ΔΕΙΤΕ: “ΣΦΑΓΗ” στο Twitter Χατζηνικολάου – Τριανταφυλλόπουλου! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τρώνε τις ΣΑΡΚΕΣ τους! ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ!!! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
xatzitrian

Τα tweets του Νίκου Χατζηνικολάου για την Novartis και η απάντηση στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο 

«Ο κ.Φρουζής λέει ότι συναντήθηκε μαζί μου. Η μόνη περίπτωση αυτό να συνέβη είναι αν με επισκέφθηκε στη Realnews, στο γραφείο μου, παρουσία συναδέλφων δημοσιογράφων, ως εκπρόσωπος της Ένωσης Φαρμακοβιομηχανιών για ενημέρωση για τα αιτήματα τους. Προσωπική συνάντηση δεν υπήρξε ποτέ» διευκρινίζει ο Νίκος Χατζηνικολάου, με αφορμή τους ισχυρισμούς του πρώην αντιπροέδρου της Novartis Κωνσταντίνου Φρουζή.

«Έχω ήδη δώσει εντολή στους δικηγόρους μου να κινηθούν νομικά εναντίον του προστατευόμενου μάρτυρα που επιχείρησε να με λασπώσει! Δεν έχω ανάγκη άλλης απόδειξης από τη στάση της Realnews στο συγκεκριμένο θέμα! Δείτε τα δημοσιεύματα μας πριν από ένα χρόνο» προσθέτει ο Νίκος Χατζηνικολάου, παραθέτοντας τα δημοσιεύματα των εφημερίδων Realnews και Αγορά.

 

Δείτε παρακάτω τον διάλογο με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

nikos1 nikos2 nikos3 nikos4

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΒΡΕ! ΤΑ ΑΡΠΑΖΑΝ ΟΛΟΙ ΧΟΝΤΡΑ ,ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ ΤΩΡΑ!!! ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ,ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΕ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΑ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΡΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ, ΟΠΟΤΕ! ΚΑΘΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΠΑΝΑΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  2. Απλά πρέπει να τραφούν και άλλοι από την πίτα της μεγάλης μίζας των φαρμάκων και όχι οι ίδιοι και οι ίδιοι που τα έτρωγαν τόσα χρόνια και λίγο τροφή για να έχουν να ασχολούνται τα πρόβατα.
    Σιγά μ,η θίξουν κανέναν από τα ονόματα που βγήκαν.

  3. ΚΑΥΛΑ! ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΑΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!
    προσεξες την κωλοτουμπα στο τελος;
    “εσυ θυμασαι ολους τους εκπροσωπους φορεων που ηρθαν στο γραφειο σου…;”
    ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ ΤΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΣΤΡΙΜΩΧΘΟΥΝ!
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΕΝΔΟΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ… ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑ!

  4. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕΣ…ΝΙΚΟΛΑΚΙ…ΜΑ ΕΣΥ….ΕΞΑΝΥΣΤΑΣΕ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙ…………ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΑΚΟΥΣ?………. ΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΩΝ?…..

Comments are closed.