ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: MAΡΑΝΤΟΝΑ- Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΕΝΟΣ ΘΡΥΛΟΥ- Μπερδεύει τα ΛΟΓΙΑ του και επαναλαμβάνεται- «Ντρέπομαι για τον Πατέρα μου» λέει η κόρη του

Κοινοποίηση:
article-2709758-201A290100000578-198_634x349_645_355

Το γύρο του κόσμου κάνει βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο θρύλος του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα να μην μπορεί να μιλήσει κανονικά, να μπερδεύει τα λόγια του και να επαναλαμβάνεται σα να είναι μεθυσμένος ή υπή την επήρρεια ναρκωτικών.

Ο Μαραντόνα, ο οποίος έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν για την χρήση κοκαϊνης και αλκοόλ έκανε δηλώσεις σε εμφανώς άθλια κατάσταση στους δημοσιογράφους έξω από ένα εστιατόριο στην Αργεντινή.

Δεν μπορούσε να συντάξει κανονικά μια πρόταση και έκανε παύσεις οι οποίες δεν ήταν φυσιολογικές.
Ο 53χρονος Ντιέγκο, συνοδευόταν από την πρώην σύζυγό του και έκανε δηλώσεις για τον εμπρησμό στο σπίτι του πατέρα του.

Μόλις το βίντεο είδε το φως, το Twitter πήρε φωτιά.

«Καημένε Μαραντόνα. Η κοκαϊνη καταστρέφει τον εγκέφαλο», έγραψε ένα χρήστης.
Ενας άλλος έγραψε: «Ντροπή σ’εκείνον που μύησε τον Ντιέγκο στην κοκαϊνη».

Ακόμα και η κόρη του έγραψε στο twitter λέγοντας ότι ντρέπεται για την εικόνα του πατέρα της.
https://www.youtube.com/watch?v=lj-MPT2crcs
Τα έβαλε μάλιστα με τη νυν σύντροφο του πατέρα της λέγοντας ότι δεν τον προσέχει και τον αφήνει να πίνει.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε τιμωρηθεί το 1991 με ποινή 15 μηνών αποκλεισμού αφού είχε βρεθεί θετικός στην χρήση κοκαϊνης. Εκανε χρήση από το 1983.
Στην συνέχει έπαθε καρδιακή προσβολή μετά από υπερβολική χρήση κοκαϊνης τον Απρίλιο του 2004.
Τον Μάρτιο του 2007 είχε νοσηλευθεί και πάλι για ηπατίτιδα και εισάχθηκε και σε ψυχιατρική κλινική.
Λίγο μετά την έξοδο του από το νοσοκομείο εμφανίστηκε στην τηλεόραση και είπε ότι είχε απεξαρτηθεί από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟ ΤΟ ΖΑΚΙ

  2. Καμένα κύτταρα. τα ναρκωτικά του έκαψαν την φλάντζα. Τα ακροφύσια δεν λειτουργούν πια και ούτε πρόκειται να λειτουργήσουν. Σε λίγο θα μας πουν ότι … πάπαλα

Comments are closed.