ΔΕΙΤΕ τι θα συμβεί στην Ελλάδα αν επιστρέψει στη δραχμή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
draxmi1

Δείτε ένα Βίντεο για το τι θα συμβεί στην Ελλάδα εάν τελικά υπάρξει το Grexit και άρα η χώρα επιστρέψει στη δραχμή…

Η Telegraph μέσα σε 60 δευτερόλεπτα δείχνει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που θα υπάρξει στην Ελλάδα εάν οι διαπραγματεύσεις τελικά καταρρεύσουν και δεν υπάρξει συμφωνία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. MOY ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ SITES ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΠΕΙ Η ΡΕΜΟΥΡΑ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΥΠΕΡ ΕΘΝ.ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝ.ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ;ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ;
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ Κ..ΛΟΕΥΡΩ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΤΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΔΕΝΔΙΑ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΕΙΣ;OΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΥΡΩΚΑΦΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΚΕΡ;ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΣΤΕΦΑΝΕ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΣ ΑΡΘΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝ.ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗ,ΚΑΖΑΚΗ,ΛΑΒΔΙΩΤΗ,ΛΑΠΑΒΙΤΣΑ.

    https://www.youtube.com/watch?v=BdsVoem21OU

  2. Αρχισε η τρομοκρατια παλι. Ξεχασαν να πουν οτι θα κατέβουν δρακοι από τον ουρανό αν παμε στην δραχμή, που θα βγάζουν φωτιά απο το στόμα και οτι θα σκοτεινιάσει ο ουρανός για πάντα και θα έχει βρέχει ασταμάτητα για χρόνια. Η μυκονος θα βουλιάξει, θα εξαφανιστεί από το χάρτη και ο ολυμπιακός δεν θα ξαναπάρει πρωτάθλημα. Και οι ελληνες δεν θα έχουν λεφτα ουτε για Σκρατς. Συμφορά.

  3. Και με το ευρώ χαμένοι και με τη δραχμή χειρότερα.

    Έτσι θα πορευτούμε για τα επόμενα 10-20 χρόνια και βλέπουμε.

  4. ΨΙΤ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ..ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟ…ΜΕ ΤΑ ΦΡΑΠΕΛΙΑΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΗΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙΑ…ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΕΙΝΑΙ 40 ΕΥΡΩ…ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ 2 ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΦΑΓΗΤΟ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ….ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΑ..ΜΙΑ ΒΛΑΧΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΤΣΕΠΗ…ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

    1. Ολοι και ολες,θελουν να γινουν μεγαλοστελεχη

  5. Αν και δεν καταλαβα τι ελεγε αλλα απο τις εικονες υποθετω οτι θα πεινασουμε και θα πατωσει η οικονομια.
    Αν γυρισουμε στην δραχμη την νεα βεβαια απλα θα μας κλασετε τα αρχιδια σκατομασονοι.
    Δεν προκειτε να παθουμε τιποτα οπως δεν επαθε η ισλανδια η αργεντινη αφου την χρεοκοπησε το δντ η βενεζουελα και πολλα αλλα κρατη.
    Γι αυτο να πατε να γαμηθειτε ολοι οι μασονοι με το αφεντικο σας τον ροτσιλντ.

Comments are closed.