ΒΟΜΒΑ! Διώξεις κατά εννέα δημοσιογράφων αποφάσισε το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. ΔΕΙΤΕ ποιοι είναι!

Κοινοποίηση:
07_05_img_1457_2014122014197839991436288363

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, αποφάσισε να ασκήσει πειθαρχική δίωξη κατά εννέα δημοσιογράφων, για την παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας να μεταδώσουν το Σάββατο πριν το δημοψήφισμα εκπομπή πολιτικού περιεχομένου με κίνδυνο να επηρεάσουν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όπως διαβάζουμε στο thepressproject.gr, οι διώξεις αφορούν στους Όλγα Τρέμη, Γιάννη Πρετεντέρη, Μαρία Σαράφογλου και Μανώλη Καψή από το Mega, Σταμάτη Μαλέλη και Νίκου Κονιτόπουλου, αρχισυντάκτη της εκπομπής του Κώστα Μπογδάνου που δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, Άρη Πορτοσάλτε και Δημήτρη Οικονόμου από το ΣΚΑΙ και της Μαρίας Χούκλη από τον ΑΝΤ1.

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, αναμένεται να συνεδριάσει και πάλι την ερχόμενη Παρασκευή, ώστε να εξεταστούν καταγγελίες που υπάρχουν και για άλλους δημοσιογράφους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Θα τους κάνουν την μούρη κρέας. Θα τους τα……..σουν κανονικότατα.

  2. Και γιατί μόνο αυτοί? Ο Μπάμπης, η Κοσιώνη, ο Τσίμας, η Στάη, ο Ευαγγελάτος και άλλοι πόσοι, θα τη βγάλουν λάδι?

  3. αυτα ειναι σταχτη στα ματια, οπως και το δημοψηφισμα. ειναι το λεγομενο “κουτοχορτο” για να τρωνε τα προβατακια της Ελλαδος. μπεεεεεεεεεε! φατε ελπιδα και ψευτικα λογια(θα καταργησω το ΕΝΦΙΑ, θα ξαναπαει ο κατωτατος μισθος 751 ευρω, θα χτυπησουμε τη διαφθορα, θα σκισω τα μνημονια!!!!!!!! θα δωσουμε δωρεαν ρευμα σε 300.000 οικογενειες, θα ξανακανουμε το αφορολογητο των 12.000 ευρω, θα μειωσουμε τους φορους των καυσιμων κατα 30 λεπτα, δωρεαν ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη σε ολους τους ανασφαλιστους,θα επιστραφουν ο 13ος 14ος μισθος στους συνταξιουχους, θα.. θα… θαα… θααα , ειναι ωραιο το ψεμα, πιο ευπεπτο, φατε κι αλλο προβατακια μεχρι τρελαθητε.

  4. αν βγει ο ηλιος απο την δυση ΜΟΝΟ τοτε θα τιμωρηθουν οι γερμανοτσολιαδες δημοσιογραφοι … δηλ.ΠΟΤΕ – η πιο αυστηρη τιμωρια θα ειναι 2 ωρες αποχη απο κολωνακι κ μυκονο

  5. Δυστυχώς καμία κυβέρνηση δεν είχε το θάρρος να λάβει μέτρα εναντίον τους.

    Από τότε όμως που ο μονόφθαλμος σε μια νύχτα έριξε μαύρο στην ΕΡΤ (όπως θα είναι η ψυχή του) και τους έκανε παντοδύναμους αποθρασύνθηκαν τελείως.
    Τώρα το κακό έχει γίνει ήδη.Ο Ελληνικός λαός έχει καταντήσει σαν τα
    ζόμπι που πλέον δεν μπορεί να δει κάτι ανθρώπινο και αναζητά συνεχώς αίμα από την τηλεόραση.

  6. Αν υπήρχε η στοιχειώδης ηθική και δικαιοσύνη θα έπρεπε να διωχθούν κανάλια και δημοσιογράφοι επίσης για τη Χ.Α και για τις εκλογές και για το δημοψήφισμα, απλά τα κομμούνια αρχίζουν να ανοίγουν γκούλαγκ, όπως είχε ειπωθεί. Μην χαίρεστε γιατί έρχεται η σειρά σας.

    1. Πολυ σωστα.Οταν εδειχναν το Μιχαλολιακο και τους αλλους σε ζωντανη μεταδοση με τις χειροπεδες η οταν δεν καλουσαν ουτε ενα εκπροσψπο της ΧΑ προεκλογικα,το ΕΣΡ αρκουταν σε παρατηρησεις.Τωρα που τους “ετσουξε” και ειναι και η μαμα της Ζωιτσας στο ΕΣΡ κανουν και διωξεις.Για φαντασου να ηταν κυβερνηση η ΧΑ και να εκανε το ιδιο,πως θα τσιριζαν ολοι για φασισμο και για “φιμωση της δημοκρατιας” και για λογοκρισια…Υποκριταροι.

  7. ΠΡΟΣΦΑΤΑ,ΣΤΗΝ ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟ….ΠΟΙΝΗ??? ΘΑΝΑΤΟΣ…….

  8. Φασιστερή ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ – η ελλάδα έχει τελειώσει με τις πρακτικές των ανοήτων της κυβέρνησης

  9. Ναι,ναι,είναι σίγουρο,ότι θα τους κάνουν τα 3, 2…

  10. κανονικα επρεπε να δωσουν εξηγησεις και οι ιδιοκτητες των τηλεοπτικων σταθμων ολοι τους!ποιος τους ειπε να βαζουν τους δημοσιογραφους να λενε ψεματα!να ξεσκεπασουν τους πολιτικους στα φανερα!

  11. ΕΦΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΙΑ.ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ,ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ Τ0ΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΙΝΗ ΧΑΔΙ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

  12. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΡΑΞΗ. Αν ειναι μονο να τους βαλετε προστιμο τουλαχιστον ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.

  13. …και τι θα πάθουν;; …ως γνωστόν ΤΙΠΟΤΑ !

  14. Eπιτέλους γιατί δεν πάει άλλο η προκλητική προπαγάνδα τους.
    Δεν είναι δημοσιογραφία να παπαγαλίζεις νυθημερόν τις εντολές του σόιμπλε … του ντράγκι και του καθενός απρακτικού σαν να είναι ιερό ευαγγέλιο!

Comments are closed.