Βρήκαν το δράστη ληστείας σε εταιρεία στη Θεσσαλονίκη μετά από 4 χρόνια με τη μέθοδο του DNA

Κοινοποίηση:
astynomia

Οι εργαστηριακές – συγκριτικές εξετάσεις ταυτοποίησης γενετικού υλικού που πραγματοποιήθηκαν… στα εξειδικευμένα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών σε συνδυασμό με την επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, αποκάλυψαν έναν εκ των δραστών διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής, που έλαβε χώρα το έτος 2011, σε χώρους ανώνυμης εταιρείας του Νομού Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 28χρονο ομογενή, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2011, με τρείς ακόμη συνεργούς του, εισήλθαν παράνομα σε χώρους ανώνυμης εταιρείας στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, απ’ όπου αφαίρεσαν:

• 15.000 ευρώ

• Κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές σημαντικής χρηματικής αξίας

• Χρυσαφικά αξίας (3.000) ευρώ, κατά δήλωση του παθόντα

• Πολυτελές όχημα ιδιοκτησίας εταιρείας μισθώσεως οχημάτων και

• Είδη ένδυσης και υπόδησης μεγάλης χρηματικής αξίας.

Σημειώνεται ότι ο δράστης που έχει ταυτοποιηθεί, είναι ήδη κρατούμενος σε Γενικό Κατάστημα Κράτησης, καθώς συνελήφθη τον Ιούλιο του 2014 για περίπτωση Ληστείας κατά συναυτουργία, παράβαση Νόμου περί Όπλων και παράβαση Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: