Δείτε Live: Βουλή -Σε εξέλιξη η ονομαστική ψηφοφορία για τις τηλεοπτικές άδειες

Κοινοποίηση:
vouli.16.12.708

Παρακολουθήστε ζωντανά στo makeleio.gr

Βγήκαν από νωρίς τα μαχαίρια στην Βουλή στην συζήτηση της τροπολογίας για το ΕΣΡ. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης μπήκαν δυναμικά στην αντιπαράθεση με την κυβέρνηση με αποτέλεσμα ο αρμόδιος υπουργός, Νίκος Παππάς να δέχεται τα βέλη των βουλευτών και να ακούγονται μέχρι και χαρακτηρισμοί.

 

18:45 Λεβέντης για τηλεοπτικές άδειες

Ο κ. Λεβέντης κάλεσε την κυβέρνηση να βάλει όσο σκληρούς κανόνες επιθυμεί για τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά δεν έχουν κανένα δικαίωμα να κλείνουν κανάλια. Όπως είπε αυτό δεν τόλμησε να το κάνει ούτε ο Μητσοτάκης και ο Σημίτης.

18:43 Λεβέντης για τις τηλεοπτικές άδειες

Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατά της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες. Τους προειδοποίησε πως εάν δώσουν τηλεοπτική άδεια σε Τούρκους και κλείσουν το κανάλι της Μακεδονίας, τότε οι συριζαίοι δεν θα μπορούν να ανέβουν στη Μακεδονία και πως θα φτάνουν μέχρι τη Λάρισα.

18:10 Βούτσης για προσφυγικό

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, αναφερόμενος στο προσφυγικό τόνισε:

“Το παραμύθι περί ποσών που ήταν στη διάθεση της χώρας μας και δεν τα έπαιρνε η κυβέρνηση επειδή ήταν ανοργάνωτη θα ήθελα να μην επαναλαμβάνεται σε αυτήν την αίθουσα. Το γνωρίζει άριστα και ο Ευρωπαίος Επίτροπος, κ. Αβραμόπουλος… “.

17:00 Ο Τσακαλώτος και ο Ηρώδης

«Αν δεν κάνω λάθος τα 4/5 δεν τα βρίσκουμε εδώ και δυο μήνες, άρα λίγο καθυστερημένα κάνατε αυτή την πρόταση. Να σε κατηγορεί η ΝΔ για κομματικό κράτος ή για συνδιαλλαγή είναι σαν ο Ηρώδης να παραπονιέται ότι δεν βρίσκουμε αρκετούς γαμπρούς για τις κοπέλες μας να παντρευτούν», είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

14:26 Νέο σόου Λεβέντη

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης πήρε τον λόγο και όσο διήρκεσε η ομιλία του ανέβασε τους τόνους και κατηγόρησε την κυβέρνηση για αφέλεια ή ότι έχει δικατορικές τάσεις.

«Κατεβάσατε τα παντελόνια και υπογράψατε τα πάντα» είπε ο κ.Λεβέντης αναφερόμενος στην κυβέρνηση για το τρίτο μνημόνιο. Μάλιστα, θύμισε σε όλους την φράση που είχε πει ο Πάνος Καμμένος «στα τέσσερα».

«Επι πέντε χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε ότι έχει άλλες λύσεις, ότι θα ενώσει τον Νότο και θα πολεμήσει την Μέρκελ Οταν όμως είδε ότι είχαν ζάχαρη, αλεύρι και ρύζι πανικοβλήθηκε και μια ωραία βραδιά πήγε και κατέβασε τα παντελόνια και τα υπέγραψε όλα».

«Ισχυριζόταν ότι έχει λύσεις και παρέσυρε μια ολόκληρη κοινωνία. Ανάθεμα αν ήξεραν οι πολίτες στις εκλογές του Σεπτεμβρίου τι είχε υπογράψει ο Τσίπρας» είπε ακόμα ο κ. Λεβέντης.

12:21 Λοβέρδος σε Παππά: Είσαι άσχετος!

Άγριος καυγάς ανάμεσα στον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδο και τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά ξέσπασε κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες. Σε έξαλλη κατάσταση, ο Ανδρέας Λοβέρδος αποκάλεσε τον Ν. Παππά άσχετο, ζητώντας του να… κάτσει κάτω!

Οι εκφράσεις που ακούστηκε ήταν… βαριές, με τον Ανδρέα Λοβέρδο να λέει στον Νίκο Παππά: “Δεν είστε υπουργός της Βόρειας Κορέας και δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το κοινοβούλιο, κοινοβούλιο που κάθε υπουργός θα το μετατρέπει σε χουντικό κοινοβούλιο. Θα είμαστε εδώ για να το υπερασπιστούμε”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: