Με τις Ελληνικές σημαίες στα χέρια, δεκάδες αλλοδαποί αλλά και Ρομά, φαίνεται πως βγήκαν κερδισμένοι από τις σημερινές παρελάσεις. Οι Ελληνικές σημαίες πωλούνταν στην τιμή του ενός ευρώ και δεν ήταν λίγοι εκείνοι, κυρίως τουρίστες, που αγόρασαν σημαιούλες για τα παιδιά τους.
Οι παρελάσεις έχουν γίνει πλέον ευχάριστες για εμπόρους και μικροπωλητές, ενώ οι γονείς που επιθυμούν απλά να καμαρώσουν τα παιδιά τους, δυσκολεύονται λόγω των αυστηρών μέτρων, να βρεθούν κοντά στο σημείο όπου γίνεται η παρέλαση.
Στην Κρήτη μάλιστα ένας Πακιστανός ο οποίος πουλούσε ελληνικές σημαίες ανήμερα της εθνικής επετείου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους.
Εμείς απλά αναρωτιόμαστε, πόσο νόμιμοι ήταν οι Πακιστανοί πωλητές που πωλούσαν με τόση άνεση τις σημαίες μπροστά στα μάτια εκατοντάδων αστυνομικών; Πάντως εμείς απόδειξη, δεν τους είδαμε να κόβουν!!!
Κανονικά θα έπρεπε να απαγορεύεται η πώληση της ελληνικής σημαίας. Τι είναι η σημαία για να έχει αντίτιμο; Η ΣΗΜΑΊΑ είναι ποτισμένη με αιμα ηρώων. Δηλαδή αν την πουλούσαν νόμιμα δεν θα μας πείραζε;