Συνέβη το πρωί κατά τη διάρκεια κατάθεσης στεφάνου από τον Α.Τσίπρα. Ο Φλαμπουράρης, ο Παρασκευόπουλος ο Βαρεμένος και ο Παππας την γλύτωσαν….Δείτε το σχετικό βίντεο της ΕΡΤ:
ixnos.blogspot.gr
Συνέβη το πρωί κατά τη διάρκεια κατάθεσης στεφάνου από τον Α.Τσίπρα. Ο Φλαμπουράρης, ο Παρασκευόπουλος ο Βαρεμένος και ο Παππας την γλύτωσαν….Δείτε το σχετικό βίντεο της ΕΡΤ:
ixnos.blogspot.gr
Comments are closed.
Ας βγάλουν όσοι έχουν τα όπλα από τις κασέλες. Η ώρα έφθασε.
Γιορταζει η Χουντα την καταρευση της Χουντας?
Η χουντα η επρεπε να μην επεφτε η επρεπε να μην υπαρξει στην ελλαδα .εξαφανιστηκε και εδω και 42 χρονια τυρραναει την χωρα. ακομη και σημερα 6000 αστυνομοι περιπολουν την πορεια χιλιαδες γονεις δεν ξερουν που να αφησουν τα παιδια τους με τα κλειστα σχολεια και με τα λημαρια να καταστρεφουν των απλων ανθρωπων τις περιουσιες
Όποιος δεν γουστάρει τον Τσίπρα, γιατί τραβάνε τα μαλλιά τους και αυτοί που τον ψήφισαν, είναι ακροδεξιοί. Αυτά λέει το παρτάλι. Ο ελληνικός λαός είναι απέναντι του και όχι δίπλα του, ας ξυπνήσει επιτέλους. Οι Χρυσαυγίτες δεν έχουν καμιά δουλειά στο καραγκιοζιλίκι που λέγεται Πολυτεχνείο. Όσοι ήταν εκεί και τους γιούχαραν είναι αριστεροί ανιστόρρητοι που ακόμα πιστεύουν στην Ηλένια του γαλλικού σαμπουάν. Όποιος είναι σωστός γονιός οφείλει να μάθει στα παιδιά του ιστορία, γιατί τα άθλια σχολεία είναι φασιστεροκρατούμενα και διαστρεβλώνουν την αλήθεια. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε το ίδιο σενάριο σιωνιστών που δημιουργούν εμφύλιους για να βάλουν τους δικούς τους «σωτήρες». Καμια πρωτοτυπία τόσα χρόνια.
Στον Αστερισμό του παναριστερισμού!
Aντιεξουσιαστές της πλέμπας εναντίον κυβερνητικών αντιεξουσιαστών.
Αριστεράτζες εναντίον αριστεράτζων. Οτι να είναι. Τι ώραίο τσίρκο! Με τη δημοκρατία της μεταπολίτευσης και της μαρξιστικής θολοκουλτούρας ποτέ δεν πλήτεις .
ΚΑΜΜςΕΝΟΣ ΚΟΥΡΑΔΑΣ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ Κ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΕΙΠΕ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ [ΑΚΟΥ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΟΓΙΚΕΥΤΟΥ] ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ
ολα τα λεφτα ο φλαμπορος που κοιμαται και τον ξυπναει η Αυλωνιτου!!!ημαρτοοον ρεε τι πινετε???επισης ωραιοι κι οι αριστεροι μπραβοι,ο κρανοφορος κι ο ξυρισμενος!!!