ΔΕΙΤΕ με ποιον τρόπο ο “λαθροδήμαρχος” Καμίνης θέλει να κερδίσει τις εκλογές – Τι απάντησε μετά τις καταγγελίες των αναγνωστών του Μakeleio.gr-Νέες καταγγελίες φωτιά(Ανανέωση)

Κοινοποίηση:
kaminis4

Νομίζει ότι μας κοροιδεύει ο Καμίνης επειδή κοροιδεύει τον κόσμο και κανένας εισαγγελέας δεν βρίσκεται να τον μπουζουριάσειπαραμονές εκλογών. Το πρωί της Πέμπτης φίλοι αναγνώστες επικοινώνησαν με το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και κατήγγειλαν νέες απίστευτες μεθοδεύσεις που γίνονται στη Γραμματεία του Δήμου Αθηναίων ώστε να μην ψηφίσουν στην Αθήνα, αιτούντες νομίμως μεταδημοτεύσεις πολύ ενωρίτερα από την καταληκτική προθεσμία που είχαν θέσει τα αρμόδια δημοτικά όργνα με τις σχετικές εγκυκλίους.

Η κυρία Κωστοπούλου  Βασιλική του Θεοδώρου από το Κρυονέρι Μεσσηνίας που διαμένει στον Άγιο Νικόλαο Αχαρνών και απ’οτι καταλάβαμε ΔΕΝ θα ψηφίσει Καμίνη, υπέβαλε νομίμως στις 25/2/2014 τα χαρτιά της στο ΚΕΠ Αγ.Λαύρας στο Γαλάτσι ώστε να ψηφίσει στην Αθήνα. Στις 14/3/2014 της απάντησαν ότι δεν  μπορεί να ψηφίσει λόγω τεχνικού προβλήματος. Ακούει κανένας εισαγγελέας; Ορίστε τα στοιχεία κύριοι της Ευελπίδων. Τι κάνετε;

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΟΣΜΗ ΝΟΘΕΙΑΣ

Τρέχουν και δεν φτάνουν στο εκλογικό επιτελείο του Καμίνη μετά τις κρυφές δημοσκοπήσεις που έχουν πάρει στα χέρια τους και βλέπουν τα ποσοστά του Ηλία Κασιδιάρη που λένε ότι θα είναι στο δεύτερο γύρο!

Προσπαθούν με κάθε τρόπο λοιπόν να μαζέψουν “κουκιά” απ όπου μπορούν και όπως μπορούν!

Περίεργες αλλά και συνάμα πολύ σοβαρές καταγγελίες έχει δεχτεί τις τελευταίες μέρες το makeleio.gr. To τηλεφωνικό κέντρο των καταγγελιών έχει πάρει στην κυριολεξία φωτιά!

Καταγγελίες που κάνουν λόγο για δήθεν μπλακ – αουτ στη μηχανογράφηση του δήμου Αθηναίων. Έντονες είναι οι υποψίες για εκτεταμένη νοθεία. Ενημερώνουν τον κόσμο ότι η μηχανογράφηση έχει πάθει μπλακ – αουτ και χρησιμοποιώντας αυτό το πρόσχημα, τους απαντούν ότι δεν μπορούν να ψηφίσουν στο δήμο της Αθήνας.

Οι καταγγελίες με τέτοια παρεμφερή περιστατικά δίνουν και παίρνουν τόσο στο τηλέφωνο του makeleio.gr όσο και στο email μας.

Τι γίνεται κ.Καμίνη; Τι πάτε να κάνετε; Μήπως καμια βρωμοδουλειά; Έχετε φακελώσει κόσμο και όποιοι δεν ειναι δικοί σας τους κόβετε;

To θέμα είναι το εξής: Ο κ.Καμίνης έχει συγκεκριμένη δεξαμενή ψηφοφόρων και κινείται όπως κινήθηκε και στις προηγούμενες εκλογές. Βασίζεται κυρίως στα παππούδια και στους συνταξιούχους αλλά και στους οικονομικούς μετανάστες που τους έχει κάνει διευκολύνσεις όπως συσσίτια, ανανεωσεις στις αδειες παραμονής κτλ.

Κόβει λοιπόν ανθρώπους από την επαρχία, που νόμιμα όπως βλέπετε και στο έγγραφο θέλουν να κάνουν μεταδημότευση και να ψηφίσουν στο δήμο της Αθήνας, γιατι τρέμει ότι θα ανατραπεί η λίστα και δεν ξέρει τι θα του βγει!

Ο μεγάλος του λοιπόν φόβος είναι η εισροή από την επαρχία γι αυτό και τους κόβει! Αυτό λοιπόν κ.Καμίνη δεν είναι νοθεία;;;

ΔΕΙΤΕ : ΣΤΗΝΕΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ. ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ “ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗ”-ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΤΗΛ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Αυτά σας είχαμε γράψει χθες μέσα από το makeleio.gr – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ

Ο “λαθροδήμαρχος” έκανε ανάρτηση στην ιστοσελίδα του :

Επιστολή Δ.Α σε εκλογείς για μη ολοκλήρωση διαδικασίας μεταδημόστευσης

“Ο δήμος Αθηναίων με επιστολή του ενημέρωσε 794 εκλογείς, οι οποίοι είχαν υποβάλει αίτηση μεταδημότευσης κατά τη δεκαπενθήμερη παράταση που δόθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών, ότι λόγω σφάλματος δεν κατέστη δυνατόν να εγγραφούν στους νέους εκλογικούς καταλόγους και ως εκ τούτου θα ασκήσουν κανονικά το εκλογικό τους δικαίωμα στους δήμους όπου ήταν εγγεγραμμένοι.

Ο δήμος Αθηναίων, σε δειγματοληπτικό έλεγχο που διενήργησε αμέσως μετά την έκδοση των εκλογικών καταλόγων, εντόπισε το πρόβλημα και προέβη στις εξής ενέργειες: ενημέρωσε εγγράφως το υπουργείο Εσωτερικών για το ζήτημα που διαπίστωσε και κίνησε τις προβλεπόμενες διοικητικές διαδικασίες για αναζήτηση ευθυνών που πιθανόν υπάρχουν.”

kam1

kam2

kam3

kam4

kam5

kam6

kam7

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Κοιτανε να φανε τον Ηλια τα λαμογια.Τελικα δικαιοσυνη δεν υπαρχει σε αυτο το κωλοκρατος

  2. Έτσι και αλλιώς ότι και να κάνει ο λαθροδήμαρχος, ο Κασιδιάρης είναι ήδη Δήμαρχος Αθηναίων.

  3. 3 και σήμερα ξεφτιλισμένε πακιστανολάγνε Καμίνη.

  4. Τρόμος στο επιτελείο του Καμίνη, ο Σπηλιωτόπουλος τους απειλεί στα ίσια

  5. Ο κοκκινομουρης αρχηγος των απατσι θα βγαλει το τσεκουρι του πολεμου τωρα στις εκλογες

  6. Τίποτα παράξενο δικαιώνει την άποψη ότι οι αριστεροί είναι απατεώνες και κλέφτες. Ικανοί για τα πάντα αρκεί να πάρουν την καρέκλα.

Comments are closed.