ΒΙΝΤΕΟ – Απειλήθηκε επεισόδιο με “Χρυσαυγίτες που μοίραζαν φυλλάδια έξω από εκκλησία”

Κοινοποίηση:
MMM

“Ομάδα φουσκωτών Χρυσαυγιτών με τις απαιτούμενες γλάστρες για μόστρα μοίραζαν φυλλάδια της “Ελληνικής Αυγής” στη πλατεία μπροστά από την εκκλησία.

Παρευρισκόμενοι τους εκδίωξαν λέγοντας “είστε φασίστες, φύγετε από εδώ”. Η κάμερα πρόλαβε να καταγράψει το τελευταίο “ΦΥΓΕ”! Ακούστε τον διάλογο!

Στο τέλος του βίντεο φαίνονται συγκεντρωμένοι οι χρυσαυγίτες να συζητούν και έπειτα από λίγο αποχώρησαν!

Παπάγου, Αγ. Γεώργιος, 4.5.2014″

Βασίλης Νούσης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

72 Σχόλια

  1. Να τελειωνουμε με τους φασιστες. Απομονωστε τα ναζιστικα καθικια που μας ντροπιαζουν.

  2. Μπράβο στα παιδιά της Χα δίδαξαν ήθος σε αντίθεση με τα κοπρόσκυλα των άλλων κομμάτων.

  3. Μπαίνει η άλλη με το κολάν και τον κώλο απέξω και ο δημοσιογράφος φωνάζει για τα φυλλάδια…

  4. Έρχονται οι εκλογές καί τότε θα καταλάβουν όλα τα παπαγαλάκια τού συστήματος ότι ο λαός ΞΥΠΝΗΣΕ.
    Το παραπάνω ρεπορτάζ είναι γιά χιουμοριστική εκπομπή.

    1. Oι φασιστες θα φανε μεγαλο παλουκι στις 18 και τις 25.
      Μαυριζουμε ολοι τους ναζι εφιαλτες.

      1. ΝΑΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΑΣΤΟΥ ΦΟΝΙΑΔΕΣ,ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

        1. Ποια ανταρσυα, μαυριζουμε ανταρσιες, σαμαροβενιζελους και ναζιστες. Κι ασε το καραγκιοζη απο διπλα να φωναζει. Εξαλλου ειναι μεχρι να του περασει η μαστουρα που τον ποτιζουν.
          Ως τις 25 του μηνα θα φωναζετε γερμανοτσολισαδες, μετα θα κανετε μουγκα οταν αντιληφθειτε οτι ο λαος σας εχει τοποθετησει οριστικα στα σκουπιδια. Ουγκ και χαιλ.

      2. Ο/Η Απελαστε τους ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ λέει:

        @ 5:35 Η χρυση αυγη μαστουρωμενο υποστηριζει τους ελληνες
        Το δικο σου αποκομμα ποιους υποστηριζει? Τους Ναζιστες του μνημονιου?
        Τους Ισλαμοφασιστες εισβολεις?
        Ξεκολα κολημενε και ξυπνα..Αλλιως μουγκα,φαε μνημονιο και ψοφα.Παρταλι
        Υ.γ Χρυση Αυγη να ξεβρωμισει η ελλαδα

        1. Με τη χρυση αυγη θα βρωμισει τελειως φιλε, γιατι ειναι εγκληματικη συμμορια.

  5. Τι έγινε θρησκόληπτοι, τόσα χρόνια που ευλογούσαν οι ρασοφόροι σας τους πολιτικούς πάσης φύσεως και κομμάτων δεν σας πείραζε και σας πείραξε η Χρυσή Αυγή ;
    Σας έκοψε το εκκλησίασμα η Χρυσή Αυγή ; Ε υποκριτές ;
    Μετά το εκκλησίασμα όταν πηγαίνατε στα γραφεία των κομμάτων για να βολέψουν το παιδί σας ή εσάς τότε δεν είχα πρόβλημα με τα κόμματα ε ; Ούστ ρε γίδια μοσχάρια !

  6. Ετσι μπραβο. Φολα στους γερμανοτσολιαδες ανθελληνες.

  7. ΑΝ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΚΑΠΟΤΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΡΕΧΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ….ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΦΤΕΡΑ;ΟΥΟΥΟΥΟΥ ΣΑΝ ΓΙΔΙΑ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ.ΓΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΔΙΑ

  8. ΒΙΝΤΕΟ – Απειλήθηκε επεισόδιο με “Χρυσαυγίτες που μοίραζαν φυλλάδια έξω από εκκλησία

    κλαιωωωωωωω !!!!
    τετοιο τιτλο …ουτε ο κομιστης …..!!!!
    ρε πατε καλα ;
    την επομενη κυριακη θα τυπωσω ελληνικες σημαιες με μαιανδρο σε Α4 και θα παω να τις μοιρασω σε εκκλησια , ας ερθουν να μου πουν κατι …. εφτασε ο κομπος το χτενι !!!!

    αλητες προδοτες γιδια και λοιποι ανθελληνες , η υπομονη τελειωνει εντος ολιγων ημερων …

  9. δουλευε στην ΕΡΤ οπως και καθε αλλο αριστερο σκουπίδι και οποιος ψαξει το ονοματακι του στο youtube θα καταλαβει και ο ΓΑΠ ακομα τι ειναι αυτος.φιλακια παλι και μην το ξανακατεβασεις το μηνυμα

  10. μέλος της Σπίθας ειναι το μουσατο αγορι που εκανε το ρεπορταζ πατιναζ.μονο για πυρηνικά δεν εγραψες οτι πετουσαν αντι για φυλλάδια,αριστερα παρταλια το πουλι και δρομο.θα ξεχασουμε την προπαγανδα σας που ξεκιναει απο το δημοτικο και δεν τελειωνει αν δεν βγεις απο τις σχολικές αιθουσες;η και μετα που αν δουλευεις και δεν εισαι σε κανενα σωματείο εισαι δακτυλοδεικτούμενος;τα κουβαδακια σας και κατα Βιτσι μερια.Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΠΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥ.φιλακια διποδα

  11. Είμαι Έλληνας με τυπικά χαρακτηριστικά, για Γερμανός με τίποτα δηλαδή. Περαστικός έπεσα σε μια συγκέντρωση Γερμανών νεοναζί. Πήγα στον πάγκο διάβασα όλα τα φυλλάδια, είπα ότι με έπεισαν και ζήτησα να γίνω μέλος. Το αρνήθηκαν φυσικά. 🙂

    1. Διαβάζοντας τα σχόλια αναρωτήθηκα, από που έμαθαν ότι είμαι Συριζαίος… 🙂

  12. ΜΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΠΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΥΡΑΣΩ ΚΕΡΑΚΙΑ ΔΩΡΕΑΝ

  13. ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ…ΧΑΧΑ…ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΥΡΙΖΟΑΝΤΑΡΣΙΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΠΑΤΕ ΡΕ ΑΘΕΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ?????ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΣΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΔΕΙΡΑΝΕ ΟΙ ΚΑΚΟΙ “ΦΑΣΙΣΤΕΣ”….ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΡΟΣ ΜΟΥΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ

  14. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (GOLDEN DAWN – NAZI INTERNATIONAL):«Τάγμα σατανιστών η Χρυσή Αυγή» Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ (VIDEO)http://romfea.gr/diafora-ekklisiastika/17191-2013-05-24-09-39-28 Νέα επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής έκανε την Παρασκευή, μέσω της συχνότητας της δημόσιας τηλεόρασης αυτή τη φορά, ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος είπε ότι «ο δήθεν εθνικισμός είναι στην ουσία μια μορφή επιβιώσεως του ναζισμού».

    1. @Αθηνά : Ακόμα ζεις ξεφτιλισμένη λεσβία;

      1. Σεβασμος στις γναικες φιλε, και ειδικα οταν κατακεραυνωνουν τους αθλιους τραμπουκους της Χρυσης Λοβοτομης που πολεμανε τη χωρα μας.

  15. Μπράβο του!Καλά έκανε και υποστήριξε τη κοπέλα!’ΦΥΓΕ!” σε τι μιλάει? Σε σκύλο?

  16. Οι του ΑΝΤΑΡΣΥΑ λειτουργούν ως παρακρατικοί του Σαμαρά. Εαν οι Χρυαυγίτες αντιδρούσαν θα έφερναν την αστνυομία και θα τους κατηγορούσαν για…”παραστρατιωιτκή επ΄’ιθεση”. Αυτό είναι το κράτος του Σαμαρά. Χρησιμοποιεί παρακράτος ακροαριστερών για να διώκουτν τους εθνικιστές.

  17. ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ

    ΑΝΤΕ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

  18. ΝΤΡΟΠΗ ΤΙ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!
    ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ;;;
    ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ: “ΦΥΓΕ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ”!!!!!
    ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ Η ΤΟΥ ΠΑΜΕ;;;
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ
    ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΓΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
    Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
    ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ

  19. Μπραβο στα παιδια που δεν απαντησαν στην αγ….. προοδευτικια του σαμαρα. 20 μερες ακομα θα παρετε ολοι σας την απαντηση που πρεπει. ωρα να ξεβρωμισει ο τοπος.

  20. ΧΕ, ΧΕ, ΧΕ….. 😀

    Οι ΑΝΑΡΧΕΣ τα έχουν βάλει ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΛΕΟΝ, ΑΚΟΜΑ και με τους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ!!! 😀

    ΤΙ σου κάνει ο ΜΠΑΦΟΣ τελικά εεεεεεεεε????? 😀

    https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1524274

    “ανάληψη ευθύνης

    από α/α 14:25, Κυριακή 4 Μαΐου 2014

    για την επίθεση στα γραφεία του κκε

    στις 3/5 ώρα 6:20 πραγματοποίησαμε επίθεση (με μολότοφ) στα γραφεία του κκε (που κυρίως λειτουργούν ως προεκλογικό κέντρο) στην οδό Σωκράτους στο κέντρο της θεσσαλονίκης. Την συγκρεκριμένη επίθεση οι κουκουέδες χαρακτήρισαν ως θρασύδειλη.

    Θρασύδειλοι είναι οι ίδιοι που νομίζουν ότι με ένα εργατικό κράτος που θα ελέγχεται από αυτούς που αυτοαποκαλούνται επαναστατική ηγεσία θα εξαφανίσουν την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Όταν καλούν τα ΚΝΑΤ να καταστείλουν αγώνες που δεν μπορούν να καθοδηγήσουν και να ελέγξουν γιατί η μάζα σε κάποιες συγκυρίες δυστυχώς γι αυτούς παύει να είναι μάζα τότε ποιοι είνα οι θρασύδειλοι;

    Παραδείγματα όπως η εξέργεση του Πολυτεχνείου το ’73, η κατάληψη στο χημείο το ’79, η επέτειος στο Πολυτεχνείο το ’98, η εξέργεση του Δεκέμβρη του 2008, η περιφρούρηση της Βουλής το 2011 δείχνουν και το διασπαστικό τους χαρακτήρα αλλά κυρίως τον φόβο τους μην καταλάβουμε πόσο σάπιο είναι αυτό που υποστηρίζουν. Πέρα από αυτά στην καθημερινότητά μας αντιμετωπίζουμε από δαύτους τον σεξισμό, την ομοφιβία, την εξουσία που προσπαθούν να ασκήσουν στα παιδικά μυαλιά, τον γραφειοκρατικό συνδικαλισμό τους ακόμα και περιστατικά βίας σε ενδοοικογενιακές καταστάσεις όταν κάποιος από το σόι ή την οικογένεια δεν είναι κκε ή κνε ή πάμε ή μας ή ότιδήποτε άλλο δικό τους.

    Παρόλ αυτά επιμένουν να τους ψηφίσουμε. Ψήφος για έμας σημαίνει υποταγή. Αποχή από τις κάλπες και στους δρόμους όλη μέρα και ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ και το νου σας κουκοιυέδες.

    Όσο για την λέξη θρασύδειλοι αλλά και για άλλα πολλά που κατά καιρούς προσπαθούν να φορτώσουν στον αναρχικό χώρο, μην αγχώνεστε θα έρθει η ώρα που θα πετάξουμε τις κουκούλες και όταν αυτή η ώρα έρθει θα έχουμε φροντίσει πολύ απλά να μην υπάρχετε.

    ΚΝΑΤ=ΜΑΤ

    ΚΚΕ=ΚΟΜΜΑ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΩΝ ΕΛΑΦΡΟΜΥΑΛΩΝ

    ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ”

  21. επειδη καποια ”’προοδευτικια”’ ειπε ενα φυγε, χεστηκ η φοραδα στ αλωνι

  22. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΟΙ ΤΗΣ ΧΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ. 21 ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ.

  23. καλά έκαναν οι της χα και δεν έδωσαν συνέχεια στα δημιοκρατικά σκουλήκια. Είχαν έτοιμη την προβοκάτσια. 21 μέρες έμειναν τσατσάκια!

  24. Αυτοί οι αριστεροί είναι απίστευτοι ψεύτες.Ανάξιοι για τα πάντα.Στην Ελλάδα δεν πρόκειται να κυβερνήσουν ποτέ.Ο Ελληνικός λαός είναι βαθιά αντικομμουνιστής το ξέρουν και τρελαίνονται.

  25. Μεγαλητερα φασησταρια απο του απλυτους αναρχοκουνουνηστοκαττσαμπλιαδες δεν υπαρχουν.

    1. Οχι, τα μεγαλυτερα φασισταρια ειναι οι ξεφτιλισμενοι γερμανοτσολιαδερς του ναζιστικου μορφωματος της Χρυσαυγης. Ουγκ αγραμματε.

  26. Το βιντεο συνοδευεται με εμετικο σχολιο.συμετειχα εγω προσωπικα(φαινομαι για δυο δευτερα οταν αντιλαμβανομαι τον προβοκατορα δημοσιογραφο)και του λεω”πρεπει να δημιουργησουμε οπωσδηποτε καποιο θεμα;”τι εκανε το παιδι που ηρθε με τα φυλαδια;απλα τσιμπησε στην αγενεια του συριζαιου να μιλησει ασχημα στην κοπελιτσα που μοιραζε φυλαδια και την υπερασπιστηκε.οπως θα εκανε ο καθε ενας πολιτισμενος ανθρωπος.οσο αφορα την εκκλησια,μοιραζαμε εντυπα διπλα στην λεσχη αποστρατων και η κοπελιτσα τολμησε να δωσει δυο φυλαδια και στους εκλησιαζωμενους,μεχρι να επιστρεψουμε εμεις απο το διπλανο κτιριο.τωρα η ουσια.με τεχνασματα τετοιου ειδους αναρχοαριστερα διποδα,το μονο που πετυχαινετε ειναι ο κοσμος να σας σιχαθει εντελως.ειστε παντα το σταθερο δεκανικι της εξουσιας που σε καθε πορεια η εκδηλωση σας τα σπατε,για να νομιμοποιησετε την αστυνομοκρατια στην συνειδηση του τηλεθεατη.δεν ειναι σκοπος μου ομως να βρισω.σκοπος μου ειναι να σας πω,πως με πονηριες και πουστιες,μπορει να επηρεασετε καποιους θολωκουλτουριαρηδες η τιποτα χαζογκομενες,ομως επι της ουσιας,δεν προσφερετε,καμια ουσιαστικη καλιεργεια σε εναν συγχρονο ελληνικο πολιτισμο,που χολενει σε καθε του μορφη.αν βρισεις τον χρυσαυγιτη,δεν θα σε σεβαστει παραπανω ο βενιζελος η ο σαμαρας που σε τυραναει.ο κασιδιαρης στην βουλη δειχνοντας το εκαθαριστικο του και λεγωντας:”αμοιβομαι με οκτω χιλλιαδες ευρω και δεν ειναι δυνατον να ψηφισω 380 ευρω συνταξη για τους γονεις μας”δεν υπεραμυνεται του μπομπολα,αλλα ισως και του ιδιου σου του πατερα.τελος,αν δυσανασχετειτε γιατι καποιοι συνανθρωποι σας επελεξαν την χρυση αυγη,αναρωτηθειτε αν αυτο που εσεις τους αντιπροτεινετε,αν ειναι ουσιαστικο και αν χαρακτηριζεται απο πολιτισμο και ηθος.μηπως εχετε κανει ολοι εσεις λαθη που πολυ συχνα ηταν μεγαλυτερα απο το χαστουκι στην κανελλη;εσυ λοιπον δημοσιογραφε της πλακας που ανηρτησες με αυτον τον εμετικο τιτλο αυτο το βιντεακι,μαθε ενα πραγμα:να συμφωνει ο κοσμος δεν ειναι απαραιτητο,να συμβιωνει ομως,ειναι!!τι εκανες λοιπον σημερα;ενα βημα πισω.περαστικα σου!!

  27. Αν είναι δυνατόν!Έκαναν τέτοιο έγκλημα και κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι!Εδώ πρέπει να επέμβει το ΝΑΤΟ!!!
    Οι “παρευρισκόμενοι” ποίοι ήταν,ο μιμίκος και η μαίρη;
    Αλήθεια,γιατί στην κοπέλα “πουλούσαν” τσαμπουκά και όταν ήρθε ο άλλος,η μεν “κυρία” την έκανε γαργάρα(ενώ δεν φοβόταν) και ο μεν “κύριος” άρχισε τα “φίλε”;
    Υ.Γ.1) Αλήθεια,η βιντεοσκόπηση ατόμων,χωρίς την άδεια τους,είναι νόμιμη;
    Υ.Γ.2) Τρέχα κυρα κλάπα,έφεραν τον σπάγκο για να δέσεις την υπόθεση…
    Υ.Γ.3) Το βίντεο τελείωσε και τα παιδιά ήταν ακόμη εκεί!

  28. Περίμενα και εγώ διαβάζοντας το άρθρο να δω εκδίωξη χρυσαυγιτών με μπουνιές και κλωτσιές και το μόνο που είδα ήταν ένας τύπος να εκφράζει το…παράπονο του σχεδόν κλαμμένος γιατί γίνεται μοίρασμα φυλλαδίων…
    Ααα…και να ακούγεται και μία κυρία να λέει…”φύγε”…
    Στο μυαλό του αρθρογράφου πάντως πρέπει να εξελίχθηκε τρομερό κυνηγητό…

  29. ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΚΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ “ΑΧΤΙ” ΣΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΕΝΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΜΑΣΗΤΑ.

  30. ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΛΙ ΠΡΟΚΑΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  31. ε γνωστες καταστασεις..και εξω απο τα γραφεια τους να μοιραζαν φυλαδια παλι τα ιδια θα λεγανε..βρισκετε κι εσεις να κανετε θεμα..

  32. ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΝΕΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.
    ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΞΥΝΗΣΜΕΝΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ (ΕΞΥΒΡΙΖΩΝΤΑΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΩΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ) ΣΕ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΠΧ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.
    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΝΝΟΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ, Σ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΣΜΗΡΟ ΤΟΠΟ

  33. Οι ιουδες ρε ουστ μαγαριζεται τους ιερούς χωρους

  34. Τι ήταν αυτο ρε παιδιά τώρα κάτι μεμπτό υπήρξε μια διαφωνία και μετά ένας διάλογος σιγά το πράμα πως τα φουσκώνετε έτσι

  35. Ο/Η Ολόκληρος στρατός για να μοιράσουν σε έρημη εκκλησία λέει:

    Το Χ.Α να το κάνετε ΧΑΧΑΧΑ από τα γέλια σούργελα νεοναζί. Βάζετε τις σαπιοδόντες και όταν βρουν τα δύσκολα πλακώνει ο Παναγιώταρος.

    Σφαλιάρες και κλωτσιές στους ναζί-παγανιστές!

    1. Ο/Η ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΑΝΑΡΧΟΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ.. Η ΧΟΛΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ λέει:

      ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΤΣΥΡΙΖΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ
      ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΑ ΠΙΘΗΚΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΑΚΙΑ

  36. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΕΚΛΗΣΣΙΑ.
    ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΣ ΗΤΑΝ, ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ. ΑΝ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΦΑΛΗΜΕΝΤΟ. Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΛΕΟΝ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΒΑΡΕΘΗΚΕ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ, ΤΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΜΠΑΦΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΗΔΙΕΣ. ΘΕΛΕΙ ΟΡΑΜΑ, ΔΙΕΞΟΔΟ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ. ΠΑΝΤΟΥ ΞΥΠΝΑ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΔΗΞΕΙ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ. ΤΑ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΙΡΙΑΡΗΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΩΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΟΣ.

  37. Αυτοί που ..απαγορεύουν.. σε δημόσιο χώρο αποκαλούν τους άλλους φασίστες.

  38. μπραβο στο παλληκαρι τον χρυσαυγιτη εβαλε στην θεση του τον πονηρο αριστερο…..ρε χιο αντι να γραψεις οτι τα παιδια της χρυσης αυγης αντιμετωπισαν την κομπινα με αξιοπρεπεια…εγω που ειμαι ουδετερος κατλαβα τι παιχτηκε…ελεος τι αλλο θα σκεφτειτε ανθελληνικα αποβλητα

    1. Ο/Η ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΤΣΥΡΙΖΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ λέει:

      Σωστός..Μια απλη αντιδικια με καποιον ειναι στο βιντεο και τιποτα περισσοτερο
      Ελεος με το αρθρο.
      Υ.γ Φασισμος ειναι να εμποδιζεις την διακινηση ιδεων και αποψεων.Αυτο που κανουν οι κατσαπλιαδες εθνοπροδοτες αναρχοτσυριζοκουμουνες

  39. Ειναι δυνατον τεττοιες σκατοφατσες να σεβαστουν τον ιερο χωρο?παγανιστες χειροτεροι κι απο ιαχωβαδες δεν εχουν ιερο ουτε οσιο…

    1. Ενώ ο αριστερός πάει με το κονσερβοκούτι στην εκκλησιά γιατί είναι γνωστό πως οι αριστεροί ήσαν και καλοί χριστιανοί…παράδειγμα η Αλβανία και η Σοβιετική Ένωση.

  40. Ρε σακατεψτε τις κατσαριδες να τελειωνουμε…

  41. ΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!

    ΠΟΥ είναι το μεμπτό εδώ για να καταλάβω κι εγώ.

    Μοίραζαν φυλλάδια ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ!!!

    Βρε σκ@τοαριστεροί, ΜΙΑ ΖΩΗ μ@λ@κες θα είσαστε τελικά!!!

  42. Εγώ δεν είδα τίποτα άσχημο να διαπράττεται εκ μέρος της ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΓΗΣ !

    Μάλιστα ήταν καθώς πρέπει και πολύ κόσμιοι !

    Και στο φινάλε φινάλε !

    Μόνο … Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πραγματικά ενδιαφέρετε να …ξεβρομίσει ο τόπος !

    Μόνο … Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει τα κότσια να βάλει στην φυλακή τα κλεφτρόνια !

    Μόνο … Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ξεβρακώσει τους ψεύτες, δέστε τα βίντεο (Σαμαρά – Άδωνις ) και των άλλων ασύδοτων πολιτικών !!!

    Μόνο … Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα σταματήσει της …μαύρες βαλίτσες ( μίζες )!!!

    Μόνο … Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα μαγκώσει ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ που δεν τηρούν τους νόμους !

    Μόνο … Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα περιμαντρώσει τους … ΛΙΓΟΥΣ που εκμεταλλεύονται τους ΠΟΛΛΟΥΣ !

    ΌΧΙ ΠΙΑ ΣΤΟΥΣ …ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ … ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !

    ΌΧΙ ΠΙΑ ΣΤΟΥΣ …ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ … ΠΑΣΟΚ !

    ΌΧΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ….ΕΙΜΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ … ΌΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΝΩ !!!

    ΌΧΙ ΠΙΑ ΣΤΟ ΆΔΕΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ! ( ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΔΑΝΕΙΑ )…κλεφτρόνια !

    ΌΛΟΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ……………. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!

    Οι ΜΟΝΟΙ που έχουν την ΘΕΛΗΣΗ να ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΝ τα αλήτικα γούστα των άλλων βρώμικων πολιτικών !!!

    Άι στο διάολο τώρα Κυριακάτικα ! … αφού μερικοί δεν βάζετε μυαλό !
    Στράτος Δ

  43. Αρκετοί φορούν μακρυμάνικα.

    Γιατί;

    Να μείνουν με τα κοντομάνικα. Το επιτρέπει μια χαρά ο καιρός. Για να μην νομίζουμε τίποτα άλλο…

    1. ΚΟΙΤΑ Ο ΑΣΛΑΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΒΑΛΑΣ.

  44. Αυτός ο Nousi είναι αλβανός στην καταγωγή. Nushi είναι ολόκληρη αλβανική φάρα (φατρία) βρωμο-μπιθο-σιπεταρέων…

  45. Αν ήταν τα ταγαράκια κι οι γλαστρούλες του τσίπρα που δεν είναι φασιστές μόνο ναζιστοτουρκόδουλοι θα γίνονταν δεκτοί να μοιράζουν τα φυλλάδια του τουρκικού προξενείου.
    Δεν πειράζει…. οι εκλογές πλησιάζουν… κι αν βγάλει δήμαρχο χρυσαυγίτη ο δήμος τότε οι “φύγε” είναι που θα πάρουν δρόμο.

  46. Και που ειναι το κακό ρε Χίο; Φυλλάδια μοίραζαν, κ αυτό έγκλημα ειναι; Στην εκπομπή σου μια γυναικα ειχε καταγγείλει οτι ο συριζα μοίραζε φυλλάδια μεσα στην εκκλησία, δίπλα στο παγκάρι στεκόταν .. Το ξεχάσες αυτό;;;

    1. Πως και δεν έβγαλε καντήλες η συριζαία που μπήκε στην Εκκλησία;

  47. Και που ειναι το κακό ρε Χίο; Φυλλάδια μοίραζαν και αυτό έγκλημα ειναι; Μια γυναικα ειχε καταγγείλει στην εκπομπή σ οτι ο συριζα μοίραζε φυλλάδια μεσα στην εκκλησία, δίπλα στο παγκάρι στεκόταν … Το ξέχασες αυτό;

  48. Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ. ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

  49. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑ…….

  50. αν ηταν του τσιπρα δε θα λεγατε τιποτα ξεφτιλες

  51. Γιατί έκαναν κάνα έγκλημα; Και εσύ ρε Χίο κάνεις άρθρο τις απόψεις του κάθε καραγκιόζη αριστεροφασίστα;

    Αφού είναι κομπλεξικός ο άνθρωπος και με όσους προσέχουν το σώμα τους που τους αποκαλεί “φουσκωτούς” και με τις γυναίκες που τις αποκαλεί “γλάστρες”. Έχει συνηθίσει φαίνεται από κάτι τέτοια: http://1.bp.blogspot.com/-7zrJci1raO0/UqRKxpDohRI/AAAAAAAAahY/yAyuSfP7YkE/s1600/POLITIKO+SAFARI+GAITANI2.png

  52. Παντού υπάρχει ένα κομμούνι για να κάνει… “αντίσταση”.

    1. Τα ιδια ελεγε και ο Αδωνις… σε καθε αντισταση στη κυβερνηση κρυβεται ο συριζα.
      Ρε κακομοιρηδε δε καταλαβαινετε οτι οι τραμπουκοχαβγιτες αποτελουν στιγμα για τη κοινωνια?

      1. 2 μέτρα και 2 σταθμά. Αυτό είναι το στίγμα στην κοινωνία. Και εσύ που κάνεις τον στραβό.

        Όταν οι συριζαίοι μοιράζουν ΜΕΣΑ στην Εκκλησία είναι εντάξει. Σα δε ντρέπεσαι.

  53. ΜΠΟΥΡΔΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ!

    ΜΕΣΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Comments are closed.