Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια και οι σοροί των επιβαινόντων στο μοιραίο δικινητήριο Diamond DA42.
Υπενθυμίζεται ότι ο αεροσκάφος χάθηκε στις 19.00 το βράδυ της Τετάρτης από τα ραντάρ του Κέντρου Ελέγχου Περιοχής Λευκωσίας, ενώ βρισκόταν γύρω στα 80 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Λάρνακας.
Ο Υπουργός Άμυνας, Χριστόφορος Φωκαίδης, δήλωσε ότι τα συντρίμμια, που εντόπισε χθες το βράδυ ελληνικό εμπορικό δεξαμενόπλοιο στη θαλάσσια περιοχή, σε απόσταση 45 ναυτικά μίλια από τη Λάρνακα, ανασύρθηκαν και επιβεβαιώθηκε ότι ανήκουν στο εκπαιδευτικό αεροσκάφος.
Δείτε φωτογραφίες
Τυχαίο δεν ήταν ότι περνούσε πάνω απο τους τουρκαλάδες όταν έπεσε. Επειδή δεν έχουν μπέσα και επειδή νομίζουν ότι είναι ατρόμητοι ενώ είναι ουσιαστικά θρασύδειλοι γκέουλες, τους έχω ικανούς να το καταρρίπτουν και μετά να το παίζουν αθώες περιστερές. Αυτό δεν ήταν πάντα οι τούρκοι? Ύπουλα φίδια που δρούνε υπογείως. Τέτοια δίποδα μας κυβερνάνε τουρκαλβανοί που θέλουν να μας αποτελειώσουν. Δεν είναι προδότες δεν πρόδωσαν την Τουρκία τους. Πιστά σκυλιά του Ερντογάν ο Σαμαροβενιζέλος.