτω γύρισε αμέσως μπρούμητα για να σηκωθεί και τον κλείδωσε ο άλλος.

        κάνε τέτοια εσύ στο δρόμο και θα δεις τι σε περιμένει.

Comments are closed.