Δήμαρχε της Αθήνας βάλτους σπίτι σου τώρα! Στο έλεος της κακοκαιρίας οι λαθρομετανάστες στην πλατεία Βικτωρίας!! Ψάχνουν καταφύγιο για να προστατευτούν από τη βροχή(BINTEΟ & ΦΩΤΟ MAKELEIO.GR)

Κοινοποίηση:
BIK2

Τουλάχιστον 70 σκηνές επι της Πλατείας Βικτωρίας στήθηκαν κατα την διάρκεια της χθεσινής νύχτας  απο λαθρομετανάστες προκειμένου να περάσουν την βραδιά  που έβρεχε. Έπι της πλατείας έχουν στηθεί επίσης ναυλον μουσαμάδες για προφύλαξη απο την βροχή και έχουν στρωθεί κάτω μεγάλα κομμάτια ναυλον και χοντρά σε πάχος χαρτόνια  για να μην βρέχονται τα γυναικόπαιδα.

plateia1plateia2plateia3

Στην πλατεία να σημειώσουμε οτι βρίσκονται περισσότεροι απο 600 μετανάστες ενώ πολλοί απο αυτούς βρήκαν χθες- και αυτή την ώρα που ψιχαλίζει-καταφύγιο ακόμη και κάτω απο τις ομπρέλες των καφετεριών. Να επισημάνουμε οτι πριν απο λίγο έφτασαν εδώ άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας που οπως μας είπαν, κατόπιν εντολών,  έχουν ζητήσει απο τους μετανάστες να μαζέψουν τις σκηνές εξηγώντας τους οτι κάτι τέτοιο απαγορεύεται.

BIK3 BIK2

Ήδη κάποιοι απο αυτούς έχουν αρχίζει και μαζεύουν τις σκηνές ενώ πολλοί απο αυτούς διατηρούν ακόμη και των της σκηνές μιας και ο καιρός είναι βροχερός και σε περίπτωση μπορας δεν έχουν κάποια εναλλακτική λύση. Κυρίως στις σκηνές βρίσκονται αυτή την ώρα  γυναικόπαιδα. Απο την άλλη πλευρά οι καταστηματάρχες υψώνουν φωνή απόγνωσης και καλούν την πολιτεία να πάρει ” εδώ και τώρα” μέτρα για αυτούς τους ανθρώπους.
Να επισημάνουμε, κλείνοντας, οτι πριν απο μισή ώρα έφτασαν εδώ άνδρες του ΕΚΑΒ καθώς εντοπίστηκε  ένας μετανάστης, γύρω στα 35 νεαρής ηλικίας, μέσα σε σκηνή που δεν έχει τις αισθήσεις του και οι πρώτες ενδείξεις έδειξαν  οτι δεν έχει και αναπνοή. Άνδρες του ΕΚΑΒ επιχείρησαν να τον επαναφέρουν και τον διασωληνωσαν με οξυγόνο. Περαιτέρω πληροφορίες δεν γνωρίζουμε για την τύχη αυτού του ανθρώπου. Αυτη την ώρα μεταφέρεται σε ιδιατερα κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ελπίς, οπως μας  είπαν οι οδηγοί του Ασθενοφωρου!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΤΟ 35.5 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ 10ΚΑΡΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ!!!ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ!!ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ…ΠΡΩΤΟΝ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ,ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ …ΟΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ…ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΙ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥ ΣΑΣ…ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣ ΕΝΝΟΩ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ …ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ…ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΙΡΑΚ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΤΛ…ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ…ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΠΩ..ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΑΝ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΔΩΣΑΤΕ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ…ΕΙΔΑΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΠΟΣΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΙΚΟΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΡΟΥΝ?ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΗΜΑΙΕΣ…ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ…ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ?ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΣΑΣ,ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ…Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΑΡΙΣΤΕ ΤΑ!!!

  2. Οταν δεν υπάρχουν υποδομές για το τσουνάμι λαθρομεταναστών και προσφύγων βγάζεις έναν αυστηρό νόμο για να τους κρατήσεις στην Τουρκία που έμεναν εδώ και καιρό. Τα ζωάδια που είπανε ανοίξαμε και σας περιμένουμε είναι ευχαριστημένοι με την ταλαιπωρία και αυτών και των Ελλήνων που τους έχουν στις γειτονιές τους; Η πλειοψηφία τους δεν είναι Σύριοι, όρθιοι κοιμόμαστε, έχουμε πάθει αμνησία απο τις απειλές της Τουρκίας για εποικισμό μουσουλμάνων. Δεν έχω πρόβλημα με το χρώμα κανενός, έχω όμως με την νοοτροπία των Ταλιμπάν και των τζιχαντιστών και δεν έχει δικαίωμα κανένα ελληνόφωνο τομάρι να με αναγκάσει να τους φάω στην μάπα!

  3. Που είναι ο Κωνσταντίνου?
    Που είναι η Μούμια?

  4. “live your myth in Greece……………”

    αλλα ετσι ειναι,….εκει στην Λεσβο,Κω κτλπ, οι γκασμαδες κανουν χρυσες δουλειες με τους “καημενους προσφυγες”…. εμποριο μηχανων απο τις βαρκες που παρατανε οι προσφυγες, δωματια σε ξενοδοχεια στους πλουσιους “καημενους προσφυγες”….και πολλα αλλα….

    μαλακες ειναι να ψηφισουν πατριωτικα κομματα?

  5. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕΝΤΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ

  6. Η ΚΥΡΑ ΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ , ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ , ΚΑΙ ΠΟΥΣΕ ΑΚΟΜΑ
    Ο ΚΑΜΗΝΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ , ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ , ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΩΜΑ , ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΔΕΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ , ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ , ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΛΕΦΤΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΙΣΕΤΕ , ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ !!!

  7. Ο/Η ΑΝΟΙΞΤΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ Κ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΚΟ λέει:

    ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ Κ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΣΑΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ Κ ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ Κ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ

  8. Ο/Η ΑΝΟΙΞΤΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ Κ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΚΟ λέει:

    ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΚΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ Κ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΣΑΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ

Comments are closed.