ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! “Οργιάζουν” αναρχοκατσαπλιάδες και λαθροάπλυτοι! (ΒΙΝΤΕΟ “makeleio.gr”)

Κοινοποίηση:
thessaloniki anarxikoi lathro

Αναγνώστης μας έστειλε το παρακάτω βίντεο-ντοκουμέντο όπου λαθρομετανάστες, αναρχοάπλυτοι και κατσαπλιάδες, τρέχουν στην παραλιακή Θεσσαλονίκης με κουκούλες και μαντήλια που καλύπτουν το πρόσωπο τους, ουρλιάζοντας συνθήματα μίσους και επιφωνήματα στον Αλλάχ!

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ! ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! – ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΤΗΞΑΝ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ!!! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ “MAKELEIO.GR”)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Μητσάρα τραβά βάλε κανα καρότο στο μαγουλακια σου αγόρι μου

  2. εινε η γνοστη ανθεληνεσ μπασταρδη που γαμιουντε με τουσ λαθρεουσ η πηπεσ που κανουσ στουσ λαθρεουσ μουσουλμανουσ παι σηνεφο μαλον τουσ αρεση το μαβρο το μακρη χαχαχα βρε τουσ αροστουσ βρε τουσ φασηστεσ βρε τουσ ανομαλουσ χαχα ουαο

  3. Ιούδας δεν είναι μόνο ο γνωστός Ιούδας. Ιούδας είναι ακόμα και ο Έλλην που φιλά για ρουσφέτια τα χέρια των Ιουδαίων…
    Ιούδας είναι ο κάθε Ορθόδοξος Έλλην που δεν πράττει τα περί της πατρίδος του, της θρησκείας και της εν Χριστώ οικογένειάς του. Ιούδας είναι αυτός που δεν οργίζεται με το άδικο. Ιούδας είναι να είσαι Έλλην και να προσκυνάς τον αντίχριστο εχθρό.

    https://www.youtube.com/watch?v=SU5s80iooQo

  4. ΜΠΌΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΓΉ ΚΑΙ ΕΡΠΎΣΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΌΜΟ

      1. ρε φιλε ειναι υποχρεωτικο να ειναι ολοι μορφωμενοι; τι τον βριζεις τον ανθρωπο; δεν ειναι οτι μου πεφτει λογος αλλα δεν εχεις να χωρισεις τιποτα αν ενας ειναι πιο μορφωμενος απο τον αλλον, εξαλου μορφωμενοι μας εχουν φερει σε αυτην την κατασταση.

      2. Το “ΙΤΑΝ” σε πειραξε Η οτι είναι ναζιστούλα-βοδι-εθνικιστούλα;

  5. Οι αντιφασίστες μέρα στο δρόμο και οι φασίστες τα μαύρα μεσάνυχτα να κάνουν πεζοδρόμιο

    1. Στους 30 πόντους και κοιταει τα ραδικια ανάποδα. Μην ξεχάσω να σου πώ και οτι είναι γεματος σκατά ο λάκος του

      1. Ε , είναι καιρός να εμφανιστεί ένας σαν τον Παπαδόπουλο να στείλει στον αγύριστο κάτι σκατόμυαλους σαν εσένα , αναρχοάπλυτη αποβολή !

Comments are closed.