Βράζει αυγά και ρίχνει μέσα μια φέτα λεμόνι – Ο λόγος; Πανέξυπνος! ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ και θα το κάνετε ΑΜΕΣΩΣ!

Κοινοποίηση:
ayga

Δεν χρειάζεται να πάτε σε σχολή μαγειρικής για να… μαγειρεύετε καλά, αλλά το να έχετε μερικούς άσσους στο μανίκι δεν βλάπτει.

Ένα από τα πιο εκνευριστικά κομμάτια στο μαγείρεμα είναι το ξεφλούδισμα. Είτε πρόκειται για σκόρδο, φρούτα, λαχανικά ή ακόμα και βρασμένα αυγά, το ξεφλούδισμα μπορεί μέχρι και να σας τρελάνει. Δεν θα χρειαστεί να ταλαιπωρηθείτε ξανά μετά από τα κόλπα που θα δείτε παρακάτω!

Άμα έχετε βράσει ποτέ αυγό, θα έχετε καταλάβει από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο μπορεί να γίνει το ξεφλούδισμά του. Απλά βάλτε ένα λεμόνι στο νερό καθώς τα αυγά βράζουν και θα γίνει ένα μαγικό! Θα ξεφλουδιστεί χωρίς καθόλου κόλπο. Το ξεφλούδισμα του σκόρδου μπορεί να γίνει αρκετά δύσκολο. Αλλά όλα μπορούν να γίνουν πιο απλά άμα χρησιμοποιήσετε δύο μεταλλικά μπολ. Σπάστε το σκόρδο με τα χέρια σας και ρίξτε το στο μπολ.

Χρησιμοποιήστε το άλλο για να το πατήσετε από πάνω. Τώρα θα είναι έτοιμο για κόψιμο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

    1. Σιγά ρε ορθογράφε του millenium!
      Αυγό γράφονταν πάντα άσχετα που κάποιοι «ορθογράφοι» θέλουν να το περάσουν με το στανιό ως -αβγό-
      Μας θύμησες τον Γιάννη με το ένα νί!!

Comments are closed.