Βόμβα! Η ΦΩΦΗ επιστρέφει τον ΓΙΩΡΓΑΚΗ στο μαντρί του ΠΑΣΟΚ

Κοινοποίηση:
PAPANDREOU_533_355

Η συνεννόηση και συνεργασία των δυνάμεων του δημοκρατικού σοσιαλισμού είναι επιτακτική και εθνική ανάγκη, σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών του Γ. Παπανδρέου.

Χαιρετίζει την πρόσκληση που απηύθυνε νωρίτερα το μεσημέρι προς όλες τις δυνάμεις, τις κινήσεις και τις προσωπικότητες του χώρου της σοσιαλδημοκρατίας και της κεντροαριστεράς η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Στην ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ τονίζεται ότι η συνεννόηση και η συνεργασία δεν επιβάλλεται από εκλογική σκοπιμότητα, αλλά από την ανάγκη να υπάρχει σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης της χώρας, ώστε να βγει από την κρίση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Άλλο ένα λάθος της κυρίας Φώφης. Να επαναφέρεει τον διεφθαρμένο μέχρι κόκκαλο ΓΑΠ στο μαντρί του ΠΑΣΟΚ.
    Αυτές τις καραμέλες περί σχεδίου εθνικής ανασυγκρότησης της χώρας, ώστε να βγει από την κρίση, σταματήστε να τις πιπιλάτε.
    Να δω πότε και πως θα πληρώσουν αυτοί που έφεραν την χώρα στο χείλος του γκρεμού!!

  2. Εσπευσαν οι παλιοι πολιτικοι (Κωστακης, Σημιτης, ΓΑΠ) να ταχθουν υπερ του ΝΑΙ στο δημοψηφισμα και καταποντιστηκε! Αν δεν εβγαιναν, ισως το ΝΑΙ να ειχε ελπιδα! Τωρα η Φωφη καλει ΓΑΠ πισω στο ΠΑΣΟΚ για ανασυγκροτηση λεει……αν ειχε και μια ελπιδα να μπει το ΠΑΣΟΚ στη βουλη, τωρα εξανεμιστηκε! Μα δεν καταλαβαινουν οτι τα παλια μεγαλα ονοματα ειναι πλεον βαρίδια? ποσες εκλογικες αναμετρησεις πρεπει να περασουν για να το καταλαβουν?

Comments are closed.