Αφιέρωμα στην Υπουργό Εποικισμού Τασία Χριστοδουλοπούλου! Δεν ξέρει κανείς εαν πρέπει να κλάψει, να γελάσει ή να πάρουμε όλοι φόρα και να την πετάξουμε στη θάλασσα να την φάνε τα σκυλόψαρα

Κοινοποίηση:
tasia4-660x336

Βίντεο για πολλά OSCAR

Δημοσιεύτηκε στις 18 Απρ 2015

Ένα μικρό αφιέρωμα στην Υπουργάρα Εποικισμού και Αντικατάστασης Ελληνικού πληθυσμού των Τσιπροκαμμένων. Σε 4 λεπτά παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο το γρίφο του “μεταναστευτικού προβλήματος”.

Έρχονται (έτσι γουστάρουν), δεν είναι λαθρομετανάστες ούτε καν μετανάστες αλλά πρέπει να ονομάζονται όλοι τους πρόσφυγες! Λιάζονται την ημέρα στις πλατείες μας, το βράδυ πάνε όλοι σπίτι τους σαν καλά παιδιά, δεν έχουν καμία απολύτως παραβατική και εγκληματική συμπεριφορά και βέβαια στη συνέχεια…..εξαφανίζονται και επανεμφανίζονται στην Ευρώπη!

Δεν γνωρίζει όμως πως γίνεται αυτό γιατί είναι υπεύθυνη μόνο για την είσοδο τους (πάλι καλά που είναι υπεύθυνη και σε κάτι – αυτό θα φανεί χρήσιμο στο μέλλον).

Βέβαια μην χαρείτε γιατί παρά το ότι “εξαφανίζονται” 650.000 από αυτούς (δηλ. πάνω από 1,5 εκατ) έχουν “νομιμοποιηθεί” και είναι βολεμένοι σε αντίθεση με 2 εκατομμύρια Έλληνες που είναι άνεργοι και 600.000 σε απόλυτη ανέχεια και έχουν ξε-βολευτεί στην δική τους πατρίδα!

Δεν κρύβει βέβαια και το σκοπό να μοιράσει και ιθαγένεια σαν να ήταν πασατέμπος στα παιδιά των εισβολέων νομιμοποιόντας την εισβολή και τον εποικισμό των πατεράδων τους…..

Αυτούς δεν ψηφίζατε τόσα χρόνια, απατεώνες πολιτικάντιδες, προδότες υπαλλήλους των ξένων και άεθνους μισέλληνες!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΩΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ,ΓΝΩΣΤΗ ΦΑΤΣΑ,ΘΑ ΨΑΚΣΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΝΑ ΔΩ, ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΣΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

  2. ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΟΨΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΕΙ. ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Comments are closed.