Βράζουν στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ με τον πρωταγωνιστή των επεισοδίων της “Μεγάλης Αλβανίας” – Βλέπει την πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΣ…ο Άντι Λίλα

Κοινοποίηση:
lila

Βαρύ είναι το κλίμα για τον Άντι Λίλα στον ΠΑΣ Γιάννινα και το μέλλον του στην ομάδα μόνο ευοίωνο δεν είναι. Χωρίς… την παρουσία του η προπόνηση της Πέμπτης.

Χωρίς τον Άντι Λίλα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση (Πέμπτης 16/10) στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Αλβανός μέσος αναμένεται το απόγευμα στα Γιάννενα έχοντας κληθεί από την διοίκηση σε απολογία για την συμμετοχή του στα επεισόδια του αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία.

Ο άλλοτε άσος του Ηρακλή κινδυνεύει με καμπάνα και ήδη το κλίμα γι αυτόν στην πόλη είναι βαρύ. Άλλωστε δεν είναι λίγα τα μηνύματα που ζητάνε την αποπομπή του Λίλα από την ομάδα μετά τις πράξεις στο Βελιγράδι.

Ο διεθνής Αλβανός μέσος θα απολογηθεί τηλεφωνικά στον Γιώργο Χριστοβασίλη και είναι πιθανό να τιμωρηθεί με διακοπή συμβολαίου.

Το κλίμα στην πόλη είναι βαρύ για τον παίκτη και οι φίλαθλοι δεν μπορούν να τον συγχωρήσουν για τη συμμετοχή στη προπαγάνδα των Αλβανών με τη “μεγάλη” Αλβανία.

Ο ίδιος έχει κλειστό το κινητό του σε μία προσπάθεια να ηρεμήσει αφού, όπως είναι λογικό, έχει βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής με τα όσα άσχημα συνέβησαν, ενώ αναμένεται να απολογηθεί και στη συνέχεια οι διοικούντες θα αποφασίσουν αν θα του επιβληθεί τιμωρία.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: