Αυτό θα πει θράσος-Κρήτη: Eκαναν ρεβεγιόν στο σπίτι που διέρρηξαν!

Κοινοποίηση:
astynomia9

Πέρασαν όλη τη νύχτα τρώγοντας και πίνοντας και…κλέβοντας!

Ήταν τόσο το θράσος τριών νεαρών Αλβανών που έκαναν διαρρήξεις σε σπίτια στις περιοχές των Δήμων Ηρακλείου και Αγίου Νικολάου, που έφτασαν στο σημείο να κάνουν και… ρεβεγιόν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ένα από αυτά! Η δράση τους εξιχνιάστηκε όταν συνελήφθησαν για ναρκωτικά.

Μετά από πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έρευνες στα σπίτια των τριών αλλοδαπών, δύο 19χρονων και ενός 22χρονου, όπου βρέθηκαν 70,30 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, αλλά και ένα πληκτρολόγιο και ένας φορητός υπολογιστής την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπής.

Στην πορεία της έρευνας, σε συνεργασία με την Ασφάλεια Αγίου Νικολάου, διαπιστώθηκε ότι οι τρεις νεαροί είχαν διαρρήξει από τις 30 Οκτωβρίου ως τις 2 Ιανουαρίου μια επιχείρηση, τρία σπίτια και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και είχαν κλέψει μετρητά, κοσμήματα, τρεις υπολογιστές, μια οθόνη, ένα GPS, ένα κινητό, κλειδιά και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 10.000 ευρώ.

Σε μια από τις διαρρήξεις, μάλιστα, που έκαναν το βράδυ της τελευταίας ημέρας του 2015 στο σπίτι ενός 46χρονου, πέρασαν μέσα όλη τη νύχτα τρώγοντας και πίνοντας για να γιορτάσουν το νέο έτος! Πριν φύγουν, όμως, προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές. Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για τις κλοπές που διαβιβάστηκε και στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: