Η επίθεση στον εργαζόμενο που δουλεύει στο περίπτερο φαίνεται στο συγκεκριμένο βίντεο. Ο ίδιος ακούγεται να φωνάζει: ρε είστε καλά, θα κλέψετε τα νερά;» Εκείνοι τον βουτάνε από την μπλούζα και τον κάνουνε του αλατιού.
Υψηλόβαθμα στελέχη της αστυνομίας είδαν το βίντεο που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο και εν συνεχεία με εντολή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας κινήθηκε η διαδικασία της διοικητικής έρευνας, ενώ παράλληλα θα διενεργηθεί προανάκριση από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.
Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως» οι άντρες των ΜΑΤ δεν θέλησαν να κλέψουν νερά, αλλά πήραν τα νερά αφήνοντας 20 ευρώ στον εργαζόμενο του περιπτέρου, ο οποίος σύμφωνα πάντα με αυτές τις πληροφορίες δεν θέλησε να τους εξυπηρετήσει».
Κικίλια, πρόσεχε καλά γιατί εαν κάποιος λιώσει το κεφάλι ενός από αυτα τα κατακάθια της κοινωνίας, θα τον πείτε αντιεξουσιαστή, δολοφόνο ή αναρχικό.
Και αυτά τα κεφάλια, Κικίλια, που εσύ τα χαιδεύεις, κάποιος θα τα κόψει από τη ρίζα του, θα πάει φυλακή και θα χαλάσει το υπόλοιπο της ζωής του πίσω από τα σίδερα γιατί σκότωσε ένα σκουλήκι που δεν αξίζει ούτε 20 ευρώ.
Έχετε φέρει τον κόσμο στο ΑΜΗΝ
Κανόνισε όταν έρθει η καταιγίδα να μην είσαι υπουργός και ο Σαμαράς ο φίλος σου πρωθυπουργός γιατί ο ΛΑΟΣ θα σας ξεβρακώσει και θα σας βάλει καλάμι στον κώλο.
Αλλά το κακό είναι ότι μπορεί να σας αρέσει….
ΡΕ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΠΗΓΑΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΤΑΙ ΑΠΩ ΕΝΑΝ ΒΙΩΠΑΛΕΣΤΗ .ΔΕΝ ΝΩΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ?ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΕΠΕΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΤΡΩΓΑΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΑΜΙΣΗ.
Κρατήστε το βιντεο και ολοι όσοι υπανθρωποι παριστάνουν τους αστυνομικούς , κοντα ειναι η μερα που θα καθαρίζουν τα σκουπίδια των δήμων δίπλα στους γαλοναδες τους και τους υπουργούς τους .
Οσο για τον φιλο που λέει ….σενάριο 1 και 2 , τρίχες κατσαρές μολογας …..
Κάποτε που πλήρωνα φορους , απαιτούσα οι υπάλληλοι μας ένστολοι και μη να με υπηρετούν .
Εσείς ;
Μετά όταν σας γαμήσε* κανένα Μαζιώτης για τα νερά να μην κλαψουράτε ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.
Αν αρνήθηκαν να τους πουλήσουν τα νερά τότε η αντίδραση των Ματατζήδων είναι λογική. Δεν φαίνεται στο βίντεο τι έγινε πριν. Ξεχνάνε ορισμένοι ότι η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει μα κόκκαλα τσακίζει. 1ο σενάριο: Παίρνουν τα νερά απο το ψυγείο πηγαίνουν να τον πληρώσουν και τους βρίζει άσχημα ο περιπτεράς λέγοντας δεν πουλάμε, ανοίγει η κάμερα και βλέπουμε τι γίνεται. 2ο σενάριο: Μπουκάρουν οι Ματατζήδες ρίχνουν τα μπισκότα κάτω αρπάζουν τα νερά και πίνουν σαν λυσσασμένοι. Βγαίνει ο περιπτεράς ο μεροκαματιάρης και τρώει ξύλο γιατί δεν έκανε δωρεά τα νερά. Υποκειμενικές αλήθειες ο καθένας πιστεύει ότι του επιτρέπει το μυαλό του. Συμπέρασμα: Πάρε παγούρι απο το σπίτι σου Ματατζή και όχι απο περίπτερο των Εξαρχείων αλλιώς θα κορακιάσεις, τα νερά είναι των συντρόφων.
Eθνικιστης μα… που τα ειδες ρε αναπηρε τα κομμουνια ;περιπτερα κλεψανε και βαραγανε μετα.Μπινεδες ειστε ολοι σας και πρωην βολεμενοι.
Κανένας ματατζης δεν λέει τι δουλειά κάνει στην αστυνομία. Εντολές υπηρεσίας. Σε καμία γειτονιά δεν υπάρχει ματατζης.για ψάξτε για ρωτήστε τους φίλους σας κ όσους ξέρετε να σας πουν αν υπάρχει δηλωμένος αστυνομικός των ματ.σχεδόν κανένας,τυχαίο;κάνουν την χειρότερη δουλειά του κόσμου. Έννοια τους κ έχουν γνώση οι φύλακες(όπως λέει κ κόπρος καρατζαφιρερ)όλα εδώ πληρώνονται
Εγώ όταν βουτάω λεμόνια και πορτοκαλιά απο τα μποστανια
αφήνω ενα ταληρο πάνω στο δέντρο πριν
Άμα δεν έρθει κανείς ξαναβάζω το ταληρο στην τσέπη και φεύγω.
Κατσαπλιας εισαι και δεν χρειάζεται να το λες . Το ξέρουμε .
Ήλθε η ώρας σας και εσας …..
Δεν κοπανησανε διαδηλωτες , ρουφιανους κουμουνια κοπανησανε οποτε καλα τους κανανε.
Ιδια σκατα ειστε και οι μεν και οι δε, απο την μια οι αναρχικοι ανθελληνες και απο την αλλη οι χουντολαγνοι, ψοφηστε μηπως δει προκοπη αυτη η χωρα και επειδη σιγουρα θα δεχτω πολλες υβρεις απο κατω θα πω οτι ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥ…ΠΑΝΑ.
Μετά το νερό <>, τώρα στην αγορά και το νερό <>.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗ ΣΥΓΧΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ <>.
Ρε αβουλά, πράσινα ανθρωπάκια δε μου λέτε τελικά: Της βρύσης ή το εμφιαλωμένο είναι καλύτερο;;
Παντελόνια δε φοράτε ρε να παραδεχθείτε ότι είστε κάφροι και κοπανάτε τον απλό κοσμάκη για να ικανοποιείσετε τις «ορέξεις» και τη μούρλα που έχετε στην κεφάλα σας; Αλλά οκ, θα κάνει ΕΔΕ ο μπασκετμπολίστας υπουργός που τους έδωσε και συγχαρητήρια χθες στην ΓΑΔΑ…………