Αυτός πήρε το Νόμπελ Οικονομίας για το 2017…

Κοινοποίηση:
2

Ο Ρίτσαρντ Θέιλερ είναι ο νικητής του βραβείου Νόμπελ Οικονομίας 2017, για τη συνεισφορά του στο πεδίο των συμπεριφορικών οικονομικών,  δείχνοντας πώς τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά επηρεάζουν τις υποτίθεται ορθολογικές αγορές, όπως ανακοίνωσε η Σουηδική Ακαδημία των Επιστημών.

Συνολικά, η συνεισφορά του Ρίτσαρντ Θέιλερ έχει χτίσει μια γέφυρα μεταξύ της οικονομικής και της ψυχολογικής ανάλυσης για την ατομική λήψη αποφάσεων, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση για το βραβείο, που συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 9 εκατ. σουηδικών κορονών (945.000 ευρώ).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τι έκανε ρε ο άνθρωπος??? Έχτισε,λέει,…γέφυρα “μεταξύ της οικονομικής και της ψυχολογικής ανάλυσης για την ατομική λήψη αποφάσεων, δείχνοντας πώς τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά επηρεάζουν τις…υποτίθεται ορθολογικές αγορές, στο πεδίο των συμπεριφορικών οικονομικών”!!! Τι είπες τώρα??? Άξιος!!! Μόλις γεννήθηκε μια νέα “μεγάλη επιστήμη” , η Ψυχολογική Οικονομία ή η Οικονομική Ψυχολογία των…συμπεριφορικών…οικονομικών (αν δεν υπάρχει ήδη)!!!Τρέξτε να πάρετε…πτυχίο!!!

  2. Πήρε βραβείο Νόμπελ στα Οικονομικά από έναν χρεοκοπημένο κόσμο.

  3. ΕΕΕΕ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ‘ΠΑΙΡΝΕ, ΚΑΝΑΣ ΞΕΝΟΣ??? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ (ΤΥΠΩΝΟΥΝ) ΕΥΚΟΛΑ!!!…ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ, ΠΟΣΟ…ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ!!! ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ…ΔΙΑΝΟΗΤΩΝ!!! ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΠΕΛ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ…ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ!!! ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ??? ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ…ΓΥΦΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΣΤΟ…ΟΣΟ-ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕ-ΠΑΡΕ???

Comments are closed.