ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΦΑΤΣΕΣ! Αυτή είναι η αδίστακτη σπείρα που διέπραττε ληστείες και κλοπές σε καταστήματα, περίπτερα και πρατήρια υγρών καυσίμων (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
φατσες

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών:

  • τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δεκατεσσάρων (14) ατόμων (εννέα εκ των οποίων έχουν συλληφθεί) μελών εγκληματικής ομάδας που διέπραττε ληστείες και κλοπές σε επιχειρήσεις, πρατήρια υγρών καυσίμων, περίπτερα και καταστήματα τυχερών παιγνίων σε διάφορες περιοχές της Αττικής και εξαρθρώθηκε στις 18-11-2017 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
  • βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο εμφαίνεται ο τρόπος της εγκληματικής τους δράσης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους συλληφθέντες:

1) ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ Νικόλαο του Ιωάννη και της Μαρίας, γεννηθέντα το 1984 ή 1985 ή 1986

2) ΙΣΜΑΗΛ Μάριο του Ελευθερίου και της Χριστίνας, γεννηθέντα στις 19-2-1996 στη Νίκαια

3) ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ Ευάγγελο του Αποστόλου και της Κωνσταντίας ΣΑΛΗ, γεννηθέντα στις 20-9-1990 στη Φυλή

4) ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ Διονύσιο του Νικολάου και της Βασιλικής, γεννηθέντα στις 12-2-1985 στην Αθήνα

5) ΜΠΕΚΟ Ιωάννη του Στεφάνου και της Μαρίας, γεννηθέντα στις 15-9-1989 στο Μεσολόγγι

6) ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ Αθανάσιο του Ιωάννη και της Πηνελόπης, γεννηθέντα στις 14-11-1984 στην Κυπαρισσία

7) ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Χρυσοβαλάντη του Ηλία και της Μαρίας, γεννηθέντα στις 10-9-1999 στη Μαγούλα Ελευσίνας

8) ΣΑΜΠΑΝΗ Ανδρέα αγνώστου πατρός και της Ειρήνης, γεννηθέντα στις 29-3-1996 στην Αθήνα

9) (επ) ZENOLARI (ή KABERI ή KAMPERI ή QAMPERI ή GELDET) (ον) HABI (ή MAX ή JEVDET ή HABER) του MAJOR (ή KUJTIM) και της KIMET (ή FILDANI ή FILDANE ή FIDARIE), γεννηθέντα το 1990 ή 1991 ή 1975 στην Αλβανία

Και για τους μη συλληφθέντες:

10) ΜΠΕΚΟ Ανδρέα του Στεφάνου και της Μαρίας, γεννηθέντα στις 30-3-1981 στο Μεσολόγγι

11) ΛΕΝΤΕΡΗ Νικόλαο αγνώστου πατρός και της Παρασκευής, γεννηθέντα στις 11-8-1997 στη Μάνδρα

12) ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ Παναγιώτη του Ιωάννη και της Μαρίας γεννηθέντα το 1989 στην Αθήνα

13) ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗ Μάριο αγνώστου πατρός και της Αικατερίνης, γεννηθέντα στις 15-7-1997 στην Αθήνα

14) ΣΑΜΠΑΝΗ Κωνσταντίνο του Σωτηρίου και της Αικατερίνης, γεννηθέντα στις 6-8-1992 στην Αθήνα

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της συγκρότησης – ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, των διακεκριμένων κλοπών που τελέστηκαν από περισσότερους από δύο που έχουν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές ή ληστείες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, της ληστείας κατά συναυτουργία και κατά συρροή, τετελεσμένες και σε απόπειρα από δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, της παράνομης οπλοφορίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, του εμπρησμού με πρόθεση, της αντίστασης, της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών με πρόθεση, της διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς πράγματος που χρησιμεύει για κοινό όφελος κατά συναυτουργία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου και την αξίωση της Πολιτείας για τον κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμή της παρούσας.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5319306 και 210-5319307 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

43 Σχόλια

  1. Επίδομα αλληλεγγύης σε τουρκόγυφτους και αρκουδόγυφτους άμεσα.

  2. Γαμημενοι δοσιλογοι πολιτικοι κοντα ειναι η μερα που θα πληρωσετε για ολα αυτα τα σκουπιδια που φερατε στην ομορφη Πατριδα των Ελληνων .
    Οι σκατοκεφαλοι ψηφοφοροι σας μυξοκλαινε τωρα , ας γνωριζουν ομως οι γραικυλοι οτι θεριζουν αυτα που εσπερναν ψηφιζοντας ρεμαλια του βοθροβουλιου .
    Ολοι οι Ελληνοψυχοι και ελευθεροι σκεπτομενοι μακρυα απο κομματικα μαντρια γνωριζουν οτι για να ξεβρωμισει η Πατριδα πρεπει να κλεισει για μεγααααααααααααααλο χρονικο διαστημα το μπουρδοβουλιο .
    Οι υπολοιποι που νομιζουν οτι θα λευτερωθει η Πατριδα με εκλογες , ας περιμενουν την σειρα τους , διοτι σαν και αυτα τα αποβλητα στις φωτογραφιες , υπαρχουν εκατομμυρια διπλα τους .
    Και ακομη φερνουν και αλλους για να ειναι σιγουροι οτι ο Ελλην δεν θα μπορεσει να σηκωσει κεφαλι .

    Και 300 Ελληνοψυχοι να μεινουμε , θα σας τιμωρησουμε ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ μεχρι εβδομης γενεας γαμημενοι κ(Υ)νοβουλευτικοι .

  3. ελεεινα γυφτοτομαρα μπουντρουμι και ξυλο νυχθημερον κ παλουκι στον κωλο . γαμω τα τσαντηρια τους βρωμορατσα

  4. Ποια ακριβως εγκληματα πολεμου διεπραξε ο Χιτλερ;;;;
    Οσα διεπραξε και ο Συριος Ασααντ…;;;;;
    Οσα ο Σανταμ…;;;;
    Οσα ο Κανταφι….;
    Θες λιγο δουλεια ακομη με την νοητικη σου ευστροφια , με ολον τον σεβασμο, Αγνωστε

  5. Πέρα από τα εγκλήματα πολέμου που διέπραξε ο Αδόλφος δυο καλά προσπάθησε ανεπιτυχώς να κάνει.
    ΕΒΡΑΙΟΙ και ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ.
    Ο καρκίνος του πλανήτη. Χωρίς αυτούς ο κόσμος θα ήταν πιο αγγελικά πλασμένος.
    Πίσω στην κόλαση όλα τα σκουπίδια ανθρωποφάγοι του πλανήτη.
    Η εθνοκάθαρση σας αρέσει η όχι θα γίνει και ας μείνουν και 1 εκατ. ΕΛΛΗΝΕΣ.-

  6. Ηλία (Ελάια) Κασιδιάρη τον λένε, ίδιο χρώμα και σεσημασμένος κι αυτός και με τον μισό ποινικό κώδικα στην πλάτη του

  7. Γυφτοι: Παρασιτικη ρατσα που ζει εκμεταλλευομενη τις κοινωνιες. Ο,τι κανουν δηλαδη και οι αριστεροι.

  8. ΣΑΜΠΑΝΗ Ανδρέα αγνώστου πατρός …δηλαδή ΜΟΥΛΟΣ

  9. Μολις μπουν στη ψειρου αυτες οι σκατοφατσες, κανονιστε αθλιοι πολιτικαντηδες, που τα κεφαλια σας εχουν πιτουρα μεσα, σε κανα χρονο με τον νομο του ανεκδιηγητου Παρασκευοπουλου να τους αφισετε ελευθερους να συνεχισουν το ” θεαρεστο εργο τους” κλεβοντας και ριμαζοντας τις περιουσιες του κοσμακη!!! Απελαστε τους στη Ρουμανια να φυγουν τα σκουπιδια να ξεβρωμισει η χωρα, διοτι με την πολιτικη σας εχετε μαζεψει στη χωρα την κοπρο του Αυγειου!!!!

  10. ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ -ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ….ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ..ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΛΕΧΞΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ 10 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ 2 ΚΑΙ 3000 ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ..

  11. γυφτοι ή γυφτοπροξενοι? ρε τι φατσες ειναι αυτες?οπως θα ελεγε ο χαρυ κλυν ,αν ειχα τετοια φατσα θα ειχα κανει μυνηση στη μανα μου!
    παιδια λιγο υπομονη,δε θα σας ταλαιπωρησουμε πολυ!
    η δικη θα αργησει,η ποινη θα ειναι χαδι,ισως κ με αναστολη αν δεν εχετε ξανακανει κατι κ ερθουν κ κλαινε απεξω γυφτισσες κ γυφτακια
    κ με το νομο παρασκευοπουλου δεν θα αργησετε να συνεχισετε το θεαρεστο εργο σας!!!!

  12. TOΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ , ΑΛΒΑΒΟΓΥΦΤΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΓΥΦΤΟΙ , ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ , ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ , ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΒΑΛΕ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΣΙΓΓΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝ ΧΑΛΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΙΔΕΡΙΚΟ . ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΒΟΥΒΑΛΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ .ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ , ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΣΗΣ. ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ , ΟΡΝΕΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ , ΠΑΡΑΣΙΤΑ . ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ : ΣΟΡΟΣ .
    ΚΡΙΜΑ . ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΘΕΕ ΜΟΥ ! ΟΙ ΠΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , Η ΚΩΛΟΦΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ .
    ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟΦΑΡΑ ΕΙΤΕ ΝΕΟΙ ΕΣΚΕΝΑΖΙ΄ ΕΙΤΕ ΠΑΛΑΙΟΙ ΣΕΦΑΡΑΔΙΤΕΣ , ΓΙΟΒΑΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ . ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΕΔΩ 100ΔΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ , ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ , ΑΘΕΟΙ , ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ , ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ . ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΚΑΤΟΕΠΩΝΥΜΑ.

  13. Αυτοι ειναι ο λογος που καθε πολιτης πρεπει να εχει κυνηγετικη αδεια……

  14. ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΜΟΝΤΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ , ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΩΝ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΑΝΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΦΥΛΛΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΑ ΦΡΟΥΡΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΕΒΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΤΟΥΣ.

  15. Κλασικοι πουτανογυφτοι θα πανε φυσικα οι αναρχικοι γκομενοι τους για αλληλεγγυη κλπ.πιστευω με τον νομο παρασκευοπουστα σε κανα χρονο ελευθεροι θα ειναι

  16. Πελατες του τσιπρα υποψηφιοι για το κοινωνικο μερισμα

  17. Οτι χειρότερο υπαρχει στον κοσμο ειναι οι τουρκογυφτοι!!!

  18. ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ΄ΣΚΥΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΣΚΑΤΟ΄ΨΥΧΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕ . Ο ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ , Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ , ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΦΑΤΣΕΣ ΤΗΣ ΣΙΧΑΜΕ΄ΡΩΣ ΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΥΣΟΥ ΦΟΥΣΟΥ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ .
    ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ . ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΟΙ ΒΡΩΜΟ΄ΓΥΦΤΟΙ ; ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ . ΕΙΔΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ .
    ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΩΜΑ . ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ .
    ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ .

  19. σα να ξερασε ο θεος πανω του.Πουτανες γιοι που λενε.σαν ξεραμα ξεραμενο ειναι.Μαλλον ειναι λογο αιμομιξιας ετσι εκτρωματικοι

    1. Γαμημενα υπονεγροειδη παρασιτα,ταξικα αδερφια των απλυτων

    2. ακριβως ετσι φιλε γιατι στα τσαντηρια δεν εχουν τι να κανουν,και ο ενας πηδαει τον αλλον

  20. Θα πρέπει να ερευνηθεί τι κόμμα υποστηρίζουν,τι ψήφισαν όλοι αυτοί οι γύφτοι. Σίγουρα είναι του συριζα γιατι ξέρουν ότι σε λίγες ημέρες θα βγούνε απο τη φυλακή και επιτέλους αυτές οι εγκληματικές οργανώσεις συριζα-κεερφα και λοιπές συνιστώσες να δικαστούν καθώς και οι αρχηγοί τους με μπροστάρη τον αρχιβρωμιαρη τσιπρα

  21. σιχαματα που επρεπε να φανε αδεσποτες σφαιρες για κουφετα ετσι ωστε οι επομενοι δυο φορες θα το σκεφτονταν για να δοκιμασουν να κλεψουν

  22. παρολο που ειναι κολοφατσες το νεαρο τις ηλικιας τους , τους κανει τοσο γλυκουληδες για καποιους αλλους μες την μπουζου ……θα καλοπερασουν…..

  23. θα πρεπει να συγκροτηθει μια ομαδα αστυνομικων με πολιτικα απο το κρατος η οποια θα σταματαει στον δρομο τετοιου ειδους σκατοφατσες και με ενα πολυ γρηγορο ελεγχο και ενα απλο ερωτηματολογιο θα κρινει τι ειδους παρασιτο ειναι ο καθενας απο αυτες τις σκατοφατσες και αναλογως ή θα τους βαζουν φυλακη ή θα εκτελουνται αμεσα. το ιδιο και οτι αναρχικο στοιχειο υπαρχει.

  24. θα πρεπει να συγκροτηθει μια ομαδα αστυνομικων με πολιτικα απο το κρατος η οποια θα σταματαει στον δρομο τετοιου ειδους σκατοφατσες και με ενα πολυ γρηγορο ελεγχο και ενα απλο ερωτηματολογιο θα κρινει τι ειδους παρασιτο ειναι ο καθενας απο αυτες τις σκατοφατσες και αναλογως ή θα τους βαζουν φυλακη ή θα εκτελουνται αμεσα.

    1. Δεν θελω να μπουνε στη στενή.
      Τους θέλω στόχο όπως κάνει ο Κιμ με αντιαρματικό.

  25. Ο Τσιτλακίδης αγνώστου πατρός, δηλαδή ΜΟΥΛΟΣ

  26. Βρωμόγυφτοι παράσιτα της κοινωνίας…μέσα στη στενή να σας γίνει η κωλοτρυπίδα εικοσάρικο..

  27. Ο στραταεχης Αντονεσκου στην Ρουμανια στα τελη της δεκαετιας 30-αρχες 40,τους γυφτους τους ειχε σε γκετο.Κατι ηξερε αυτος.

  28. Ολοι υποφυλες..
    μουλοι νεγροειδων ανθρωποειδων , τα σκουπιδια του πιο σαπιου DNA της γης επιβιωνει μεσω αυτων των ζωων
    Τι καρκινος Θεε μου
    Μετα , λεει , ηταν απανθρωπος ο Χιτλερ που μαζεψε οσους ειχαν καταδικες και τους εκλεισε σε στρατοπεδα εργασιας
    για την ευημερια μιας χωρας αποσυρεις πρωτα τα εγκληματικα παρασιτα….
    Και επειδη οσοι ειχαν καταδικες ηταν ολοι γυφτοι , τον ειπαν ρατσιστη….!!!!!!!

    1. Τι χρυσαυγιτες λες βρε τουρκοσπορε γκαβακας εισαι Ι5;

  29. Ολοι αυτοι ειναι καταγεγραμμενοι ως Ελληνες στα αρχεια του κρατους, και τσιμπανε και επιδοματα. Ρε, Χρυση Αυγη να ξεβρωμισει ο τοπος! Και οπως ειπε και ο Μιχαλολιας καποτε, “εμεις δε θα διωξουμε κανεναν απο τη χωρα, γιατι θα εχουν φυγει απο μονοι τους, οταν γινουμε κυβερνηση!

  30. Καθόλου δε φαίνεται ότι είναι κολόγυφτοι

  31. Αν ήτανε σε καμιά Αμερική η Βραζιλία θα έπεφταν επάνω σε κανένα ιδιοκτήτη η περαστικό αστυνομικό με πολιτικά που θα οπλοφορούσαν και θα ακούγαμε Μπαμ Μπαμ Μπαμ Μπαμ Μπαμ Μπαμ Μπαμ Μπαμ Μπαμ και μετά σιωπή.

  32. Σιχαμένοι σκατόγυφτοι τριτοκοσμικά σιχάματα.

Comments are closed.