Λύθηκε το μυστήριο με τα τόσα χρήματα του Τζόκερ. Μετά από τρεις ημέρες που όλη η Ελλάδα έψαχνε τον νέο εκατομμυριούχο της χώρας, ο τυχερός του Τζόκερ εμφανίστηκε -διά του δικηγόρου του- και έδωσε τέλος στις όποιες φήμες για την ταυτότητά του, όπως σημειώνουν οι πηγές του ρεπορτάζ.
ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΑΠΙΑ
ΝΑ ΒΓΕΙ το ΤΣΙΡΑΚΙ του συστήματος και του μνημονίου Γιώργος Παπαδάκης να μας ΔΩΣΕΙ το όνομα του ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ του υπερτυχερού του ΤΖΟΚΕΡ! Το MAKELEIO δεν πιστεύει ΤΙΠΟΤΑ!
Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΠΑΠ που μεταφέρουν παπαγάλοι που τα αρπάζουν, το βράδυ της Τρίτης εμφανίστηκε στα γραφεία του ΟΠΑΠ για να παραλάβει την επιταγή των 9,5 εκατ. ευρώ, ένας δικηγόρος, λέγοντας ότι έχει στα χέρια του το τυχερό δελτίο και ότι εκπροσωπεί Ελληνα πελάτη του. Και κάπως έτσι μπήκε ένα τέλος στις φήμες που είχαν κατακλύσει τα μέσα μαζικής δικτύωσης για μετανάστη από το Πακιστάν τυχερό του Τζόκερ, όπως διαβάσαμε σε ειδησιογραφικό πόρταλ.
Μάλιστα τις τελευταίες ώρες έκανε τον γύρο του Διαδικτύου μια «συνέντευξη» του «υπερτυχερού» στην εφημερίδα Αλ Ζαουάχρι του Πακιστάν στην οποία ο νικητής δήλωνε πως με τα λεφτά που κέρδισε είχε σκοπό να φέρει την οικογένεια του στην Ελλάδα και να ζήσει πλουσιοπάροχα.
«Θύμα» των φημών έπεσε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου η οποία έσπευσε να πανηγυρίσει στο Facebook για το γεγονός ότι ο υπερτυχερός του Τζόκερ ήταν μετανάστης. Πάντως, χθες το βράδυ και ο πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας είχε διαψεύσει την είδηση, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει εφημερίδα με τέτοιο όνομα στη χώρα του.Υπενθυμίζεται ότι το τυχερό δελτίο των τριών ευρώ «έπεσε» στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ των Βασίλη Γκίνη και Θωμά Λιάλια στην Κυψέλη.
ονομα δικηγόρου και στα γρήγορα παλιολαμόγια.
Όλα αυτά τα χρόνια με τόσους υπερτυχερούς του ΤΖΟΚΕΡ,ΛΟΤΤΟ κλπ κανονικά η μισή Ελλάδα πρέπει να ήταν πλούσιοι
ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ…???? ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΙΓΟΥΡΑ….!!!!
Για μενα πρεπει αμεσα να μπει εισαγγελεας μεσα και να ελεγξει τα παντα.Απο την κληρωτιδα και την καθαροτητα της μεχρι και το ονομα του υπερτυχερου.Αλλα αυτα μονο σε σοβαρα κρατη.Οχι στο μπ@υρδελο που ζουμε
Μη σας τρέχουν τα σάλια.Σιγά μη δώσουν 10 εκατομύρια.
Δόλωμα είναι να πιάσουν τα επόμενα κορόιδα στη φάκα.
όσοι δεν παίζουν είναι οι μόνοι κερδισμένοι.
ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΙΖΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΡΟΥΝ ΠΟΔΙΤΣΕΣ…………..
ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ;;;;;;;;
ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ…………..
ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΧΝΙΔΑ!!!!!!!!!!!!!
Το ότι υπάρχει θεός έχει αποδειχθεί μετά τις τελευταίες εκλογές και την (επαν-)εκλογή τέτοιων ατόμων στην Ελληνική βουλή. Ελληνικά Θαύματα.
Ο μονος που ισως θα μαθει το ονομα του τυχερου,η του δικηγορου,ειναι ο τραπεζικος υπαλληλος!Εκτος και αν τα βγαλει σε καμια Ελβετια!
ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΙ= ΣΑΜΑΡΑΣ+ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ+ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗΣ, ΣΙΓΑ ΜΗ ΔΩΣΟΥΝ 9,500,000,00 ευρώ