Βόμβα! Έσκασε τώρα νέα δημοσκόπηση Βατερλό!Tους στέλνουν όλους στο δι@ολο…

Κοινοποίηση:
dimoskopisi-600x282

Στην πρόθεση
ψήφου και στα στοιχεία που καταγράφηκαν στις τάσεις Ιουνίου 2016 (16-24/06) της MRB η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 5,9% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, καταγράφει ποσοστό 26,1% με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με 20,2%. Ακολουθούν: Χρυσή Αυγή 6,6%, ΚΚΕ 6,1%, Δημοκρατική Συμπαράταξη/ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ 5,8%, Ένωση Κεντρώων 3,6%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,6%, Πλεύση Ελευθερίας 2,5%, «Το Ποτάμι» με 2,2%, Λαϊκή Ενότητα 1,0%,. «Άλλο Κόμμα» επέλεξε το 2,2% των ερωτηθέντων, ενώ το ποσοστό της «Αδιευκρίνιστης Ψήφου» αγγίζει το 21,1%. Το ποσοστό της «Αδιευκρίνιστης Ψήφου» αναλύεται ως εξής: 8,5% Αναποφάσιστοι και 12,6% Αποχή (7%), Άκυρο (3,3%) και Λευκό (2,3%).
MRB-ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2016
Στις τάσεις της MRB τον Φεβρουάριο του 2016 η ΝΔ προηγείτο με ποσοστό 3,7% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ποσοστό που συγκεντρώνουν οι Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης στο ερώτημα: «Ποιος από τους δύο θεωρείτε ότι θα ήταν καταλληλότερος για Πρωθυπουργός της χώρας;». Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει το 21,8% των ερωτηθέντων και ο επικεφαλής της ΝΔ και πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης το 27,5%. «Κανένας από τους δύο» απαντά το 45,4%.
MRB-ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Τριχες οι ΜRB ειναι εταιρια που συνεργαζεται στενα με την ΝΔ αρα το galop ειναι sike η χρυση αυγη εχει πανω απο 9% εσκεμενα οπως συνηθως κουρευουν τα ποσοστα της

  2. η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ….Δεν υπαρχει αλλη λυση…….
    το να εμφανιστουν διαφορα κομματιδια του 1-2% , και να διασπασουν τις πατριωτικες ψηφους,
    οτι καλλιτερο για τους ανθελληνες του Συριζα και για τους μασωνους της ΝΔ……..

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δαγκωτο………
    η ενισχυση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα φρεναρει το ξεπουλημα της πατριδας
    απο τα τσιρακια της Μερκελ και των διεθνων τοκογλυφων Τσιπρα και Μητσοτακ

  3. TETELESTHAI είσαι και εσύ ένα από τα πολλά πρόβατα που πιστεύουν ότι τους λένε οι δημοσκοπήσεις .όταν έδειχναν τη Χ.Α παλιότερα στο 3,5-4,5 % έπαιρνε 6,5-7,5% τώρα που την έχουν στο 6,5 % θα είναι στο 10%. Αλλά άσχετα με αυτό ,δε σε ενοχλεί που λέει τα ποσοστά των άλλων κομμάτων ,αλλά της Χ.Α μόνο .

  4. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΤΗΣ Χ.Α. ?????? ΕΛΕΟΣ….. ΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ!!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!! Κ ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!! ΕΤΣΙ…. ΑΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ Κ ΟΙ ΧΑιτες ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΗΜΑΡΤΟΝ.

  5. Αν ισχύουν αυτά τα ποσοστά (που πολύ αμφιβάλω),ένα έχω να πώ.”Αντε και γαμίσου μαλάκα νεοέλληνα ραγιά.”

    1. Α,τωρα πηρες χαμπαρι,το ποσο ΖΩΟ λαος ειμαστε;
      Kαλα ξυπνητουρια…

Comments are closed.