Βαρύ πρόστιμο σε ζευγάρι… μεθυσμένων συνταξιούχων στη Σκωτία…

Κοινοποίηση:
2

Ακριβά θα πληρώσει τις.. τρέλες του ένα ζευγάρι μεθυσμένων συνταξιούχων, καθώς δικαστήριο της Σκωτίας τους επέβαλε βαρύ πρόστιμο 4.100 λιρών (περίπου 4.500 ευρώ).

Ο 72χρονος Ρόμπερτ Φέργκους και η 69χρονη σύζυγός του Ρουθ έχασαν τον έλεγχο τη νύχτα της 4ης Φεβρουαρίου όταν, σύμφωνα με τον δικηγόρο τους, κατανάλωσαν «εξωφρενική» ποσότητα αλκοόλ στο ξενοδοχείο MacDonald Loch Rannoch, στην κομητεία του Πέρθσαϊρ.

Η 69χρονη Ρουθ, φορώντας το νυχτικό της, απείλησε ότι θα πυροβολήσει και θα σκοτώσει μια υπάλληλο, αφού πρώτα ένας άλλος ένοικος του ξενοδοχείου κατήγγειλε ότι τον ξύπνησε μέσα στη νύχτα χτυπώντας, για άγνωστο λόγο, την πόρτα του δωματίου του.

Τότε, ο σύζυγός της 69χρονης έτρεξε… ολόγυμνος να συνδράμει τη γυναίκα του στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου κρατώντας ένα ψαλίδι, ενώ παράλληλα έβριζε τους πελάτες και τους εργαζόμενους.

Ο 72χρονος έκοψε με το ψαλίδι καλώδια και άρπαξε μια ταμπέλα του εστιατορίου με την οποία έσπασε μια βιτρίνα, ενώ απείλησε ότι θα τους σκοτώσει όλους, αναγκάζοντας προσωπικό και πελάτες να τραπούν σε φυγή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: