Αυτό είναι το πιο καυτό μελαχρινό της Θεσσαλονίκης! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
MariaKioumourtzidou

Ίσως να φταίει ο Βαρδάρης, ίσως να φταίει ο Θερμαϊκός. Το σίγουρο είναι πως οι Θεσσαλονικιές είναι ένα επίπεδο πιο πάνω απ’ όλες τις Ελληνίδες στην ομορφιά.

Όπως μπορεί και να καταλάβατε εύκολα, έχουμε μία ιδιαίτερη συμπάθεια στις γυναίκες του Βορρά. Και δεν μιλάμε για τις Σταρκ στο «Game of Thrones» που άσχημες δεν τις λες, όμως δεν είναι όπως οι γυναικάρες στο King’s Landing, αλλά για τον ελληνικό Βορρά. Την Μακεδονία και συγκεκριμένα την Θεσσαλονίκη.

Η «Νύμφη του Θερμαϊκού» είναι η… πρωτεύουσα της ελληνικής ομορφιάς, αφού δύσκολα θα συναντήσεις μία γυναίκα και να μην σου πάρει το μυαλό. Κάπως έτσι την πατήσαμε και με την Μαρία Κιουμουρτζίδου, που διατηρεί έναν από τους πιο καυτούς λογαριασμούς στο Instagram.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή μας έχει τρελάνει με την ομορφιά της, μια και όπως μπορείτε να δείτε, πέραν από το αψεγάδιαστο κορμί, διαθέτει τρομερά χείλη, αλλά και απίστευτο βλέμμα που μπορεί να σκλαβώσει κάθε ανδρική καρδιά.

Δείτε…

MariaKioumourtzidou07 MariaKioumourtzidou08

MariaKioumourtzidou03 MariaKioumourtzidou04 MariaKioumourtzidou05 MariaKioumourtzidou06

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τι ισχύει με το ΕΚΑΣ από το 2018

    Σε περισσότερους από 235.000 χαμηλοσυνταξιούχοι περικόπτεται το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΑΣ), καθώς μειώνεται μόλις στα 35 ευρώ τον μήνα και θα λαμβάνεται πλέον από όσους έχουν ετήσιο εισόδημα έως 7.022 ευρώ, ήτοι λαμβάνουν συντάξεις έως 585 ευρώ.
    Οπως προκύπτει άλλωστε από τον κρατικό προϋπολογισμό του νέου έτους, για το ΕΚΑΣ θα διατεθούν μόλις 82 εκατ. ευρώ, ήτοι μείωση της τάξης των 238 εκατ. ευρώ για το επίδομα το 2018 σε σχέση με το 2017.
    Από το 2019 το ΕΚΑΣ καταργείται εντελώς!

Comments are closed.