ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ τι λέει ο φαρμακωμένος Τσίπρας για το θέμα αναδοχής των ομόφυλων ζευγαριών! ΟΥΣΤ ρε ξεφτίλα ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ που δεν έχεις αφήσει τίποτα όρθιο!

Κοινοποίηση:
tsipras_voulh1-768x512

Θέση για το θέμα της αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια στο νομοσχέδιο που πρόκειται να ψηφισθεί σε λίγο από την Βουλή παίρνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
Το μεγάλο θέμα είναι η στάση της Πολιτείας απέναντι στα παιδιά που μεγαλώνουν στα ιδρύματα, είπε ο πρωθυπουργός ξεκινώντας την ομιλία του στην Βουλή για τα θέματα απλοποίησης των διαδικασιών αναδοχής και από ομόφυλα ζευγάρια. Ζήτησε αυτό το νομοσχέδιο να αντιμετωπισθεί χωρίς μικροκομματικές σκοπιμότητες. Να μην διαιωνισθεί ένα καθεστώς που αποτρέπει πολλά ζευγάρια να δώσουν μια καινούρια ζωή σε παιδιά που ζουν στα ιδρύματα. «Το νομοσχέδιο», είπε ο πρωθυπουργός, «δικαιώνει τους ανθρώπους που περιμένουν χρόνια για ένα παιδί. Η υιοθεσία θα γίνεται σε 8-12 μήνες. Μετατρέπουμε μια υπόθεση που σήμερα είναι φθορά ψυχής αρκετών χρόνων, σε μια υπόθεση που θα διεκπεραιώνεται σε 1 χρόνο. Διασφαλίζει ότι όταν το παιδί ενηλικιωθεί, θα μπορεί να ανατρέξει στα στοιχεία του και να βρει τις ρίζες και τους φυσικούς του γονείς. Το θέμα που προκάλεσε αρκετή σύγχυση στο δημόσιο διάλογο, ήταν η ταύτιση αναδοχής και υιοθεσίας. Η αναδοχή προβλέπει ότι το παιδί μπορεί να επιστρέψει στους φυσικούς του γονείς».

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις ο πρωθυπουργός είπε: «Το γιατί όλες αυτές τις μέρες δεν συζητάμε για την ουσία του ν/σ αλλά για τον σεξουαλικό προσανατολισμό των γονέων, προκαλεί ερωτήματα. Μια μερίδα των αντιδράσεων προέρχεται από αυτούς που το μίσος τούς τρέφει και τρέφονται από αυτό. Δεν μπορούν να κατανοήσουν ένα ν/σ που αφορά αυτούς που προσφέρουν στην κοινωνία. Επιπλέον, είμαστε υποχρεωμένοι εκ του Συντάγματος να αντιμετωπίζουμε τους συμπολίτες μας ισότιμα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Με λίγα λόγια ό,τι παπαριά υποστηρίζει αυτό το βοιδομούσχαρο είναι πρόοδος, όποιος διαφωνεί είναι φασίστας. Ο ελληνικός λαός τον έχει φτύσει προ πολλού και αυτός ακόμα γκαρίζει. Αντιπροσωπεύει τον ανθελληνισμό, την καταστροφή και το ψέμα. Ας ξυπνήσει επιτέλους! Οι νόμοι όπως ψηφίζονται καταργούνται κιόλας. Να ανταλλάξουμε όλο το Σύριζα με τους 2 στρατιωτικούς μας για να πάρει επιτέλους ο καθένας ό,τι του αξίζει.

  2. Εκεινοι κ εκεινες οι δηθεν ταχα μου χριστιανες εκκλησιαζομενες που το πρωι σταυρωνονται,αλλα το βραδυ δεν εχουν σταυρωσει τα παθη τους η του συντροφου τους,ψηφισαν ενσυνειδητα τον Τσιπρα,αδιαφορωντας για Πατριδα Θρησκεια κ οικογενεια.,ψευτοχριστιανοι κ υποκριτες
    Τις εχω διαβασει καλα το πρωι σταυρο το βραδυ στα τεσσερα κ μπιμπερο!!!!!!!
    οι αντιστεκομενοι κ γνησιοι φιλοι του Χριστου ψηφισαν μικρα κομματα κ μερικα που δεν μπηκαν στην Βου΄λη
    Τωρα ας τα γευτουν με αγαπη κ οι χορευταραδες της Πλατειας Συνταγματος ας βγουν για ενα συρτο,κερναει κ χορτο η νεολαια Συριζα για περισσοτερη ευθυμια

  3. ΕΝΩ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ—- ΙΣΛΑΜΟ-ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ—- ΜΙ-ΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ———-

  4. Ειπαμε οτι οι προηγουμενοι συμμοριτες εσκαψαν τον ταφο του Ελληνορθοδοξου Εθνους και οι σημερινοι απλως βαζουν την ταφοπετρα .
    Εαν δεν τους πεταξουμε σε σκοτεινες τρυπες ΟΛΟΥΣ τους , θα ειμαστε ΟΛΟΙ μας συνενοχοι της καταστροφης μας .

Comments are closed.