Βόμβα! Δεν έχει το θεό του το Αλέξης! Έφτυσε τον Γλέζο και δείτε ποιον ετοιμάζει για αντιΓλέζο

Κοινοποίηση:
Glezos-Syriza

Ο Αλέξης Τσίπρας, βλέποντας τις σημαντικές διαρροές βουλευτών και στελεχών του Σύριζα προς τη Λαική Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη -και, κυρίως, της εμβληματικής προσωπικότητας τουΜανόλη Γλέζου– προσπαθεί να εντάξει στα ψηφοδέλτιά του άλλα σημαντικά πρόσωπα για να ισορροπήσει τις εντυπώσεις.

tsipras_kouvelis_708

Πρώτος στη λίστα του είναι ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος έχει ήδη βολιδοσκοπηθεί για τους συνδυασμούς του Σύριζα -υπάρχουν σκέψεις ακόμη και για την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ φέρεται έτοιμος να αποδεχθεί τη θέση. Άλλωστε, το συζητούσε και για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, αλλά τότε ο Αλέξης Τσίπρας είπε «όχι», προτείνοντάς του να κατέβει ως υποψήφιος με σταυρό, μαζί με τα άλλα στελέχη της ΔΗΜΑΡ.

Η συνέχεια είναι γνωστή, ο Κουβέλης παραιτήθηκε από την ηγεσία του κόμματος, αποσύρθηκε προσωρινά από την πολιτική, και τώρα μπορεί να διαπραγματευτεί μόνο για τον εαυτό του, γνωρίζοντας ότι ο Τσίπρας δεν είναι τόσο ισχυρός όσο τον περασμένο Ιανουάριο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τώρα που κουβελοποιήθηκε ο Τσίπρας οι δυο τους πάνε σιγουρα ασορτί. Αν αγοράσετε και τους δύο μαζι τότε σας δίνουμε και ένα καρατζαφύρερ δώρο, και όλα αυτά σε ενα υπέροχο βαλιντσακι με επενδυση απο ατοφια μπακογιαννη.

  2. Χάζεψε ο Τσίπρας. Μήπως θα μας βάλει και την Ρεπούτση στο Επικρατείας; Ένας ακόμη λόγος για να μην τον ψηφίσουν οι Έλληνες και κυρίως Πόντιοι και Μικρασιάτες. Του έχουν μείνει στο κόμμα μόνο φιλελεύθεροι και ανθέλληνες, πατριώτες κανένας. Μα φυσικά θα τον ψηφίσουν οι Εβραίοι για να τιμήσουν τον πρόεδρο της Κις, Φωτη Κουνέλη. Εκεί στοχεύει ο Τσίπρας μόνο που ξεχνάει ότι είναι μειοψηφία ο στόχος του.

Comments are closed.