ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ!!! Ήθελε και τις δυο ερωμένες Πατρινός από το χώρο της υγείας – Τον έλουσαν με ποτό δημοσίως… για να τον εκδικηθούν!

Κοινοποίηση:
nero

Εκείνες τον εκδικήθηκαν επειδή τις απατούσε, αλλά εδώ και δύο ολόκληρα χρόνια τους έχει κάνει τη ζωή κυριολεκτικά αφόρητη! Και αυτό γιατί τις ενοχλεί νυχτερινές ώρες, στη δουλειά, βρίσκεται σαν σκιά μπροστά τους όποτε το θελήσει, ενώ μέχρι και ερωτικές σχέσεις και των δύο γυναικών έχει διαλύσει.

 

 

Ο λόγος για 35χρονο Πατρινό αρκετά γνωστό στο χώρο της υγείας και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Ο οποίος προ τριετίας ήταν αρραβωνιασμένος με μία συνάδελφό του, αλλά μισό χρόνο αργότερα, και λίγο προτού φθάσουν στα σκαλιά της εκκλησίας, τα… έμπλεξε με άλλη δημιουργώντας παράνομη σχέση. Η οποία όμως συνεχίστηκε για αρκετό καιρό και μάλιστα με διάφορα προσχήματα βρήκε τον τρόπο να αναβάλλει δύο φορές το γαμήλιο μυστήριο. Αλλά μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα όπως λέει και ο λαός. Η παρ’ ολίγο σύζυγος αντελήφθη τι συνέβαινε επειδή η ερωμένη εξοργίστηκε γιατί της έταζε πως θα χώριζε και θα παντρευόταν εκείνη, με αποτέλεσμα να πάει η ίδια στην αρραβωνιαστικιά και να αποκαλύψει τα πάντα! Οι δύο γυναίκες αποφάσισαν να τον εκθέσουν. Η μία του έδωσε ραντεβού σε γνωστό εστιατόριο της Πάτρας και εκεί εμφανίστηκε και η άλλη με αποτέλεσμα και οι δύο να τον περιλούσουν με ποτό! Και έφυγαν ικανοποιημένες πως είχαν πάρει την εκδίκησή τους. Αλλά δεν είχαν σκεφθεί τι θα επακολουθούσε. Ότι δηλαδή από τότε ο εραστής θα γινόταν εφιάλτης για τις ζωές τους. Μέχρι και τεχνητά μηνύματα sms είχε επινοήσει, ότι δήθεν του έστελνε κάποια από τις δύο εις βάρος της άλλης, προσπαθώντας να κάνει έστω και μία από τις δύο να γυρίσει κοντά του. Προκαλούσε ακόμα και προβλήματα όταν μάθαινε πως κάποια από τις δύο δημιουργούσε σχέση με κάποιον. Εκείνος έφευγε κακήν κακώς…!

Κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα!Μετά από όλα αυτά αλλά και από σειρά προειδοποιήσεων, οι δύο γυναίκες αναγκάστηκαν να καταφύγουν στη νομική οδό. Επισκέφθηκαν γνωστό δικηγόρο της Πάτρας και ζήτησαν να καταθέσει για λογαριασμό τους αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του πρώην τους. Απειλώντας τον μάλιστα και με αγωγή αποζημίωσης σε περίπτωση που δεν συμμορφωθεί. Και τα ασφαλιστικά μέτρα αναμένεται να εκδικαστούν τις αμέσως επόμενες ημέρες από αρμόδιο δικαστήριο της Πάτρας. Και σίγουρα θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

 

dete

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: