Δείτε πόσα βγάζει μια ταβέρνα σε νησί από…μια χωριάτικη σαλάτα!!

Κοινοποίηση:
xoriatiki-salata

Να ανέβει το ΦΠΑ στα νησιά αλλά να ανεβάσουν τιμές τα καταστήματα και να μην γκρινιάζετε…

δείτε τώρα τι μας παίρνουν από μια σαλάτα που εισπράττουμε 5,00 ευρώ, όπως σχολιάζει το μπλογκ skopelos – news.

 

ΦΟΡΟΣ 26%

ΔΗΜΟΣ 2%

ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ 13%

ΦΠΑ 13%

ΠΟΥΛΑΜΕ 5 ΕΥΡΩ ΑΦΑΙΡΟΎΜΕ ΤΟ 54% ΜΕΝΟΥΝ 2,30 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ

Πληρωθεί 100 γραμμάρια φέτα 80 λεπτά και 1 ευρώ λάδι ντομάτα πιπεριά κάπαρη κρεμμύδι ελιές μένουν 50 λεπτά για το μαγαζί που πρέπει να βγάλει με αυτά να πλήρωση

Ενοίκιο

Εργατικά

ΤΕΒΕ

Δέη

ΟΤΕ

Δημοτικά ύδρευση αποχέτευση ενοίκια πλατείας

Τραπεζομάντιλα αν είναι αναπύρωνε πλύσιμο 1 ευρώ αέρινο 30 λεπτά

Χαρτί υγείας αφού όλοι οι τουρίστες μας χέζουν

Πλύσιμο πιάτου

Απορρυπαντικά

πάγια έξοδα

και όλα αυτά έξοδα για δουλεία 2 μηνών

και των κάθε έλεγχο από όλες της υπηρεσίες ανά κάθε μέρα πρέπει να είσθε νόμιμος τώρα έχουμε σεμινάρια του ΕΦΕΤ νέο νταβατζιλίκι

τώρα καταλάβατε πόσο κλέβουν στα νησιά και πρέπει να ανεβάσουν το ΦΠΑ άλλα και να είμαστε φτηνά για τους ξένους

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Εντελώς αυθαίρετος ο επιμερισμός του κόστους, που, βέβαια δεν είναι 5 ευρώ αλλά παραπάνω.Τα 80 λεπτά για 100 γραμμάρια φέτα είναι λάθος γιατί τη φέτα η ταβέρνα δεν την αγοράζει 8 ευρώ/κιλό αλλά πολύ λιγότερο. Αμ εκείνο το 1 ευρώ το λάδι!Το αγοράζεις τρία το κιλό και ρίχνεις στη σαλάτα 330 γραμμάρια βρε αθεόφοβε!
    Άκου τώρα και το δικό μου υπολογισμό: Με τα τρία+ καθαρά που σου μένουν από τη σαλάτα, αγοράζεις δύο και μισό κιλά ντομάτες, δύο κιλά κρεμμύδια, πέντε αγγούρια και με αυτά κάνεις άλλες δέκα σαλάτες, από τις οποίες κερδίζεις άλλα τριάντα ευρώ! Είναι γνωστό ότι η “χωριάτικη” είναι ο βασιλιάς του κέρδους της ταβέρνας με δεύτερη την τηγανιτή πατάτα, όπου η μερίδα σε κόστος υλικών είναι στο μισό ευρώ!

  2. Ξέρω κάτι καραβανάδες που τις 20 ημέρες που ΔΕΝ έχουν υπηρεσία το μήνα, όταν σχολάσουν για να πάνε σπίτι τους από την Χίο που υπηρετούν, στην Αθήνα που μένουν,ξέρεις πόσα θέλουν για εισιτήρια με το Αεροπλάνο, γιατί με το καράβι δεν προλαβαίνουν; Πάντως ο μισθός τους είναι 950 Ευρώ. Είπαμε να μην το κάνουμε μπερντέ εδώ.

  3. δεν ειχα καταλαβει τοσσα χρονια ότι οι ταβερνεςειναι για να κερδιζει μονο ο σερβιτόρος τελικα. 65 λεπτα καθρο κερδος για μια σαλατα!!!!!!!!!!

  4. Έχω να δω 5e χωριάτικη πάνω από 8 χρόνια.
    6e + έχει ..

  5. Να βγάλουμε και κανένα δίσκο στην εκκλησία για τους ταβερνιάρηδες των νησιών. Σαν δεν ντρέπεστε. Για αυτό και εγώ αγοράζω δύο γύρους των 2,5 ευρώ και την κάνω ταράτσα, αληταράδες.

Comments are closed.