ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ οι δικαιολογίες του ΛΙΛΑ: “Δεν ήθελα να προσβάλω τον ΠΑΣ” – Και γιατί ρε καλόπαιδο υπερασπίστηκες τη σημαία της Μεγάλης Αλβανίας μέ τα Γιάννενα μέσα…που σου δίνουν ψωμί να φας;;;

Κοινοποίηση:
lila

Ο ένας εκ των πρωταγωνιστών στα επεισόδια του Σερβία-Αλβανία, Άντι Λίλα, είχε συνάντηση με την διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα για να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονή του στους Ηπειρώτες…

Ο Αλβανός διεθνής δήλωσε αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης:

«Θέλω να διευκρινίσω δημόσια, τόσο στην διοίκηση και στους οπαδούς της ομάδας μου, όσο και στους Έλληνες φιλάθλους γενικότερα, ότι ποτέ δεν θέλησα να κάνω οτιδήποτε που μπορεί να τους προσβάλει, εφόσον πάντα τους σέβομαι και τους τιμώ.

Εγώ είμαι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Εθνικής Αλβανίας και τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, και αισθάνομαι υπερήφανος και πολύ τυχερός γι αυτό.

lila2

Δεν ασχολούμαι με την πολιτική αλλά αποκλειστικά και μόνο με το ποδόσφαιρο που ιδρώνοντας βγάζω καθημερινά το ψωμί μου για να συντηρήσω την οικογένειά μου. Το μόνο που επιθυμώ όταν αγωνίζομαι είναι η νίκη της ομάδας μου και στόχοι μου είναι οι στόχοι της ομάδας.

Στον αγώνα με την Σερβία, πέραν της προσπάθειάς μου να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να απεμπλακούν από μια στιγμή έντασης για όλους μας, δεν είχα κανένα άλλο σκοπό.

Αυτό που θέλω, είναι να αγωνισθώ με την Εθνική Αλβανίας στα τελικά του EURO στην Γαλλία και με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην Ευρώπη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΕΝΑΣ ΛΙΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΙΛΑ ΠΑΟΥΖΕ.
    ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΕΣ.
    ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΥΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤV ΕΔΕΙΧΝΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟΝ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ: ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΞΕΧΝΑ Η΄ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΝ, ΙΣΤΟΡΙΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΝΕ.
    ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΑΙΩΝΕΣ

Comments are closed.