ΔΕΙΤΕ τι ετοιμάζει η “Πατριωτική Κίνηση Ελλήνων Πολιτών” – Η ιδέα του Στέφανου Χίου για ψήφισμα σε δημόσια διαβούλευση, στον Ρώσο Πρέσβη στην Αθήνα! ΔΕΙΤΕ τι είπε… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
xios


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Πολύ καλή κίνηση αρκεί να μην κάνεις κωλοτούμπα όπως έκανες με την διαμαρτυρία στον λαζόπουλο!
    Μην το κόψεις και τέταρτη φορά!

  2. καντο αρχοντα κι γριγορα γριγορα να το κανουμε !!! πρεπει να εχουμε την ρωσια διπλα μας οχι απεναντι μας

  3. να το κανει ο χιος αυτο πρεπει δε εχουμε αλλου να στραφουμε η ρωσια ειναι φιλη μας πρεπει να την πλησιασουμε

  4. Πρωτα θα συμφωνήσω με το Στέφανο Χιο και μετά με τα σχόλια των συμπατριωτών που δεν θέλουν αλλαγη αφεντικού. Είμαι υπέρμαχος του ρητού–ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ–, αλλά στη παρούσα φάση ,δεν υπάρχει καμμιά πιθανότητα να ενεργήσουμε χωρίς πρίν να εχουμε καλά ελέγξει και τσεκάρει το τρόπο. Οσον αφορά την εικόνα της δικής μας τωρινής πατρίδας , βρίσκεται στις εσχατιές του πήχυ.Θα ήταν ίσως πρέπον ,φρόνιμο και λογικό να κάναμε τη κίνηση της πλήρης απελευθερωσης και ανεξαρτητοποίησης απο τους υβριδοποιημένους και ερπετικούς εξουσιαστές ,που βρίσκονται είτε εξω είτε μεσα στον
    Ελλαδικό χώρο. Ομως δείτε , η παιδεία εβραιοποιήθηκε εντελώς, η υγεία ειναι πλέον απροσεγγιστη απο τους Ελληνες πολίτες και χαιδευει οτιδήποτε ξενόφερτο, οι θεσμοί πάνε και αυτοί να ποδηγετηθούν και να χαλαναγωγηθούν εντελώς , η διακιοσύνη μετα μεγάλης βίας λειτουργει ως προς το δίκαιο που πρέπει αμετακλητα να το υπηρετεί, οι ένοπλες δυνάμεις με αρχηγό μια σαθρή μαρριονέτα πάνε να εκλείψουν, οι δε ολίγοι που έχουν πατριωτικό συναίσθημα δεν ακούγονται απο κανένα και δεν βρίσκουν συμπολεμιστές ,ετσι ώστε να επιχειρήσουν το αυτονόητο. ο κρατικός μηχανισμός πλήρως παραδωμένος στους τεχνοκράτες, πιόνια των υπεράνω εξουσιαστών λειτουργεί με μοναδικό γνώμωνα το συμφέρον των στυγνων Γερμανων ναζιστών, και οι οποίοι στέλνουν μάλιστα και στη δική τους γλώσσα όλες τις εντολές και διαταγές που πρέοει να εκτελεστούν και να εφαρμοστούν απο του βλάκες ελληνες δημοσίους υπαλλήλους.Το επίπεδο βιοτικό ψυχολογικό του Ελληνα πολίτη εχει πέσει στο σημείο μηδέν και κάθε μέρα μαυρώνεται και περισσότερο. Μέσα στην γενική αυτή ισοπέδωση θα έλεγα οτι ναι ασ γίνει η κίνηση αυτή ,τουλάχιστον να δημιουργήσουμε μια ελπίδα μέσα μας , να δημιουργήσουμε κάποια ιχνη αισιοδοξίας και όταν κερδίσουμε το πρώτο βήμα τότε θα σκεφτούμε με ακρα σοβαρότητα το τρόπο που θα κινηθούμε. Θεωρω την αλλαγή ψυχολογίας καθοριστικό παράγοντα στη ολη πορεία.ΠΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΣΥΖΗΤΗΣΗ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ. ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜ

  5. Πρωτα θα συμφωνήσω με το Στέφανο Χιο και μετά με τα σχόλια των συμπατριωτών που δεν θέλουν αλλαγη αφεντικού. Είμαι υπέρμαχος του ρητού–ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ–, αλλά στη παρούσα φάση ,δεν υπάρχει καμμιά πιθανότητα να ενεργήσουμε χωρίς πρίν να εχουμε καλά ελέγξει και τσεκάρει το τρόπο. Οσον αφορά την εικόνα της δικής μας τωρινής πατρίδας , βρίσκεται στις εσχατιές του πήχυ.Θα ήταν ίσως πρέπον ,φρόνιμο και λογικό να κάναμε τη κίνηση της πλήρης απελευθερωσης και ανεξαρτητοποίησης απο τους υβριδοποιημένους και ερπετικούς εξουσιαστές ,που βρίσκονται είτε εξω είτε μεσα στον
    Ελλαδικό χώρο. Ομως δείτε , η παιδεία εβραιοποιήθηκε εντελώς, η υγεία ειναι πλέον απροσεγγιστη απο τους Ελληνες πολίτες και χαιδευει οτιδήποτε ξενόφερτο, οι θεσμοί πάνε και αυτοί να ποδηγετηθούν και να χαλαναγωγηθούν εντελώς , η διακιοσύνη μετα μεγάλης βίας λειτουργει ως προς το δίκαιο που πρέπει αμετακλητα να το υπηρετεί, οι ένοπλες δυνάμεις με αρχηγό μια σαθρή μαρριονέτα πάνε να εκλείψουν, οι δε ολίγοι που έχουν πατριωτικό συναίσθημα δεν ακούγονται απο κανένα και δεν βρίσκουν συμπολεμιστές ,ετσι ώστε να επιχειρήσουν το αυτονόητο. ο κρατικός μηχανισμός πλήρως παραδωμένος στους τεχνοκράτες, πιόνια των υπεράνω εξουσιαστών λειτουργεί με μοναδικό γνώμωνα το συμφέρον των στυγνων Γερμανων ναζιστών, και οι οποίοι στέλνουν μάλιστα και στη δική τους γλώσσα όλες τις εντολές και διαταγές που πρέοει να εκτελεστούν και να εφαρμοστούν απο του βλάκες ελληνες δημοσίους υπαλλήλους.Το επίπεδο βιοτικό ψυχολογικό του Ελληνα πολίτη εχει πέσει στο σημείο μηδέν και κάθε μέρα μαυρώνεται και περισσότερο. Μέσα στην γενική αυτή ισοπέδωση θα έλεγα οτι ναι ασ γίνει η κίνηση αυτή ,τουλάχιστον να δημιουργήσουμε μια ελπίδα μέσα μας , να δημιουργήσουμε κάποια ιχνη αισιοδοξίας και όταν κερδίσουμε το πρώτο βήμα τότε θα σκεφτούμε με ακρα σοβαρότητα το τρόπο που θα κινηθούμε. Θεωρω την αλλαγή ψυχολογίας καθοριστικό παράγοντα στη ολη πορεία.ΠΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΣΥΖΗΤΗΣΗ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ. ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ

  6. Το καλ/τερο που εχω ακουσ. μεχρ. τωρα .προχρα στεφανε μαζι σου

  7. Το θέμα δεν είναι να αλλάξουμε αφέντη. Και επίσης δεν κάνουμε πολιτική, πολιτική κάνει η εκάστοτε κυβέρνηση. Όλα αυτά είναι ανούσια ξεσπάσματα.

    1. Εσύ κάτσε να σε πηδaει και να σε ξεφτυλίζει άλλα 50 χρόνια η Ούσα, παρέα με ένα πολιτικό σύστημα που δημιούργησε και ελέγχει απόλυτα. Και στο κάτω κάτω μέχρι να φτάσουμε στο 21 είχαν γίνει ένα σωρό “ανούσια ξεσπάσματα” που καλλιέργησαν το έδαφος για τη συνέχεια. Είμαστε στο σημείο μηδέν. Όποιος θέλει να αγωνιστεί για το μέλλον, ξεκινάει. “Αυριο” δεν υπάρχει. (υγ Πολιτική ΔΕΝ κανει ΜΟΝΟ η κυβέρνηση.)

  8. Αρκεί να μην γίνει ΠΑΛΙ κωλοτούμπα όπως έγινε και με την συγκέντρωση στον λαζόπουλο…

  9. Στεφανε ποτε θα ξεκινησεις εκπομπη απο το καναλι που ελεγες?
    Ισχυει ή οχι?

  10. Αγαπητέ Στέφανε η Μόσχα είναι απόλυτα ενημερωμένη για την κατάσταση στην Ελλάδα και για την αντιρωσική προπαγάνδα των ΜΜΕ.Επίσης η Ρωσική Πρεσβεία των Αθηνών δέχεται αρκετές εκκλήσεις απλών Ελλήνων πολιτών για βοήθεια.Δεν έχει μείνει ασυγκίνητη.Σου το έστειλα και σε sms πρόσεξε τους φίλους σου τους όψιμους ρωσόφιλους.Καλή τύχη.

  11. Ο Ρώσος δεν μπορεί να ταϊσει τον εαυτό του εμείς του λείπαμε. Εδώ τα μεμέτια του κατέβασαν το Su και το μόνο που έκανε ήταν παράπονα στον ΟΗΕ… Δυστυχώς για εμάς οι πιθανοί συμμαχοί μας είναι σε χειρότερα χάλια .

    1. Προφανώς θα αστειεύεσαι για το θέμα με το Sukhoi! Εκτός κι αν δεν ενημέρωνεσαι καλά και δεν βλέπεις το σχέδιο του Βλαδίμηρου. Οι Ρώσοι έχουν σοβαρή ηγεσία. Γνωρίζουν και από στρατηγική και από διπλωματία.

  12. Στεφανε, αν θες ψάξε ένα βιντεακι που εχει ανεβεί στο YouTube με τίτλο: Ένα αυθεντικό βίντεο για το έτος 2016 Ελληνορωσικής φιλίας. (θα σου πρότεινα να ΜΗΝ δεις το πρώτο 01:30, ειναι ισως το μονο κακό κομμάτι σε ολόκληρο το βίντεο..!). Απο κει και πέρα ναι, μαζί σου. Ο εχθρός (γιατι μονο ως εχθροί μπορούν να χαρακτηριστούν μετά απο όσα μας εχουν κανει τα τελευταία 60 χρόνια) ειναι πια τοσο ισχυρός (ΗΠΑ, Νατο, ΕΕ, μυστικές υπηρεσίες, λόμπυ, κυκλώματα, πρακτοριλίκια, κλπ) και εμεις σε τοσο άθλια κατάσταση που μονο αν καταφέρουμε επιτέλους να στραφούμε σε μια συμμαχία με τη Ρωσία θα μπορέσουμε να σταθούμε ξανά στα πόδια μας. Μια συμμαχία που οι γνωστοί κύκλοι προσπαθούν διαχρονικά με νύχια και με δόντια να εμποδίσουν παση θυσία.

  13. κι εγω “μεσα’ Στεφανε Ανετα υπογρραφω . Λυπαμαι ομως που λογω της αποστασης δεν μπορω να παρευρεθω

  14. Καλα τα λεει ο Anonymous.Αν δεν ειμαστε εμεις ανεξαρτητοι,θα αλλαζουμε νταβατζη για να μας χαρισει την ανεξαρτησια μας;Παμε ολοι μαζι να γλυψουμε τα παπαρακια του Βλαδιμηρου και μετα να του ζηταμε να μας θεωρει κι ως ισοτιμους και οχι ραγιαδες και δουλους.Λοιπον χεσμενους μας εχει ο Βλαδιμηρος κι ουτε υπολογιζει θρησκειες ουτε τιποτα.Το αν ειναι καλος και δυνατος,ειναι για τη δικη του χωρα και τα δικα του τα συμφεροντα,οχι για τη δικη μου.Και την οικονομια του κατεστρεψαν σε μια νυχτα,οταν εριξαν την τιμη του πετρελαιου,και το αεροπλανο του εριξαν,και δεν εγινε τιποτα το σπουδαιο.Και δεν προκειτε να χαλασει τις οποιες σχεσεις του με τη Δυση ειδικα με Γερμανια και Αμερικη,για μια Ελλαδα που ποτε δεν αποδειχθηκε φερεγγυα στη φιλια της προς τη Ρωσια.Ειδατε κι οι Κινεζοι ηθελαν να μας δωσουν δανεια,αλλα με ενα τηλεφωνημα απο το Βερολινο,κανανε πισω αμεσως.Λοιπον ξυπνατε.Αλλο στρατηγικες συμμαχιες κι αλλο γλυψιμο και νταβατζηλικι.

  15. Ο Ρώσος δεν μπορεί να ταϊσει τον εαυτό του εμείς του λείπαμε. Εδώ τα μεμέτια του κατέβασαν το Su και το μόνο που έκανε ήταν παράπονα στον ΟΗΕ… Δυστυχώς για εμάς οι πιθανοί συμμαχοί μας είναι σε χειρότερα χάλια .

  16. Χωρίς κάποιες πλάτες δεν μπορούμε να την πούμε στο ΝΑΤΟ…. Από εκεί και πέρα διαλέγουμε νταβατζή, ή την Ρωσία ή την Αμερική.. Με την Ρωσία συμπίπτουν τα συμφέροντα μας, οπότε Ρωσία…

  17. Η Ελλάδα πρέπει να είναι ανεξάρτητη. Ούτε με τους Αμερικάνους αλλά ούτε και με τους Ρώσους. Το να δοθεί δώρο η Ελλάδα στους Ρώσους δεν είναι λύση, υποδούλωση είναι και αυτή, όπως και το ΝΑΤΟ και οι Ηπα και η ΕΕ. Μπορούμε να γίνουμε μια δυνατή ανεξάρτητη χώρα; Αυτή θα ήταν η λύση. Να τους πετάξουμε όλους έξω από το Αιγαίο και από τη χερσαία Ελλάδα. Και να δημιουργήσουμε καινούριες ελέυθερες ζωές διώχνοντας τους προδότες πολιτικούς από τη χώρα μας
    Κ.Λ.

Comments are closed.