Γεια σου ρε Δικέφαλε! ΠΑΟΚΑΡΑ για φίλημα! Νίκησε τους πρωταθλητές Βελγίου με 2-0

Κοινοποίηση:
paok_639_355

Ο Βλάνταν Ίβιτς φαίνεται πως χτίζει κάτι καλό αυτό το καλοκαίρι, με τον ΠΑΟΚ να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στα δύο πρώτα φιλικά προετοιμασίας του.
Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν της πρωταθλήτριας Βελγίου, Μπριζ, με 2-0, αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις. Ο Κάμπος εντυπωσίασε ως δεξί εξτρέμ, ενώ θετικότατος ήταν και ο Μάτος.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι “ασπρόμαυροι” δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, με τον Κάμπος να χάνει τη μεγαλύτερη στο 27′, όταν σημάδεψε το δοκάρι της βελγικής εστίας. Βέβαια, η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς δέχθηκε και αρκετές φάσεις από τους Βέλγους, αλλά ο Γλύκος ήταν “παρών”.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Κάμπος να έχει ακόμα ένα δοκάρι στο 58′. Τελικά, το σκορ άνοιξε ο Κουλούρης στο 70′ με ένα εξαιρετικό πλασέ από την καρδιά της περιοχής. Στο 80′ ο Πέλκας διαμόρφωσε το τελικό 2-0, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ. Ο Έλληνας άσος “κρέμασε” τον αντίπαλο τερματοφύλακα, “καθαρίζοντας” την υπόθεση νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Γλύκος (46′ Βελλίδης), Λέο Μάτος (46′ Κίτσιου), Πούγγουρας (46′ Μαλεζάς), Τζαβέλλας (60′ Κρέσπο), Λέοβατς (60′ Γιαννούλης), Τζιόλης (46′ Χαρίσης), Τσίμιροτ (60′ Κοροβέσης), Περέιρα (46′ Πέλκας), Μυστακίδης (46′ Ροντρίγκες), Τζάλμα (60′ Ζάιρο) και Αθανασιάδης (60′ Κουλούρης)

Κλαμπ Μπριζ (η αρχική ενδεκάδα): Μπουτέλ, Κουλς, Ντενσβίλ, Ντε Μποκ, Σίμονς, Ντομίνγκες, Βανάκεν, Βόρμερ, Βόσεν, Στορμ και Ιθκιέρδο. Έπαιξαν ακόμη οι Ενγκελς, Γουέσλει, Κλαουντέμιρ, Μπρουζές και Πέιτερς

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: