Βάλτε λιπαντικό στην σεξουαλική σας ζωή ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ! Και αυτοί είναι οι τρεις βασικοί λόγοι

Κοινοποίηση:
ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ

Ξέρω πολύ καλά ότι είναι αρκετές οι φορές που κατά τη σεξουαλική επαφή χρειάζεσαι λίπανση στα γεννητικά σου όργανα και χρησιμοποιείς το σάλιο σου. Έχουμε μια πολύ καλύτερη λύση και είναι το λιπαντικό.

 

Το λιπαντικό, είναι το πλέον εξειδικευμένο προϊόν το οποίο προσφέρει την κατάλληλη λίπανση στις περιοχές των γεννητικών οργάνων και με αυτό τον τρόπο, διευκολύνει τις τριβές, ενώ ενισχύει την απόλαυση. Αυτοί είναι οι τρεις πιο βασικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να χρησιμοποιείτε λιπαντικό:

Aρχικά να ξεκαθαρίσω πως αν δεν έχεις ακόμη χρησιμοποιήσει λιπαντικό, τότε η πρώτη φορά που θα το κάνεις, θα σε κάνει να νιώσεις σα να πετάς στα σύννεφα και να αναρωτιέσαι τί έκανες μέχρι σήμερα…

Καλή η φυσική σου λίπανση αλλά σαν την τεχνητή δεν έχει. Οπωσδήποτε και μια γυναικα πρέπει να είναι ερεθισμένη τόσο εγκεφαλικά όσο και σωματικά για να δεχθεί διείσδυση. Όμως εκτός από το φυσικό τρόπο που έχει το σώμα σου για να υγραίνεται, το λιπαντικό πολλαπλασιάζει επί …δέκα αυτή τη λίπανση και έτσι όλα πολλαπλασιάζονται μαζί της.

Είναι ο καλύτερος συνεργάτης σου στη δύσκολη αποστολή του πρωκτικού σεξ. Με το λιπαντικό λιπαίνεσαι τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου και έτσι χαλαρώνει όσο πρέπει η είσοδος του πρωκτού σου για να δεχθεί την διείσδυση του πέους. Μάλιστα χωρίς κίνδυνο τραυματισμού. Επομένως έχεις απόλαυση και ασφάλεια μαζί.

Είναι ιδανικό για τον αυνανισμο τόσο το δικό σου όσο και του συντρόφου σου. Τι εννοώ; Eννοώ ότι μπορείς να χρησιμοποιείς μόνη σου λιπαντικό όταν αυνανίζεσαι είτε με τα χέρια σου είτε με τα ερωτικά σου βοηθήματα και τα παιχνίδια σου θα γίνουν πολύ πιο απολαυστικά. Επίσης, όταν αυνανίζεις το σύντροφό σου, είναι πολύ πιο ερεθιστικό το να βάζεις στα χέρια σου λιπαντικό πριν πιάσεις το πέος του. Θα τον ξετρελάνεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: