Γονείς Ρωμανού: Μία η λύση, αλλιώς θα θρηνήσουμε νεκρό

Κοινοποίηση:
goneis-romanou

«Η απάντηση είναι μία. Αλλιώς, η Ελλάδα σε λίγες μέρες θα θρηνεί τον πρώτο νεκρό πολιτικό κρατούμενο από απεργία πείνας».

Με αυτή τη φράση οι γονείς του Νίκου Ρωμανού απορρίπτουν τη λύση της τηλεδιάσκεψης για τις σπουδές του γιου τους που προωθεί το υπουργείο Δικαιοσύνης, μία ημέρα μετά το «όχι» του δικαστικού συμβουλίου στην εκπαιδευτική άδεια και τη δήλωση του Ν.Ρωμανού ότι θα συνεχίσει την απεργία πείνας.

Να αναιρεθεί το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου, με το οποίο απορρίφθηκε η αίτηση του Νίκου Ρωμανού για εκπαιδευτική άδεια, ζητάει ο συνήγορός του Φραγκίσκος Ραγκούσης με αίτηση που υπέβαλε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους τους, στην τελευταία επαφή που είχαν με τη διευθύντρια της Γ’ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς» πριν λίγη ώρα, τους γνωστοποιήθηκε ότι το ανοσοποιητικό σύστημα του κρατουμένου είναι αδύναμο και βρίσκεται σε οριακή κατάσταση.

«Είναι ανεπίτρεπτο να προτείνονται εικονικά δικαιώματα όταν η απεργία πείνας του γιου μας είναι πραγματική», αναφέρουν σε επιστολή τους.

Η Παυλίνα Νάσιουτζικ και ο Γιώργος Ρωμανός κατηγορούν τον υπουργό Δικαιοσύνης ότι ψεύδεται πως ο γιος τους σιτίζεται με υγρή τροφή και γι’ αυτό μάλιστα απαιτούν να εκδοθεί σήμερα ιατρικό ανακοινωθέν.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΖΩ ΕΞΩ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ………. ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ; ΠΟΤΕ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ; ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ.
    ΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΠΟΙΟΝ ΕΔΩ; ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΙ ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕΣΑ. ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΝΙΚΟΣ. ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!!!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ; ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΑΥΤΟΒΑΥΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ Ή ΑΝΤΙΣΥΣΤΕΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ , Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ , ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ. ΣΑΝ ΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΛΥ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Comments are closed.