ΓΕΡΟΝΤΑΣ Σωφρόνιος κλαίγοντας από τον ΠΟΝΟ!- Έρχεται η ΟΡΓΗ του ΘΕΟΥ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
789

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Κατά μαρτυρία Γερμανού Ανθρωποφύλακα του Άουσβιτς προ του Θαλάμου Αερίων Εβραίος Ραβίνος επαναλάμβανε μονότονα “Θεέ Μου, δε μπορεί νά’ναι Αυτό το Θέλημά Σου” και πριν περάσει το κατώφλι σήκωσε το κεφάλι Του προς τον Ουρανό χαμογελώντας με συμπόνια κι είπε “Θεέ Μου, σε συγχωρώ που ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙΣ”, Αυτός ο ΟλιγόΠιστος που βιώνοντας ΤΟΝ ΑΠΌΛΥΤΟ ΘΡΊΑΜΒΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΎ – Μαρτυρική Εσχάτη των Ποινών Χωρίς Έγκλημα – ΣΥΝΑΙΝΟΎΝΤΟΣ, ΑΠΌΝΤΟΣ Ή ΑΔΥΝΑΤΟΎΝΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΈΜΒΕΙ ΛΥΤΡΩΤΙΚΆ ΤΟΥ ΚΥΡΊΟΥ, ΘΕΟΎ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎ ΤΟΥ απεταξάτο την Ελπίδα πως η Ζωή κι ο Θάνατος είναι οι δύο όψεις της ΑΘΑΝΑΣΊΑΣ Του κατά τας Γραφάς.

    1. Η Ορθοδοξία είναι ένα καθημερινό θαύμα κι εσύ έχεις κάνει ευαγγέλιό σου τα λόγια ενός γερμανού που τού είχε γίνει συνήθεια να βλέπει αθώους ανθρώπους να πεθαίνουν καί να μήν αντιδρά!!!
      Εσύ πήρες τον “βιαστή” χιλιάδων ανθρώπων καί τον έκανες ψυχοθεραπευτή τών βιασμένων καί δικό σου.ΕΛΕΟΣ.

  2. Άσε μες ρε με το “θεό” . Ποιό θεό ? @ρχήδια μέντολες . Αν υπήρχε θεός θα επέτρεπε σφαγές? λοιμούς και δυστυχία? Μην ακούω μ@λ@κίες . Κανένας θεός , καμία ανώτερα δύναμη δεν υπάρχει.

    Υ.Γ
    Στείλε sms στο θεό , στη Συρία σφάζουν και βιάζουν. Στην Ελλάδα πηδάνε απο τα μπαλκόνια, στην Αμερική πυροβολεί ο ένας τον άλλο. Αρρωσταίνουν και πεθαίνουν σε νεαρή ηλικία άνθρωποι αγνοί , καλοπροαίρετοι και ζουν ως τα βαθιά γεράματα άνθρωποι απατεώνες , καθίκια κτλ.
    Υ.Γ 2
    Όποιος δει τον θεό (εκτός απο τον πρωθυπουργό μας που του μιλάει κιόλας) πείτε του οτι αν είχε αφεντικό θα τον είχε απολύσει

    1. Όλα αυτά που περιγράφεις συμβαίνουν από ανθρώπους που δέν έχουν Χριστό.
      Δυστυχώς,Ο Χριστός μάς αγάπησε πολύ καί μάς έδωσε το αυτεξούσιο.
      Εγώ ,προσωπικά, θα προτιμούσα να είμασταν ρομπότ γιά να φταίει ο κατασκευαστής, αλλά ,δυστυχώς, είμαστε ελεύθεροι να επιλέγουμε όλες αυτές τίς ασχήμιες που περιέγραψες.
      Άν κάποτε αγαπήσεις Το Φώς δηλ.Τόν Χριστό καί γίνεις Χριστόφιλος τότε θα καταλάβεις ότι μόνο ένας ανόητος διαλέγει το σκοτάδι δηλ.την έλλειψη τού Φωτός καί γίνεται Χριστομάχος.
      Μέσα από την καρδιά μου,σού εύχομαι περαστικά.

      1. Αδερφέ,
        Αναρωτήθηκες ποτέ ΜΉΠΩΣ οι Μονοθε’ι’στικές Θρησκείες(Εβρα’ι’σμός,Χριστιανισμός κι Ισλαμισμός) είναι ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΣΚΉΣΕΩΣ ΕΞΟΥΣΊΑΣ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΌΧΙ ΆΜΟΙΡΑ ΕΥΘΥΝΏΝ για Τα Πάθη Των Λαών? Ερεύνησες ποτέ ΓΙΑΤΊ “ΈΠΕΣΕ” Η Πόλη? Αναρωτήθηκες ποτέ ΓΙΑΤΊ μετά Την Απελευθέρωση από τους Τούρκους ΜΕΓΆΛΟ ΜΈΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΏΝ ΕΔΑΦΏΝ ΑΝΉΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΊΑ? ΠΊΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΎΝΑ -ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΣΟΥ ΠΆΝΤΑ- ΌΝΤΑΣ ΑΝΑΞΙΌΤΑΤΟΣ (ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΆ) ΔΟΎΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΎ ΑΛΛΆ ΜΗΝ ΈΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΆΣΟΣ (ΤΗΣ ΆΓΝΟΙΑΣ) ΝΑ ΕΎΧΕΣΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ.Είναι Παράλογη Απαίτηση να περιμένω Απάντηση?

        1. Αδελφέ,ποτέ δέν φταίνε οι θρησκείες αλλά οι εκπρόσωποι τους.Π.χ οι σταυροφορίες οργανώθηκαν καί ξεκίνησαν από τούς καθολικούς αλλά ακόμη καί γιαυτό κατηγορείτε η Ορθοδοξία.Βέβαια,η Ορθοδοξία δεν είναι μία από τίς θρησκείες αλλά η ίδια αποκάλυψη Τού Θεού στούς ανθρώπους,δηλ. η Ενανθρώπιση Του,η Σταύρωση Του κι η Ανάσταση Του.
          Δέν με ενδιαφέρει ούτε ο εβραισμός,ούτε ο καθολικισμός,ούτε ο ισλαμισμός κ.ο.κ που δημιουργούν όντως πάθη γιατί εμπεριέχουν πολύ εγωισμό αλλά μόνο η Ορθοδοξία που μιλάει γιά ταπείνωση,(μήν σε τρομάζει η λέξη γιατί είναι η κατάσταση τού ,χωρίς εγωισμό κι ιδιοτέλεια,ανθρώπου), καί γιά θυσιαστική αγάπη κι όχι υποκριτική,κοσμική αγάπη.
          Τώρα,όσον αφορά την ιστορία δέν θα βγάλουμε συμπέρασμα γιατί η ιστορία γράφεται ,συνήθως, από τους νικητές γιαυτό ,ακόμη, κι οι ιστορικοί δέν μπορούν να συμφωνήσουν για πολλά γεγονότα τού παρελθόντος.Για την περιουσία τής Εκκλησίας που γράφεις,θέλω να ξέρεις ότι η επανάσταση έγινε στο όνομα Τής Αγίας Τριάδος κι η εκκλησία έχει πολλούς μάρτυρες ιερωμένους αλλά κι ότι τα τελευταία 120 χρόνια έχουν γίνει, τουλάχιστον 5 φορές, απαλλοτριώσεις της Εκκλησιαστικής περιουσίας από το Ελλην. κράτος).
          Όσον αφορά, το πίστευε καί μή ερεύνα,πάλι είναι ένα λάθος τού καθολικισμού,(όπως κι οι πυρές γιά τις μάγισσες,τα συγχωροχάρτια),που τα πληρώνει η Ορθοδοξία.Καί στο Ευαγγέλιο αν ανατρέξεις θα δείς ότι Ο Ίδιος Ο Χριστός, μάς είπε να ερευνούμε τάς γραφάς.Όλοι οι Πατέρες τής Ορθόδοξης Εκκλησίας μάς προτρέπουν να Τον αναζητήσουμε γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να Τον συναντήσουμε καί να Τον γνωρίσουμε.
          Τέλος,Ο Θεομάχος είναι ψυχικά άρρωστος γιατί δέν θέλει να αποδεχτεί το προφανές δηλ.την ύπαρξη Τού Θεού γιατί έτσι τον βολεύει,γιατί δεν θέλει να ξέρει ότι κάποτε θα ερωτηθεί γιατί διάλεξε το σκοτάδι κι όχι το Φώς.
          Περαστικά σε όλους τούς χωρίς Χριστό ανθρώπους.

          1. Περίμενα Απαντήσεις κι όχι Βενιζέλεια Έκθεση Σχετικοφανών Αοριστολογιών χωρίς ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΕΣ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΕΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ.Ο Τριαδικός Θεός Μαζί Σου.

          2. Α,ΚΑΜΥ.
            Βενιζέλεια,είναι όλα τα ψεύδη που γράφεις.
            Εγώ γράφω γιά Την Αλήθεια,(που την χαρακτηρίζεις,”σχετικοφανή αοριστολογία”),από την οποία μπορεί,πρόσκαιρα,να ξεφεύγεις
            αλλά ,σύντομα, θα την συναντήσεις.

Comments are closed.