Βαγγέλης Βλάχος: «Δύσκολα ο Ολυμπιακός για πρωτάθλημα – Αν το πάρει ο ΠΑΟΚ, θα δείτε τρομερά πράγματα από Σαββίδη»

Κοινοποίηση:
savvidis-touba

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Βαγγέλης Βλάχος και μίλησε για την μάχη του τίτλου, το προβάδισμα του ΠΑΟΚ, τα ντέρμπι της Τούμπας, τον φετινό Ολυμπιακό που δεν πείθει και την τρέλα του Σαββίδη που μπορεί να φέρει μεγάλους παίκτες αν κατακτήσει ο ΠΑΟΚτο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Ξεκίνησε το πρώτο του σχόλιο λέγοντας: «Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια έχουμε πραγματική μάχη γιατί είχαμε συνηθίσει να το παίρνει από νωρίς ο Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι ισάξιοι διεκδικητές του τίτλου. Εχει προβάδισμα ο ΠΑΟΚ είναι πιο έτοιμη, πιο μεστή, πιο πλήρης ομάδα και στον δεύτερο γύρο δείχνει τα δόντια της. Αφήνω από έξω τον Ολυμπιακό γιατί μετά τα χθεσινά θα έχει προβλήματα ίσως και με αφαίρεση βαθμών, πιστεύω ότι μάλλον δεν θα προλάβει. Ο φετινός Ολυμπιακόςδεν έπεισε κανέναν, ούτε τους ίδιους του τους φιλάθλους».

Για το τι έχει αλλάξει στον ΠΑΟΚ σε σχέση με την περσινή χρονιά: «Δεν έχει καμία σχέση με τον ΠΑΟΚτων τελευταίων χρόνων, ούτε από άποψη ποιότητας ούτε ρόστερ. Τον Δεκέμβριο έκανε καλές κινήσεις και βελτίωσε κι άλλο το ρόστερ του. Στον δεύτερο γύρο δείχνει πως δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του πρώτου γύρου. Ο Λουτσέσκου είναι ένας άξιος προπονητής που αμφισβητήθηκε έντονα στην αρχή και απέδειξε την αξία του. Η διοίκηση που πληρώνει στην ώρα της και όσα προείπα ενώνουν τον ΠΑΟΚ που έχει το προβάδισμα. Η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ έχουν παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ είναι πιο ομάδα αλλά δεν έχει τόσο πλούσιο ρόστερ και πλήρωσε τις απουσίες του Μάνταλου και του Γιόχανσον αλλά δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Η διαφορά που έχει διαμορφωθεί και τα ντέρμπι που έχει ο ΠΑΟΚ στην έδρα του θα κρίνουν τον πρωταθλητή. Ελεγα πάντα ότι όταν θα πάρει μια ομάδα της Θεσσαλονίκης το πρωτάθλημα θα έχει αλλάξει το πρωτάθλημα. Εγώ θέλω να πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα αλλά αν δεν τα καταφέρει εύχομαι να το πάρει ο ΠΑΟΚ. Με την τρέλα που έχει ο Σαββίδης και με τον κόσμο που τον στηρίζει, θα φέρει μεγάλους παίκτες, θα δείτε τρομερά πράγματα και μακάρι να χαρεί η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία και θα φανεί πως πάει να γίνει κάτι διαφορετικό».

Για το αν μπορεί μετά το φετινό πρωτάθλημα να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο: «Αν η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚκατακτήσουν τον τίτλο τότε θα γυρίσει τον κόσμο στα γήπεδα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει δυνατότητες και πρέπει να κινηθούμε όλοι προς αυτή την κατεύθυνση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. 22 ΤΥΠΟΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΕΝΑ ΤΟΠΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ , ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙ.
    ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

  2. Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερα πρωταθλήματα από όσα όλοι οι άλλοι μαζί. Και να το χάσει φέτος, ούτε μέχρι την άλλη ζωή δε πρόκειται να τον φτάσετε στους τίτλους ότι ομάδα και να είστε! Αντί λοιπόν να τον κατηγορείτε, πέστε καλύτερα ότι σας πονάει που παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και αφήστε όλα τα άλλα. Και ποιοι κατηγορούν τον Ολυμπιακό? Ένας Παναθηναικός που βλέπετε που έχει φτάσει, μια ΑΕΚ που έπεσε καταχρεωμένη στη Γ΄ Εθνική και είναι 24 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και ένας ΠΑΟΚ που έχει όλα όλα 2 πρωταθληματα και είναι 33 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα. Όντως οι ομαδάρες σας είναι πολύ ανώτερες από τον Ολυμπιακό!

    1. Ετσι ειναι οπως τα λες δεν διαφωνει κανενας αλλα σου ξεφευγει κατι. Οτι διελυσε το Ελληνικο ποδοσφαιρο απομυζωντας μονος του τα χρηματικα οφελη ως μονιμου πρωταθλητη καθε χρονο στην Ευρωπη. Το αποτελεσμα ηταν οι υπολοιπες ομαδες να μην μπορουν να ενισχυθουν μεσω των χρηματων της συμμετοχης τους στο CH. L.
      Αυτο ειχε αντικτυπο και στη δικη σου ομαδα και δεν το εχεις καταλαβει ακομα.
      Απο Τζιοβανι Μελμπεργκ Γκαλετι και Καρεμπε κατεληξες να παιζεις με Ταχτσιδη Μποτια Καρσελα και Κουτρη!
      Περαστικα και τα πετρινα χρονια σου ξαναερχονται, αν δεν το καταλαβες:

    2. ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;;;;;η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;;;;
      ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ…..
      ΚΑΝΑΠΕ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ Α Ε Κ Α Ρ Α Ε Υ Ρ Ω Π Α Ι Κ Η…….

  3. Καλά, ας μην έχανε τους διαιτητές του ο θρήνος και θα σας έλεγα ποιος θα το έπαιρνε! Πάντως και τώρα τον πάνε οι διαιτητές, απλά δεν γίνονται πλέον όργια. Μην ξεχνάμε όμως ότι ακόμα έχει δικούς του τους διαιτητές, οπότε για -6 βαθμούς που κανονικά πρέπει να φάει τιμωρία θα φάει μία έγγραφη επίπληξη, το πολύ… Νωπές άλλωστε είναι οι μνήμες από πέρσι όπου οι αθλητικοί “δικαστές” παρακάλαγαν τον μαριδάκη να τους αφήσει εκ του ασφαλούς να του επιβάλλουν -3 βαθμούς για τα επεισόδια που είχαν κάνει οι οπαδοί του, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, αλλά αυτός τίποτα, για να ξέρουν όλοι ποιος είναι το αφεντικό.

  4. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΛΙΑ….ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ…….
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΙΤΟΓΥΡΟ ΗΤΑΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΕΙΑ Τ(Σ)ΙΓΡΙ…..
    ΤΟ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ ΗΤΑΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΕΙΑ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ….
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ…ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ….ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΑΜΠΑΛΟΙ…..ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ
    ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΧΗΜΑ ΕΧΕΙ Η ΜΠΑΛΑ…..

Comments are closed.