ΒΟΜΒΑ στην αγορά μετά από εντολή Τσίπρα! Το μεγάλο φάουλ που δυστυχώς επιβεβαιώθηκε…

Κοινοποίηση:
tsipras-paok

Παρά τις δεσμεύσεις… για άμεση εφαρμογή… αφορολόγητου ορίου ύψους 12.000€ στους ελ. επαγγελματίες και τους αυτοαπασχολούμενους, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τελικά κάνει πίσω και μεταθέτει την νομοθέτηση του αφορολόγητου ορίου για το 2ο εξάμηνο της διακυβέρνησης της, με το στόχο να ισχύσει για τις φορολογικές δηλώσεις του 2016 και με τις λεπτομέρειες να αποφασιστούν τότε.

Μεγάλο φάουλ του ΣΥΡΙΖΑ

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι μικρές επιχειρήσεις που αποτελούσαν παραδοσιακά την ραχοκοκαλιά της Ελληνικής οικονομίας, βίωσαν το σκληρότερο πρόσωπο της κρίσης.

Είδαν τους πελάτες τους να εξαφανίζονται, τα χρέη να τους πνίγουν και ένα κράτος να τους ζητά συνεχώς όλο και περισσότερο βάζοντας τους ταυτόχρονα τη ρετσινιά του «φοροφυγά».

Για του χρόνου το αφορολόγητο των 12.000€ και βλέπουμε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δείξει πως είχε πλήρη επίγνωση της κατάστασης και είχε δεσμευθεί πως το αφορολόγητο των 12.000€ και για αυτούς τους ανθρώπους, για να μπορούν να ζουν αξιοπρεπώς αν καταφέρνουν μέσα στην κρίση να κερδίζουν αυτό το ποσό, θα εφαρμοζόταν αμέσως με την ανάληψη της εξουσίας.

Η κα. Βαλαβάνη και επισήμως πριν λίγη ώρα (όπως γράφαμε εμείς εδώ και μέρας) μετέθεσε την νομοθέτηση του μέτρου για του… χρόνου.

Έτσι, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι θα βρεθούν τον Ιούνιο ξανά με πολλές χιλιάδες ευρώ οφειλές προς την Εφορία μέχρι και για ανύπαρκτα εισοδήματα (λόγω τεκμηρίων) και η υπογραφή αυτή τη φορά θα είναι ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να εξετάσει το ζήτημα προσωπικά και να δώσει λύση άμεσα…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΣΕΙΣ????ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ????ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ…

  2. Οποιος ανεγκέφαλος πιστεψε οτι θα σωθει για μια ακομα φορα απο τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ κ τον κ. Τσιπρα ας τα λουστεί τωρα, το μεγαλο εγκλημα ειναι ομως οτι αυτο το νεοταξικο ανθελληνικό συνονθύλευμα θα περάσει νομους που στην ουσια θα διαλύσουν την χώρα κ το εθνος μας κ θα δώσει την χαριστική βολη στην Ελλαδα. Αλλωστε αυτος ηταν κ ο λογος που τους ανεβασαν στην εξουσια κ αυτος ειναι κ ο λογος που συνεχίζουν κ αποκοιμίζουν τα πρόβατα με τις δήθεν κοντρες των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ με τους ευρωπαίους τοκογλύφους κ τα διάφορα στημένα σόου χολιγουντιανής έμπνευσης κ με πρωταγωνιστή τον κ. Βαρουφακη

  3. ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΛΙΓΟΣΤΕΨΑΝ………..
    ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ……
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ……
    ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ???????

    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ …….
    ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ????

  4. Προς όλους τους αφελείς που πίστεψαν στον ΣΟΥΡΙΖΑ !! επειδή αυτά τα παλικάρια δεν εντόπισαν το πρόβλημα που μας έφερε σε αυτά τα χάλια , δυστυχώς τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα , Δεν κατάλαβαν όλα αυτά τα χρόνια πως το δημόσιο χρεοκόπησε και την πλήρωσε ο ιδιωτικός τομέας , και αυτό που θα κάνουν λίαν συντόμως , ΤΥΦΛΟΙ και ανοικτομάτηδες του ΣΥΡΙΖΑ είναι να αρχίσουν τους διορισμούς ΞΑΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΑΛΑ@@ ελεύθερε επαγγελματία για να ταΐζεις τους χαραμοφαιδες του δημοσίου. Όλα τα ΠΑΣΟΚΙΑ της δεκαετίας του 80-90-00 έχουν μετακομίσει στον ΣΥΡΙΖΑ και περιμένουν διορισμούς ,και περιμένει ο βλαξ με το μαγαζάκι ότι θα φάει και αυτός κάτι , θα του πετάξουν κανένα ξεροκόμματο να ξεχάσει την πείνα του και θα κουνάει την ουρά ο βλάκας.

    1. η φορολογηση θα γινει συμφωνα με αυτα που ψηφισε ο θαμαρας και ολα τα πασοκια της δεκαετιας 2010 (αφου λες οτι τα πασοκια δεκαετιας 80-90-00 πηγαν στον Συριζα)…πιστευω οτι θα γινουν ελαφρυνσεις στους αδυναμους και οπως λεει και το Συνταγμα »Oι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους»…….μαλλον εσυ εχεις πολλες δυναμεις και θα συνεισφερεις πολλα,γι’αυτο ζοριζεσαι

      1. προεκλογικα ο συριζα ελεγε 12000 αφορολογητο για ολους!

        1. σαν τον Θαμαρα των 18 σημειων και της εκφρασης »ουδεις αναμαρτητος»;επικοινωνεις;

Comments are closed.