“Βούλιαξε” η Δράμα- 230 επιπλέον λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο νομό

Κοινοποίηση:
lathro1

Χαος!

Νέα άφιξη λαθρο υπήρξε το βράδυ του Σαββάτου στη Δράμα. Περίπου 180 άτομα μεταφέρθηκαν από την Καβάλα στον χώρο φιλοξενίας στην Βιομηχανικής Περιοχής της Δράμας όπου ήδη έχουν εγκατασταθεί άλλοι 355 άτομα από τις προηγούμενες ημέρες

Ο αριθμός που πλέον φιλοξενούνται στον χώρο της Βιομηχανικής Περιοχής Δράμας ανέρχεται μετά και τις χθεσινές αφίξεις σε 535 περίπου άτομα. Σημειώνεται ότι πέραν αυτών, ένας επιπλέον αριθμός 50 ατόμων (παράτυπων μεταναστών) μεταφέρθηκε επίσης χθες το βράδυ στο κέντρο κράτησης του Παρανεστίου.

Οι τελευταίοι κρίθηκε ότι δεν πληρούν τις προβλεπόμενες προυποθέσεις για να ενταχθούν στους χώρους φιλοξενίας των προσφύγων όπως προέκυψε απο την ταυτοποίηση των στοιχέιων τους που έγινε στην Καβάλα απο την Ελληνική Αστυνομία.

Οι συνολικά 230 λαθρομετανάστες που μεταφέρθηκαν χθες στον νομό της Δράμας αποτελούν μέρος των ατόμων που αφήχθησαν χθες στην Καβάλα με πλοίο προερχόμενοι από την νησιωτική περιοχή της χώρας.

Οι υπόλοιποι σύμφωνα με πληροφορίες της dramini.gr επρόκειτο να μεταφερθούν στην περιοχή του Κιλκίς όπου υπάρχουν ανάλογοι χώροι φιλοξενίας.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΑΜΕΣΗ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ. ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΣΤΕΦΑΝΕ, ΒΑΛΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΧΤΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 20 ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ τουρκια.

  2. Φταικτης ειναι και ο λαος που τον ψηψησε 2 φορες.να τα λεμε ολα.καλα μπανια φετος,εχοντας στον νου ποσοι πνιγηκανε και οχι μονο.

  3. Το καλοκαίρι οι Ελληνίδες θα πετάξουν τα μπικίνι και θα βάλουν κελεμπίες για να κάνουν μπάνιο. Οι μουσουλμάνοι μπαίνουν στην θάλασσα με τα ρούχα γιατί έτσι είναι η θρησκεία τους, οι Έλληνες λουόμενοι θα φοβούνται να εκτεθούν με τα μαγιό τους μπροστά στο τσουνάμι των εισβολέων μουσουλμάνων. Καταπατούνται συνεχώς τα δικαιώματα μας και ο φταίχτης είναι ένας πανίβλακας μισέλληνας Αρτινός που το παίζει πρωθυπουργός της μούτζας.

Comments are closed.