ΓΙΑΤΙ ΡΕ Γ@ΜΩΤΟ!!! Προσπάθησε να σταματήσει καβγά και κατέληξε νεκρός από καραμπίνα…

Κοινοποίηση:
antonis_karoytas2

Με τραύμα στην

θωρακική χώρα από πυροβόλο όπλο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου ο 20χρονος Αντώνης Καρούτας από το Σκουροχώρι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος νέος άφησε την τελευταία του πνοή στις 1:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Νοσοκομείο Πύργου όπου είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο ειδοποιήθηκε από την οικογένεια του 56χρονου δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες της Πρώτης ο δράστης φέρεται να δήλωσε στην αστυνομία κατά την σύλληψη του πως πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό και δεν είχε σα σκοπό να σκοτώσει τον 20χρονο Αντώνη.
Ο Αντώνης μαζί με έναν 23χρονο φίλο του, είχαν πάει κάτω από το σπίτι του 27χρονου γιου του δράστη με τον οποίο διαπληκτίστηκαν φραστικά, παρουσία ενός ακόμα 34χρονου άνδρα (φίλου του 27χρονου). Την ώρα εκείνη ο 56χρονος δράστης, φέρεται ότι βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού όπου ζήτησε τόσο από τον 20χρονο όσο και από τον 23χρονο να φύγουν. Σύμφωνα με όσα είπε στην αστυνομία ο 56χρονος ο καυγάς μεταξύ των νεαρών φούντωνε και ήταν η στιγμή που αποφάσισε να μπει στο σπίτι να πάρει την καραμπίνα που νόμιμα είχε στην κατοχή του και να πυροβολήσει.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο 20χρονος να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος. Άμεσα ενημερώθηκε τόσο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όσο η αστυνομία, ενώ ο 56χρονος που ομολόγησε την πράξη του δεν προέβαλε αντίσταση κατά την σύλληψη του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: