Γιατί ρε κομάντο Φαηλε…! Τι σου έκανε ο άνθρωπος…! «Πόλεμος» στο facebook από το σχόλιο του Κρανιδιώτη για τον σύντροφο του Χατζησάββα!

Κοινοποίηση:
failos1-600x340

Σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες το απόγευμα ένας πόλεμος αναρτήσεων στο facebook με αφορμή ένα σχόλιο του Φαήλου Κρανιδιώτη για τον σύντροφο του εκλιπόντος του Μηνά Χατζησάββα.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης επιτέθηκε στον Κώστα Φαλελάκη, σύντροφο τα τελευταία 25 χρόνια, του εκλιπόντος ηθοποιού. «Μεγάλος ηθοποιός ο Χατζησάββας. Τον έχω δει στο θέατρο κι όποτε έβλεπα στην τηλεόραση πως συμμετέχει σε σειρά, ήταν κίνητρο να την δω. Τώρα γιατί πρέπει να φάμε στη μάπα την αξύριστη «χήρα» του; Άμα ο εκλιπών ήθελε να μιλήσει για όλα αυτά, θα το είχε κάνει» έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook.

failos

Αφορμή για την εν λόγω ανάρτηση αποτέλεσαν τα όσα είπε χθες ο Κώστας Φαλελάκης χθες: «Μηνούλη μου… Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ακόμη τι έχει συμβεί. Είναι μία γιορτή αποχαιρετισμού σήμερα και έτσι θέλω να νιώσουμε όλοι. Γνωριστήκαμε με το Μηνά το 1991 και ερωτευτήκαμε όταν μου διάβασε ένα ποίημα της Κικής Δημουλά. Τον Μηνά δεν θα το θάψουμε, θα τον θυμόμαστε για πάντα. Ήταν απίστευτο, πάντως, αυτό που έζησα στο νοσοκομείο όταν πήγα για να πάρω τη σορό του και αυτό είναι ένα μήνυμα στον πρωθυπουργό για το σύμφωνο συμβίωσης. Ήμουν ο άνθρωπος του τα τελευταία 25 χρόνια και όμως δεν ήταν αυτονόητο ότι μπορούσα να πάρω εγώ τη σορό του. Ακολούθησε μία απίστευτη γραφειοκρατική διαδικασία με υπεύθυνες δηλώσεις στην αστυνομία. Υπάρχουν και διαφορετικοί άνθρωποι και στην κοινωνία το λέω, που είναι ομοφυλόφιλοι. Δεν το έκρυψε ποτέ ο Μηνάς αυτό, δεν ντράπηκε ποτέ γι” αυτό. Θέλουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και να πεθαίνουμε με αξιοπρέπεια. Δώστε μας αυτή τη δυνατότητα επιτέλους».

Την ανάρτηση του κ. Κρανιδιώτη σχολίασαν δεκάδες χρήστες του Facebook με τον δικηγόρο και πολιτικό να μην αφήνει τίποτα αναπάντητο και να παρεμβαίνει στο διάλογο που άνοιξε κάτω από την αρχική ανάρτησή του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Μια χαρά τα είπε ο Φαήλος, και λίγε τους είπε…. Το πρόβλημα κάποτε είχε λυθεί, με τα «ροζ τρίγωνα¨ αλλά δεν τον αφήσατε αυτόν που βρήκε τη λύσει να ολοκληρώσει το έργο του, γι’ αυτό και τα σημερινά χάλια.

  2. Το ερώτημα ειν´ενα……….από όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες που βλέπουμε στην τηλεόραση υπάρχει τελικά κανείς που δεν είναι αδερφή?

  3. ……H Ελλάδα μας, η Ορθόδοξη Ελλάδα μας βιώνει σήμερα την μεγαλύτερη παρακμή της ιστορίας της. Η ρίζα της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Πατριδα μας και που αλλάζει στην ουσία τον πολιτιστικό και πνευματικό προσανατολισμό του Ελληνα, βρίσκεται αποκλειστικά στην μακροχρόνια έκπτωση αξιών,ιδανικών και προτύπων….Φορέας ολων αυτών των ιδανικών και αξιών είναι φυσικά ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!Η έκπτωση του ΑΝΘΡΩΠΟΥ, η έκπτωση του σημερινού ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑ είναι τραγική, είναι ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ!!! Μια απο τις βασικές συνισταμένες αυτής της σατανικής έκπτωσης της Ελληνικής κοινωνίας, είναι δυστυχώς η ομοφυλοφυλία, σε όλες τις μορφές της. Δεν πρόκειται βέβαια για ΄διαφορετικότητα΄ οπως θελουν να την ονομάζουν ολοι αυτοί οι ΄ανάπηροι΄ προοδευτικοί, που περιορίζουν την ύπαρξη του ανθρώπου σε ΄στομάχι΄ και ΄γεννητικά όργανα΄, πρόκειται για παθολογία, πρόκειται για ψυχική διαταραχή! Και αντι αυτή η παθολογία να χρήζει θεραπείας, στην Ελλάδα χρήζει διαφήμισης….Το γεγονός να πεθαίνει ενας άνθρωπος, έστω και διάσημος, και να συζητάει ολη η Ελλάδα την ομοφυλόφιλη σχέση του, πολιτικά πρόσωπα να δίνουν (άκουσον-άκουσον) υποσχέσεις για νομοθετικές ρυθμίσεις υπερ της ανωμαλίας και της διαστροφής, καθως επίσης να επιχειρείται απο τα βρωμερά και κατευθυνόμενα ΜΜΕ να παρουσιάσουν την ομοφυλοφιλία ως βατήρα για επαγγελματική και καλλιτεχνική επιτυχία, είναι ΘΛΙΒΕΡΟ !!! Διαλύονται καθημερινά αληθινές Ελληνικές οικογένειες απο την φτώχεια και την δυστυχία, οι Ελληνίδες σταμάτησαν να γεννούν Ελληνόπουλα, χιλιάδες Ελληνες αυτοκτονουν απο την ανέχεια και την απελπισία, εκατομμύρια ισλαμολαθρομετανάστες εισρέουν στην Ευλογημένη Πατρίδα μας και την ΄αλλάζουν΄….εκατοντάδες Ελληνες επιστήμονες εγκαταλείπουν την Πατρίδα μας, χάνουμε την κυριαρχία μας ως χώρα απο τα καταραμένα μνημόνια……. με λίγα λόγια ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ απο τον χάρτη που εμείς χαράξαμε και δημιουργήσαμε…. Κι αντι να θέσουμε προτεραιότητες για την ολική πνευματική, ιστορική και αξιακή επαναφορά μας, ασχολούμαστε με τον αν θα συμβιώσουνε νόμιμα οι ομοφυλόφιλοι, οι λεσβίες και οι άλλοι παρδαλοί…..Είμαστε Ελληνες και πρέπει να ζήσουμε ως Ελληνες….αν δεν μπορούμε, τοτε καλύτερα να πεθάνουμε! Να πεθάνουμε ομως ως Ελληνες, με αξιοπρέπεια και τιμή…..Παραμένουμε στο γεγονός του Θανάτου του ανθρώπου Χατζησάββα και εκφράζουμε την λύπη μας……………….

  4. ο τυπος παντος οκ δε τοκανε βουκινο οτι ειναι γκεουλακι μπραβο του δε ηταν η εμφανιση του κρακτη δε φεροταν οπως οι γεουλες στην τω που κουνιουντε σα κοπελες κι φεροντε ετσι γκειστικα

  5. Είναι γνωστό στην επιστήμη πως όλοι οι άνθρωποι έχουν κρυφές ομοφυλοφυλικές επιθυμίες. Εκείνοι που στρέφονται με περίσσεια οξύτητα κατά των ομοφυλόφιλων είναι αυτοί ή αυτές, που φοβούνται το άλλο τους μισό… Μισούν αυτό που λόγω κοινωνικής καθυστέρησης και κοινωνικών ταμπού δε μπορούν να εκφράσουν δημόσια κι ανοικτά.
    Ο λαός τις αποκαλεί κρυφές…

    1. μπαρμπουτσαλα χαμηλης νοησης

      ψηφους αλιευει ο φαηλος

      τα αρκιντια των ψηφοφορων θα παρει ολη η νδ

  6. Ειπα κι εγω,γιατι τοσος ντορος γιαυτον τοσες μερες,αδελφη κι αυτος ο ΜΕΓΑς ηθοποιος.

  7. στεφανε ποιά εκανε μπουγάδα ? ποιά επλενε τά πιάτα ? ποιά σιδέρωνε τά ρούχα ?

  8. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ… ΑΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ ΣΕΜΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ… ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΙΝΑ;

  9. Η πλάκα είναι ότι είναι και αξύριστος!

  10. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΑΗΛΕ , ΤΟ ΛΟΜΠΙ ΤΩΝ ΓΚΕΙ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤH SHOW BIZ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ(ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ , ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ κλπ κλπ)

  11. Δε με απασχολεί τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του όμως απο τη στιγμή που βγαίνεις και το διατυμπανίζεις πρέπει να σαι έτοιμος να τα ακούσεις κιόλας.

  12. Στέφανε τόση δημοκρατία πια που κόβεις τα σχόλια?

    Η «δημοκρατία» επιτρέπει στον κάθε πούστη να διεκδικεί ότι του καπνίσει.
    Σε εμένα δεν επετρέπει να εκφράσω την απόψη μου?

    Ρε είστε σοβαροί?
    Εδώ κάθε μέρα ο κόσμος αυτοκτονεί,πεθαίνει γιατί τα νοσοκομεία δεν έχουν προσωπικό και υλικά.Οι λάθρο σφάζουν κάθε βδομάδα και θα ασχολούμαστε με την κάθε τελειωμένη ΠΟΥΣΤΑΡΑ που ψόφισε και την άλλη ΠΟΥΣΤΑΡΑ που μας έμεινε αμανάτι?
    Δηλαδή αυτό είναι το θέμα?
    Το σύμφωνο συμβίωσης?

    Χτες το βράδυ είχες βάλει επανάληψη την εκπομπή με το κ.Πλεύρη του οποίου τα λόγια δανίζομαι:¨να πάνε στην οδοποιία¨
    Και συμπληρώνω: και να περάσουν και από ψυχίατρο……..

    Γαμώ τον Αλλάχ τον παιδόφιλο…..’εχουμε νομιμοποιήσει κάθε λογής ανωμαλία και διαστροφή….

  13. Ο Φαήλος ΕΧΕΙ ΑΡΧ@@@ είπε αυτό που έπρεπε , όλοι οι άλλοι σαν κότες λιρατες που είναι ,σήκωσαν την ουρά τους , μπράβο ρε Φαηλο , σε πάω
    Αδερφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια , κρίμα χάθηκε μια αδερφή ψυχή , αδερφές μην βάζετε κάτω το κεφάλι , αδερφές ενωμένες ποτέ νικημένες , ο αγώνας τώρα θα δικαιωθεί

  14. Καλά όλα αυτά , αλλά γιατί στο μέλλον να πρέπει να απαντήσουμε σε μια νέου τύπου παιδική απορία;Δηλαδή για παράδειγμά <>

  15. Homo κι ο μακαριτης ο Χατζησαββας;Δεν το ηξερα.Ζωη σε λογου του παντως και καλο παραδεισο.Οσο για τον Κρανιδιωτη εγω θα πω μπραβο του καλα τα λεει,γιατι αρκετα εχουμε υποστει και πρεπει να καταπιουμε απο τους πασης φυσεως ανωμαλους.Κι ο Φαλελακης θα βρει αλλη «αγκαλια» να πνιξει το πονο του (και τον πολο του).

  16. Απλά γιατί έστω και μετά θάνατο πρέπει να μάθουμε και κάποιοι
    που δεν γνωρίζαμε τις κρεβατοπροτιμήσεις του Μηνούλη………….

    Βλέπετε δεν παρακολουθούμε όλοι τα μεσημεριανάδικα και τις
    κουτσομπολίστικες εφημερίδες.

  17. Απόλυτα σωστός ο κ. Κρανιδιώτης και μπράβο του που τα λέει χύμα και σταράτα.

  18. Δεν θα υποστηριξω ουτε τον Κρανιδιωτη ουτε τον Φαλελακη.Αμφισβητουμε ομως οτι ο Φαλελακης[λογω της ιδιαιτεροτητας που εχει δεν ποναει;Αυτος μπορει να ειναι περισσοτερο δυστυχισμενος απο μια κλασσικη ‘χηρα’.Ας αφησουμε λοιπον το συγχωρεμενο να ξεκουραστει,και αυτον που εμεινε πισω να τον πενθησει!Αντε, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, εχουμε γινει ολοι ηθικολογοι του ….,μην πω!Καλο ταξιδι κυριε Χατζησαββα και σας ευχαριστουμε για οτι μας προσφερατε τοσα χρονια.Κουραγιο και καλη δυναμη κυριε Φαλελακ

    1. ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ, ΑΝΤΕ ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ, ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΣΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ? ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ Κ.Λ.Π. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΩΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΑΜΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.

    2. Μπορει να μου εξηγησει καποιος / α γιατι ολες οι γκομενες , εχουν παρει εργολαβια , τα δικαιωματα , των ανωμαλων;

      1. «Γυναικεία» αλληλεγγύη ως απόρροια λανθάνοντος φεμινισμού…χωρίς να υπάρχει κάποιο άλλο είδος φεμινισμού…
        Ορθώς διαχώρισες τις γυναίκες από τις γκόμενες!

  19. ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ «Τώρα γιατί πρέπει να φάμε στη μάπα την αξύριστη «χήρα» του; Άμα ο εκλιπών ήθελε να μιλήσει για όλα αυτά, θα το είχε κάνει» έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook.»

    1. Αν γίνει καμιά γκέλα και βγουν οι φωτογραφίες του Φαήλου με τον Ηλία θα τρέχουν να κρυφτούν

Comments are closed.