Βίντεο ΣΟΚ από κρυφή κάμερα: 10χρονη δολοφόνησε 2χρονο αγόρι μέσα σε ασανσέρ – Το χτύπησε και το πέταξε από τον 25ο όροφο

Κοινοποίηση:
eglima2

 

Ένα αγγελούδι 2 ετών έζησε φρικιαστικές στιγμές στα χέρια ενός 10χρονου κοριτσιού. Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στην περιοχή Chongqing της Κίνας, όταν η μητέρα του αγοριού βγήκε από το ασανσέρ χωρίς να το πάρει μαζί της. Λίγα λεπτά πριν κλείσει η πόρτα του ανελκυστήρα η 10χρονη μπαίνει μέσα σηκώνει το μωρό από το πάτωμα και αφού το κρατά για λίγη ώρα στην αγκαλιά της, το πετάει κάτω και αρχίζει να το χτυπά.

 

Η αρχή του τέλους είχε φτάσει! Όταν το ασανσέρ έφτασε στον 25ο όροφο της πολυκατοικίας, το κορίτσι άρπαξε το παιδί και το πέταξε στο κενό. Το άτυχο αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως ήταν ήδη αργά. Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κατέγραψε τις σοκαριστικές εικόνες από τα βασανιστήρια που υπέστη ο μικρός Yuanyuan.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: