Βίωσε το ρατσισμό αλλά οι “ρατσιστές” Έλληνες δεν την εμποδίζουν να φωτογραφίζεται ημίγυμνη; Έτσι κυρία Φουρέιρα;

Κοινοποίηση:
foureira3

Στην πιο αποκαλυπτική της φωτογράφηση, αποκάλυψε την καταγωγή της που είχε αποτελέσει θέμα συζήτησης κατά το παρελθόν. Ότι δηλαδή είναι Αλβανίδα και το κρυβε…

Για λογαριασμό ηλεκτρονικού περιοδικού, η τραγουδίστρια, φωτογραφήθηκε και είπε τις συνήθεις ασυναρτησίες…

foureira2

Παράλληλα, η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την καταγωγή της, αλλά και το ρατσισμό που έχει βιώσει στην Ελλάδα.

«Το να κρίνεις κάποιον από τη σεξουαλικότητά του ή από την εθνικότητά του κι όχι γι’ αυτό που πάει να κάνει. Εγώ έκρυψα ότι έχω γεννηθεί στην Αλβανία γιατί όταν πήγαινα στις δισκογραφικές, πριν καν μπω στις Mystique, δεν ήθελαν καν να το ακούνε. Ήταν για εκείνους πολύ ταμπού», δήλωσε στο περιοδικό Kool.

foureira3

Και συνέχισε: «Κι εγώ από μικρή δεν το καταλάβαινα, γιατί νιώθω Ελληνίδα. Δεν ξέρω άλλη γλώσσα, εδώ έμαθα γράμματα… Και γι’ αυτό είπα στον εαυτό μου ότι τίποτα δεν θα με εμποδίσει από το να κάνω αυτό που θέλω και να περάσω τα μηνύματά μου», προσθέτοντας: «Έχω βιώσει πολύ ρατσισμό και στο σχολείο και όταν πρωτοξεκίνησα το τραγούδι. Αυτό με έκανε πιο δυνατή και να μπορώ να δώσω κι ένα μήνυμα στα νέα παιδιά. Δεν με ενοχλεί πια, γιατί εγώ με τη δουλειά μου και την αξία μου απέδειξα ότι όλα αυτά που “φούσκωσε” η τηλεόραση, δεν επηρέασαν καθόλου τον κόσμο. Και δεν έχουν και για μένα, πια, σημασία. Δεν έχει νόημα να είναι κάποιος ρατσιστής».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Φουρέιρα, είσαι και γκομενάρα είσαι και Ελληνίδα. Και αυτό είναι μεγαλείο. Ασε τους καραγκιόζηδες και φαρισαίους να γαβγίζουν. Εμείς οι Ελληνες είμαστε όλοι μας ολίγον τι ρατσιστές, αυτό είναι γνωστό αλλά όχι μεμπτό. Δεν βλάπτουμε όμως κανέναν και προπάντων όμορφες γυναίκες.

    1. Ο/Η ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ..ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ..ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ? λέει:

      Καλα εισαι βλακας..Οι λαθρομεταναστες εγκληματουν εναντιων μας,χτυπουν μεχρι θανατου αθωους Ελληνες ηλικιωμενους που δεν πειραξαν κανεναν,αλλα εμεις ειμαστε οι ρατσιστες?
      Ρε ψεκασμενοι τι σας ποτιζουν και εχετε ενοχες?
      Οι αλλοδαποι δεν ειναι ρατσιστες εναντιων των Ελληνων?
      Τι ειναι? οι αγγελοι του παραδεισου?
      Μα ποσο κομπλεξικους σας εκαναν οι προδοτες λαθρολαγνοι ρε νεοραγιαδες..
      Φοβαστε να μιλησετε για τον εγκληματικο ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, απο τους λαθροεισβολεις?
      Ξυπνηστε ρεεεεεεε
      Πρεπει να το παθετε απο λαθρο,για να νιωσετε τον ρατσισμο εναντιων σας?

  2. Ας πει κάποιος στην κυρία ότι ΈΛληνας γενιέσαι, δε γίνεσαι μετά.

  3. O ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΙ Γ@@@@@@@ΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΘΗΚΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?????? ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!!

  4. Ο/Η Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ λέει:

    Ολοι μιλανε για ρατσισμο,αλλα οταν ειναι να μιλησουν για ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥΓΚΑ..
    Ρατσιστες ειναι οι λαθροεισβολεις που εχουν ερθει στην χωρα μας και καινε την Ελληνικη σημαια(χαλκιδικη ,καβαλα),που χτυπανε μεχρι θανατου ηλικιωμενους,που δολοφονουν για λιγα ευρω,που κανουν καθημερινα εγκληματα και δεν μας σεβονται.
    Αντε και στο διαολο βρωμοανθελληνες ψευτοπροοδευτικοι,που μιλατε και για ρατσισμο.
    Βρωμορατσιστες εναντιων των Ελληνων

  5. Αν δεν ηταν τοσο αλβανικη μαιμου και τριμπαζο θα ηταν στο σειρηνακη οπου και της ταιριαζε απο την αρχη….αλλα και εκει θυμα “ρατσισμου” επεσε και την εφαγε η βιζιτα πριν αρχισει να γαυγιζει….ατιμη κενωνια χα χα χα χα χα

  6. Και τι σχεση εχει ο ρατσισμος με την ημιγυμνη φωτογραφηση;

  7. Σουργελοοοοοο που ηρθες εδω και βγαζεις γλωσσα

    Βομβιστες αυτοκτονιας χρειαζονται σε καθε χωρο που εμφανιζεται να παει στον αγυριστο αυτη , αυτοι που την προωθουνε , αλλα πολυ περισσοτερο οι ανεγκεφαλοι συμπολιτες μας

  8. Αφού λίγδωσε το έντερο της και δε βρωμάνε πλέον τα χνώτα της από την πείνα βγαίνει και λέει του Έλληνες ρατσιστες.Ξεχνάς μωρή ότι οι ΄Ελληνες σε ταίζουν τόσα χρόνια??Αλλά τι περιμένεις απο τη χειρότερη φάρα που υπάρχει.στο παίζουν καλοί και όταν τους στρώσει δαγκώνουν το χέρι που τους ταίζει.
    Σειρά εχει να μας πει τώρα το αλβανικό πιθήκι πόσες επεμβάσεις έχει κάνει στη μούρη της για να φύγει η αλβανιλα από πάνω της?

  9. ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΔΗΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ MARLBORO ΑΣ
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ !!!

  10. Χαχαχαχαχαχα, ε ρε photoshop που ‘χει πέσει. Τα despecle, median και το airbrush δουλέψανε υπερωρία.

  11. ΠΑΝΤΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΡΓΙΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΠΛΥΝΤΙΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ.

  12. ΓΙΑ ΒΓΑΛΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΠΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

    ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΚΛΟΟΥΝ ΜΕ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΙΣΩΣ ??

  13. οπως θελει θα φωτογραφηθει, λογαριασμο θα σου δωσει?

  14. Την αξια σου την ξερουμε,που το παιζεις και τραγουδιστρια,βρωμιαρα.Ουστ σαχλοκουδουνο,που τολμας να βαλεις στο ρημαδι σου,τους Ελληνες.Βιζιτου.

  15. ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ.ΣΙΓΑ Τ ΑΥΓΑ.ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΖΕΙ ΤΙΜΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΦΩΝΗ ΑΣΕ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΥΜΕΝΟΥΛΑ.Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΟΟΟΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ .Ε ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ .ΑΠΟ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΡΕΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΕΖΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟGAY ΜΗ ΧΕΣΩ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ GAY PRIDE ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠ ΤΗ ΖΗΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ .ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗΣΑΝΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ …..ΕΞΥΠΝΟΙ GAY,ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ…ΜΑΣΗΣΑΝΕ

  16. “…..να κάνω αυτό που θέλω και να περάσω τα μηνύματά μου…..” !!!
    Ποιά ακριβώς είναι αυτά τα μηνύματα “Κα” Φουρέιρα;;;;
    Να βγάζω έξω βυζί και κώλο για να πείσω οτι έχω φωνή;;;;;
    Ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε!!!!!!!

Comments are closed.